, Πέμπτη
23 Μαρτίου 2023

Τα ζώδια για σήμερα 1 Φεβρουαρίου

Τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου από την Αλεξάνδρα Καρτά.

Καλό μήνα !!!

Ξεκινά ο Φλεβάρης με την Σελήνη να βρίσκεται μεταξύ δύο ζωδίων. Έως το βράδυ στις 22.10 στο ζώδιο των Διδύμων και από τις 22.11 στο ζώδιο του Καρκίνου. Θα βγουν στην επιφάνεια έντονα συναισθήματα, όπου και θα ευνοηθούν περισσότερο τις επόμενες δύο μέρες ,τα ζώδια του Νερού.

ΚΡΙΟΣ

Για σας τους Κριούς ο μήνας ξεκινά με πολλές αναφορές στα άτομα του περιβάλλοντος σας, που σας μπερδεύουν πολλές φορές με την συμπεριφορά τους απέναντι σας. Από το βράδυ, ίσως να χρειαστείτε τον χρόνο σας, για να σκεφτείτε μία σοβαρή σας υπόθεση.

ΤΑΥΡΟΣ

Για σας τους Ταύρους, είναι πολύ πιθανόν να προβληματιστείτε αρκετά με ένα οικονομικό σας θέμα και θα πρέπει να αποφύγετε την αδικαιολόγητη κάποιες φορές εμπιστοσύνη που δείχνετε στους άλλους, χωρίς να σας έχουν πείσει οι πράξεις τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη σήμερα έως τις 22.10, θα βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο και θα επηρεάζει εσάς που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες μέρες. Ίσως να υπάρξουν θέματα επαγγελματικά, που δεν μπορείτε εύκολα να διαχειριστείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μία έντονα περίεργη ψυχολογία, θα σας βγάλει από το πρόγραμμα σας σήμερα, ενώ θα υπάρξουν και κάποιες στιγμές που θα νιώσετε προδομένοι, για την εμπιστοσύνη που δείξατε. Από τις 22.11, η Σελήνη περνά στο δικό σας ζώδιο και νιώθετε περισσότερο χαλαροί και έτοιμοι συναισθηματικά.

ΛΕΩΝ

Είστε αρκετά αναστατωμένοι με την προσωπική σας ζωή, κυρίως εσείς του τρίτου δεκαημέρου, όπου θα μπορέσετε να αντιληφθείτε με χρονοκαθυστέρηση μία κακή συμπεριφορά από το πρόσωπο που βρίσκεται συναισθηματικά κοντά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για σας τους Παρθένους, ο μήνας ξεκινά με πολλές και κουραστικές παρεμβολές από τους άλλους. Κυρίως εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα νιώσετε μία αδιαθεσία ή μία σωματική πτώση, που προέρχεται από την χαμηλή ενέργεια που έχετε αυτό το διάστημα.

ΖΥΓΟΣ

Για σας τους Ζυγούς, η πρώτη μέρα του Φεβρουαρίου, θα έχει αρκετή δόση από πληροφορίες, κάτι που θα περιπλέξει τα πράγματα και θα σας κάνει να αναρωτιέστε αν γνωρίζετε όλη την αλήθεια για ένα σημαντικό σας θέμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για σας τους Σκορπιούς ο Φλεβάρης ξεκινά με πολλά ερωτηματικά και αμφιβολίες για ένα προσωπικό σας θέμα. Για σας που έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, ένα αγαπημένο σας πρόσωπο, χρειάζεται την συμπαράσταση σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο από το δικό σας, επηρεάζει εσάς του τρίτου δεκαημέρου, βάζοντας κάποια οικογενειακά θέματα σε μία αναμονή. Ίσως να έχετε μία εσφαλμένη άποψη για ένα θέμα που σας αφορά και έχει προέκταση στην προσωπική σας ζωή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για σας τους Αιγόκερους, ο μήνας ξεκινά με θετικά πρόσημα. Η προσωπική ζωή θα σας αποτραβήξει αρκετά και μέσα από αυτή, θα ενεργείτε τις επόμενες δύο μέρες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για σας τους Υδροχόους, ο μήνας ξεκινά με θέματα που αφορούν τα συναισθήματα σας, όπου εκεί θα γίνουν πολλά ξεκαθαρίσματα και ανατροπές, ενώ από αύριο θα ασχοληθείτε με πιο πρακτικά θέματα. [Για σας που σήμερα έχετε γενέθλια, η προσωπική σας χρονιά, είναι ένα βιωματικό πέρασμα, που οι αναφορές των προηγούμενων χρόνων, θα σας βοηθήσουν στο να πάρετε σωστές αποφάσεις. Τα επαγγελματικά σας θα τακτοποιηθούν από τον Νοέμβριο του 2023, έως τις 31/1/2024].

ΙΧΘΥΕΣ

Για σας τους Ιχθύες, θα έχετε μία έντονη ενασχόληση με υποθέσεις που αφορούν το οικογενειακό σας περιβάλλον, αλλά και ένα ακίνητο που σας έχει απασχολήσει πολύ. Από αύριο καλό είναι να τακτοποιήσετε μία υπόθεση, που αφορά έναν απόγονο, ή μία δημιουργική σας δραστηριότητα.