12:49, Τρίτη
04 Οκτωβρίου 2022

Τα ζώδια για σήμερα 13 – 14 Αυγούστου

Σαββατοκύριακο 13 – 14 Αυγούστου

Μία μέρα μετά την Πανσέληνο, ο Ήλιος σχηματίζει αντίθεση με τον Κρόνο, μία απαιτητική όψη, που δείχνει περιορισμούς, στέρηση χαράς και εντείνει την επιρροή της Πανσελήνου, όπου θα υπάρξουν σκληρά γεγονότα που αφορούν άτομα κύρους. Η περίοδος αυτή θέλει προσοχή, κυρίως αν ανήκετε στα ζώδια του Σταθερού Σταυρού, [Ταύρος, Λέοντας, Σκορπιός και Υδροχόος]. Την Κυριακή επίσης ο Άρης με τον Πλούτωνα, συνεργάζονται πολύ καλά ενεργοποιώντας την θέληση και την μαχητικότητα των Ταύρων, Παρθένων και Αιγόκερων, των τελευταίων ημερών.

ΚΡΙΟΣ

Ίσως να αντιμετωπίσετε κάποιες περίεργες και σκληρές συμπεριφορές από τους άλλους, όπου θα σκιάσουν την συναισθηματική σας ζωή αλλά και τις ευχάριστες στιγμές σας. Είναι μία περίοδος περισυλλογής, αλλά έχετε επίσης το θάρρος, να ανοίξετε νέα κεφάλαια.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτή την περίοδο χρειάζεστε υπομονή και κουράγιο, για να μπορέσετε να βάλετε σε σειρά τις υποχρεώσεις σας, να ξεκαθαρίσετε το τοπίο στις σχέσεις σας, αλλά και να κλείσετε παλιούς λογαριασμούς, προχωρώντας μόνο μπροστά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με πολύ προσοχή να κάνετε τις μετακινήσεις σας, να βάλετε σε σειρά τις σκέψεις σας και να προχωρήσετε σε νέα σχέδια που αφορούν το μέλλον. Μία ευκαιρία, ένα δώρο, μία οικονομική στήριξη, θα σας δώσει την ώθηση που περιμένατε. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτές τις μέρες μην κάνετε παράτολμες αγορές και επενδύσεις, με στόχο το κέρδος. Το αποτέλεσμα θα σας απογοητεύσει και θα καταλάβετε ότι, η βιασύνη δεν βοηθά τους στόχους που έχετε θέσει και τις επιθυμίες σας.   

ΛΕΩΝ

Οι σχέσεις σας δεν έχουν μακροημέρευση, ενώ αν βρίσκεστε σε σχέσεις δοκιμασμένες στο χρόνο, θα χρειαστούν αυτή την περίοδο μία αλλαγή, ή μία διαφορετική αντιμετώπιση, σε ένα θέμα που σας απομακρύνει, ή σας δημιουργεί κενά, στην κοινή σας πορεία. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το παρασκήνιο αυτή την περίοδο είναι πολύ ενεργό και γίνονται συζητήσει και παίρνονται αποφάσεις για πράγματα που σας αφορούν, χωρίς την δική σας συγκατάθεση. Την Κυριακή, κάποιο γεγονός, θα σας δώσει πολύ θετική ενέργεια, για να προχωρήσετε σε έναν επαγγελματικό στόχο, ή μία προσωπική σας επιδίωξη.

ΖΥΓΟΣ

Κάποια προσωπικά θέματα, έχουν μία δυσκολία να αναπτυχθούν, ή να ξεκαθαρίσετε το τοπίο. Έντονες καταστάσεις θα συμβούν και με τις οικονομικές σας διεκδικήσεις, ενώ μία ξαφνική παρέμβαση δικού σας προσώπου σε ένα πρόβλημα σας, θα βάλει τα πράγματα σας τάξη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είστε σε μία πολύ απαιτητική περίοδο, όπου όλα τα γεγονότα σας προτρέπουν να κάνετε μεταρρυθμίσεις σε ότι έχει φθαρεί. Επαγγελματικά, οικογενειακά και προσωπικά θέματα, τρίζουν από έντονες αλλαγές. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Καλό είναι αυτή την περίοδο, να φροντίσετε τον χρόνο σας, αλλά και το καθημερινό σας πρόγραμμα, γιατί έχουν προστεθεί πολλά πράγματα που δεν σας αφήνουν να ξεκουραστείτε. Ένα ταξίδι, μία συμφωνία, θέλει πολύ προσοχή για να μην σας απογοητεύσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι έντονες οι συναισθηματικές σας [αναταράξεις] αυτές τις μέρες και θέλετε όσο τίποτε άλλο να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Όσο για μία παρέμβαση σας την Κυριακή, σε προσωπικό επίπεδο, τα πράγματα θα εξελιχθούν υπέρ σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτή η περίοδος είναι πολύ κατατοπιστική για την προσωπική σας ζωή. Θα υπάρξουν έντονες καταστάσεις που θα σας ξεκαθαρίσουν το τοπίο, βάζοντας μπροστά σας τα υπέρ και τα κατά μιας σχέσης. Μην αγνοήσετε τα σημάδια που θα σας δοθούν, γιατί έχουν όλη την αλήθεια. 

ΙΧΘΥΕΣ

Ένα δύστροπο παρασκήνιο εξελίσσεται αυτό το διάστημα, ενώ το παρελθόν σας κυνηγά, με ότι μπορεί να σημαίνει αυτό. Την Κυριακή, θα έχετε την ευκαιρία να συναντήσετε αγαπημένα σας πρόσωπα.