14:27, Δευτέρα
23 Μαΐου 2022

Τα ζώδια για σήμερα

Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα από την Αλεξάνδρα Καρτά.

19 Ιανουαρίου 2022 [Τετάρτη]

Η Σελήνη μία μέρα μετά την χθεσινή Πανσέληνο, έχει προχωρήσει στο ζώδιο του Λέοντα. Η θέση της αυτή την φέρνει αντιμέτωπη με τον ανάδρομο Ερμή και τον Κρόνο, ενώ συγχρόνως σχηματίζει όψη τετραγώνου με τον Ουρανό. Δεν είναι η καλύτερη στιγμή, να συζητήσουμε, να ασχοληθούμε με την προσωπική μας ζωή, αλλά και να επενδύσουμε σε κάποια αγορά, ή σε μία επιχείρηση. Τα ζώδια που πρέπει να είναι πιο προσεκτικά είναι, του Σταθερού Σταυρού, [Ταύρος, Λέων, Σκορπιός και Υδροχόος]. Βέβαια πάντα μέσα σε αρνητικές μέρες υπάρχουν και θετικά στοιχεία που ανεβάζουν την ψυχολογία μας και αυτή την φορά η θετική όψη του ανάδρομου Ερμή και της Σελήνης με τον Χείρωνα, θα θεραπεύσει και θα φροντίσει το πνεύμα και το σώμα μας. Ποιο αναλυτικά για τα 12 ζώδια, …

ΚΡΙΟΣ

Για σας τους Κριούς, θα υπάρξουν στιγμές που θα αμφισβητήσετε τα συναισθήματα των άλλων. Ίσως μάλιστα να βγάλετε κάποια σας παράπονα, που έχουν να κάνουν με παλιές καταστάσεις. Γενικότερα μην είστε απόλυτοι για κάτι, επειδή θα σας διαψευστούν αργότερα τα γεγονότα.

ΤΑΥΡΟΣ

Για σας τους Ταύρους, οικογενειακά θέματα, αλλά και επαγγελματικές υποθέσεις, θα σας απασχολήσουν έντονα. Βέβαια οι λύσεις θα έρθουν από το παρελθόν σας, με την παρουσία ενός προσώπου ή μίας κατάστασης, που θα αποδειχτούν για σας, η λύση, σε ένα κουβάρι προβληματισμών.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μία πολύ δραστήρια μέρα, με πολλά πράγματα που πρέπει να κάνετε, αλλά που θα ολοκληρωθούν το επόμενο διάστημα. Ίσως μάλιστα ένα νομικό, ή άλλο θέμα, θα έχει μία μικρή καθυστέρηση, αλλά όλα είναι υπέρ σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με πρόσφατη την Πανσέληνο στο δικό σας ζώδιο, θα έχετε πάρα πολλές σκέψεις για αλλαγές και πράγματα που θέλετε να απομακρύνετε από την ζωή σας. Οικονομικές δυστοκίες, θα έχουν την τιμητική τους σήμερα, γι αυτό θα χρειαστεί να έχετε μεγαλύτερη αντίληψη των πραγμάτων.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη σήμερα στο δικό σας ζώδιο, θα έχει μία όχι και τόσο καλή μεταχείριση από τον Κρόνο και ανάδρομο Ερμή. Έτσι οι συζητήσεις σας, γίνονται με ένταση και δυσκολίες, ενώ οι προσωπικές σας σχέσεις, βρίσκονται σε μία δύσκολη καμπή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μία περίεργη μέρα με πολλές ανατροπές και ψυχολογικές μεταπτώσεις. Εκεί που θα μπορέσετε να λειτουργήσετε με καλή ροή, είναι μία ουσιαστική οικονομική βοήθεια, που θα προέλθει από δικό σας πρόσωπο. Γενικότερα είναι μία μέρα που θα σας απορροφήσουν οι υποχρεώσεις σας.

ΖΥΓΟΣ

Για σας τους Ζυγούς, η μέρα σας θα έχει κάποια συναισθηματικά τραύματα, ενώ θα έχετε μία πάρα πολύ καλή επαφή, με πρόσωπο από το παρελθόν, όπου θα σας φανεί χρήσιμο για κάποιο σημαντικό λόγο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μία ένταση θα την έχετε εσείς του πρώτου και δευτέρου δεκαημέρου, με καταστάσεις που μάλλον δεν ήσασταν έτοιμοι να αντιμετωπίσετε. Γενικότερα, είστε εκτεθειμένοι σε ένα πρόσωπο, που πρέπει να επανορθώσετε μία κακή σας, συμπεριφορά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα θα νιώσετε πιο δυνατοί, σωματικά και ψυχικά, οπότε και θα έχετε μία έντονη διάθεση να αποτινάξετε από πάνω σας, τις δυσκολίες του τελευταίου χρονικού διαστήματος. Σταδιακά θα μπορέσετε να εμπιστευτείτε τους άλλους, αλλά και να νιώσετε ότι έχετε καλύτερες σχέσεις μαζί τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μετά από την χθεσινή Πανσέληνο, όλη σας η προσοχή συγκεντρώνεται στα οικονομικά σας, αλλά και σε μία σχέση, που μάλλον είχε πολλά κρυφά και σκοτεινά σημεία. Μην αφήσετε να σας εκμεταλλευτούν, γιατί το λάθος θα είναι δικό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Άλλη μία μέρα που θα παίξετε έναν πολύ σημαντικό ρόλο. Η Σελήνη απέναντί σας, θέλει να ξεκαθαρίσει τις σχέσεις σας, αλλά και να σας δημιουργήσει τις συνθήκες για να προχωρήσετε παρακάτω την προσωπική σας ζωή, αν αυτό είναι το καλύτερο για σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Λίγη ένταση σήμερα στην εργασία σας, θα είναι η αιτία να εντοπίσετε έναν [εχθρό] σας, που μάλλον ήξερε να κρύβεται με μαεστρία. Σίγουρα δεν είναι από τις πιο εύκολες μέρες, αλλά θα μπορέσετε το αρνητικό να το γυρίσετε εις όφελός σας.