, Παρασκευή
01 Μαρτίου 2024

Τα ζώδια για σήμερα

Αστρολογικές προβλέψεις από την Αλεξάνδρα Καρτά.

13 Ιανουαρίου 2022

Η Σελήνη περνά στο ζώδιο των Διδύμων, συναντά τον Βόρειο Δεσμό, ενώ συγχρόνως κάνει τετράγωνο με τον Δία. Όλο αυτό δείχνει, μία εύνοια, κυρίως για εκείνους που έχουν γεννηθεί τις πρώτες μέρες των [Ιχθύων, Διδύμων, Καρκίνου, Παρθένου, Σκορπιού, Τοξότη]. Από την άλλη ο Ερμής, πλανήτης κυρίαρχος των Διδύμων, κάνει τετράγωνο με τον Ουρανό. Η επικοινωνία, οι μετακινήσεις, η σκέψη, οι συμφωνίες, έχουν υπερβολή, αλλά και το στοιχείο της ανατροπής. Συνδυαστικά με την Σελήνη, που βρίσκεται σε καινή πορεία, κυρίως τις πρωινές ώρες, καλό είναι να κλείσουμε σήμερα τα αυτιά μας, αλλά και το στόμα μας, γιατί κινδυνεύουμε από ανατροπές και λάθος νοήματα που μπορεί να μεταφέρουμε στους άλλους. Μία μέρα που θέλει πολύ προσοχή στην οδήγηση, αλλά και σε κάθε μέσο μεταφοράς, θα υπάρχουν προβλήματα και κίνδυνοι. Ποιο αναλυτικά για τα 12 ζώδια, …

ΚΡΙΟΣ

Για σας τους Κριούς, θα υπάρξουν κάποια λόγια ή κάποιες συμπεριφορές, που σίγουρα θα σας φέρουν σε δύσκολη θέση. Δεν είναι κατάλληλη μέρα για να κάνετε συμφωνίες, ή να ανοίξετε τα [χαρτιά] σας σε πρόσωπα που, …μιλάνε πολύ και μεταδίδουν τα μυστικά σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Για σας τους Ταύρους, η μέρα αυτή μάλλον σας βρίσκει με πολύ άγχος και σίγουρα θα υπάρξουν στιγμές άβολες, που αφορούν τον επαγγελματικό σας χώρο. Πάρα πολύ προσοχή σε οικονομικές ατασθαλίες, ή συναισθηματικές απροσεξίες, λόγο υπέρ αισιοδοξίας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη σήμερα στο δικό σας ζώδιο, θα φέρει σε εσάς των πρώτων ημερών, τύχη και καλές προοπτικές. Για σας που έχετε γεννηθεί στις 1 Ιουνίου, θα έχετε μία δυσκολία στο να αντιληφθείτε κάποια πράγματα και ίσως κινδυνέψετε από επιπόλαιες συμπεριφορές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για σας τους Καρκίνους, θα υπάρξουν κάποιες παραφωνίες στα οικονομικά σας και πολύ πιθανόν να έχετε κάποια απώλεια, που δεν είχατε υπολογίσει. Ίσως μάλιστα να βάλετε προτεραιότητα σε κάποια νομικά ή γραφειοκρατικά σας σχέδια.

ΛΕΩΝ

Για σας τα Λιοντάρια, η μέρα αυτή θα βγάλει μία έντονη αντιπαράθεση, που σίγουρα θα σας φέρει απέναντι από πρόσωπα σημαντικά για σας. Κάποιο φιλικό σας πρόσωπο, θα σας δώσει χαρά με μία επιλογή του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα θα πρέπει να προσέξετε, τα πολλά λόγια, που μπορεί να σας φέρουν σε δύσκολη θέση, στο επαγγελματικό σας περιβάλλον. Για σας των πρώτων ημερών, κάποια γνωριμία θα σας ενθουσιάσει.

ΖΥΓΟΣ

Για σας τους Ζυγούς, η μέρα αυτή θα είναι μία ανατροπή των σχεδίων σας, κυρίως αν έχουν να κάνουν με οικονομικά θέματα. Αποφύγετε τις εντάσεις, που σίγουρα δεν θα λύσουν τα προβλήματα σας με τους άλλους, αλλά θα σας τα αυξήσουν επικίνδυνα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα είναι μία δύστροπη μέρα, που θα πρέπει να αποφύγετε τις παρεξηγήσεις και κάθε είδος συζητήσεις, που το αποτέλεσμα τους είναι γεμάτο ανατροπές και τοξικότητα. Πολύ πιθανόν να πάρετε μία αναγνώριση, ή αισιόδοξη προοπτική στα επαγγελματικά σας, εσείς των πρώτων ημερών.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Όλες αυτές τις μέρες κάτι σας βασανίζει και ήρθε η στιγμή να κάνετε την επανάσταση σας. Αντιμετωπίστε την καθημερινότητα σας με έξυπνες επιλογές, χωρίς η ένταση να φέρει λεκτικές επιθέσεις, προς τους άλλους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί με τα οικονομικά σας, που ίσως θα υπάρξουν παραπάνω έξοδα από αυτά που είχατε προγραμματίσει, για αυτό το διάστημα. Μία ευκαιρία θα παρουσιαστεί σε ένα επαγγελματικό θέμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μία ακόμη δύστροπη μέρα, που θα πρέπει να προσέξετε την επικοινωνία σας με πρόσωπα από το επαγγελματικό και το οικογενειακό σας περιβάλλον. Φροντίστε να έχετε αυτοέλεγχο σε κάθε πρόκληση που θα παρουσιαστεί.

ΙΧΘΥΕΣ

Καλή μέρα για σας των πρώτων ημερών, εφόσον θα υπάρξει μία ευκαιρία να τακτοποιήσετε ένα οικογενειακό θέμα, ή να φροντίσετε τον χώρο σας. Η παραφωνία της μέρας αυτής, θα είναι, η επικοινωνία με πρόσωπο, που έχει παίξει σημαντικό ρόλο στην ζωή σας, κατά το παρελθόν.