06:23, Τετάρτη
05 Οκτωβρίου 2022

Τα ζώδια για σήμερα 10 Αυγούστου

Τα ζώδια για σήμερα, 10 Αυγούστου, από την Αλεξάνδρα Καρτά.

Σήμερα αν και δεν υπάρχουν σημαντικές πλανητικές όψεις, οι επιρροή της Πανσελήνου στις 12 Αυγούστου, είναι πλέον πολύ ενεργή και δείχνει τις έντονες προθέσεις της. Η Σελήνη στο τρίτο δεκαήμερο του Αιγόκερω, χρωματίζεται από την σκοτεινή και βαθιά παρουσία του Πλούτωνα.

ΚΡΙΟΣ

Επαγγελματικά θέματα θα σας δημιουργήσουν αγχωτικές καταστάσεις, ενώ θα πρέπει να γίνετε πιο υποψιασμένοι, με τα πρόσωπα που αποτελούν το φιλικό σας περιβάλλον.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι σκέψεις σας γίνονται πολύ στενάχωρες, κάτι που είναι άδικο να σας συμβαίνει, επειδή έχετε κακή ψυχολογία. Ανήκετε στα τέσσερα ζώδια του Σταθερού Σταυρού, όπου οι καταστάσεις δεν βοηθούν, να κάνετε το καλύτερο για σας. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κάποια οικονομικά θέματα θα σας απασχολήσουν, αλλά μην σταθείτε σε λεπτομέρειες, που σας είναι περιττές. Φροντίστε επίσης να μην αφήσετε την ψυχική κούραση, να γίνει η αιτία, να απομακρυνθείτε από τους στόχους σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η προσωπική σας ζωή θα σας απασχολήσει με κάποια κρυφά και περίεργα γεγονότα που έχουν αρχίσει να σας κουράζουν. Είστε έντονα συναισθηματικοί σήμερα και μην αφήσετε τους άλλους να εκμεταλλευτούν τις ευαίσθητες χορδές σας.

ΛΕΩΝ

Βρίσκεστε σε μία αρκετά έντονη περίοδο, όπου όλα δυστυχώς δοκιμάζουν τις αντοχές σας. Φροντίστε να έχετε δύναμη, να αντιμετωπίσετε την κάθε πρόκληση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτές τις μέρες σας συμβαίνουν κάποια περίεργα γεγονότα, που θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε κάποιες κρυφές καταστάσεις, που συμβαίνουν για σας, αλλά χωρίς την φυσική σας παρουσία.

ΖΥΓΟΣ

Έντονα γεγονότα θα συμβούν στο οικογενειακό σας περιβάλλον, εφόσον ανήκετε στο τρίτο δεκαήμερο. Κάποια εξέλιξη θα υπάρξει στην προσωπική σας ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η επικοινωνία και γενικότερα οι συζητήσεις που θα κάνετε με κάποια πρόσωπα, θα έχουν κρυφά σημεία, που θα τα ανακαλύψετε μετά από πολύ καιρό. Προσοχή στις μετακινήσεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οικονομικά θέμα θα σας απασχολήσουν σήμερα. Ίσως κάποια χρέη σας, ή κάποιες εκκρεμότητες που δεν έχετε κλείσει, να σας δημιουργήσουν έντονους προβληματισμούς. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη στο δικό σας ζώδιο, σε σύνοδο με τον Πλούτωνα, θα δημιουργήσει μία έντονη τάση, για να ανανεώσετε την προσωπική και επαγγελματική σας ζωή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ίσως έχετε να επιλύσετε πολλά θέματα, αλλά εκείνο που θα σας δημιουργήσει περισσότερο ένταση είναι, οι προσωπικές σας σχέσεις, αλλά και τα επαγγελματικά σας διαβήματα. 

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα θα σας απασχολήσουν τα σχέδια σας για το μέλλον, οι φίλοι και γενικότερα οι ουσιαστικές σας σχέσεις. Θα έχετε την αίσθηση ότι κάποιο μυστικό, δεν σας αφήνει να πάρετε σωστές αποφάσεις.