21:44, Δευτέρα
03 Οκτωβρίου 2022

Τα ζώδια για σήμερα, 15 Αυγούστου

Τα ζώδια για σήμερα, 9 Αυγούστου, από την Αλεξάνδρα Καρτά.

Η μεγάλη Καλοκαιρινή γιορτή της Χριστιανοσύνης, μας βρίσκει όλους μας κάπως προβληματισμένους και γεμάτους από νέα δεδομένα. Η Σελήνη σήμερα στο ζώδιο του Κριού μας κάνει ανυπόμονους, ενώ η σύνοδος της με τον Δία, και η θετική επίσης όψη με την Αφροδίτη, δίνει αισιοδοξία στα ζώδια της Φωτιάς, του πρώτου δεκαημέρου.

ΚΡΙΟΣ

Μία ευχάριστη στιγμή μέσα στην μέρα σας, θα σας δώσει αισιοδοξία και θα αρχίσετε να σκέφτεστε με θετικό τρόπο κάποια πράγματα, που μέχρι χθες ήταν άπιαστα όνειρα. Τα συναισθήματα σας θα βρεθούν σε καλά χέρια.

ΤΑΥΡΟΣ

Αν και η επιρροή της Πανσελήνου δεν έχει κατασταλεί από την καθημερινότητα σας, θα έχετε κάποια στιγμή της μέρας σας, ενδιαφέροντα νέα, ή συζητήσεις, που θα σας δώσουν θετικά αποτελέσματα. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα θα είστε γεμάτοι ενέργεια και αισιοδοξία αναζητώντας τους ανθρώπους που σας δημιουργούν αίσθημα ασφάλειας. Η κοινωνικότητα σας θα σας βοηθήσει να κάνετε νέες, πολλά υποσχόμενες γνωριμίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για σας τους Καρκίνους, η Σελήνη στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας, θα φέρει επαγγελματικές ευκαιρίες και οικονομικά απρόοπτα εισοδήματα. Ίσως μάλιστα στην προσωπική σας ζωή, συμβεί κάποιο καλό γεγονός.

ΛΕΩΝ

Ένα ταξιδάκι, μία μετακίνηση θα σας γεμίσει με χαρά και καλά θα κάνετε να αφήσετε για λίγο πίσω σας τις γκρίζες μέρες, που σας έχουν προβληματίσει. Ιδίως εσείς των πρώτων ημερών, θα έχετε μία ευχάριστη εξέλιξη στην καθημερινότητα σας. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κάποια όμορφα γεγονότα θα εξελιχθούν σήμερα, που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά σας. Ίσως δεχθείτε ένα δώρο, ή απολαύσετε την εύνοια των άλλων, που θέλουν να εξυπηρετήσουν τους σκοπούς σας.  

ΖΥΓΟΣ

Για σας που έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, τα πράγματα θα είναι πολύ θετικά, ιδίως για τις σχέσεις σας με τους άλλους. Οι γεννημένοι στις 8 Οκτωβρίου, θα απολαύσουν μία υπέροχη μέρα, αν σε αυτό συντελεί και το προσωπικό σας ωροσκόπιο. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα καλό είναι να κάνετε ένα διάλειμμα από τον κουραστικό Αύγουστο έως τώρα, που σας δοκιμάζει σε καθημερινή βάση, με απρόοπτα γεγονότα. Φροντίστε να ξεκουραστείτε, να κάνετε ένα υγιεινό πρόγραμμα στην διατροφή σας και να αφήσετε πίσω σας, τοξικές σκέψεις.  

ΤΟΞΟΤΗΣ

Όμορφη μέρα για να δημιουργήσετε, να δεχτείτε από τους άλλους αγάπη, να κάνετε ένα όμορφο πρόγραμμα που θα φροντίσει την εξωτερική σας εικόνα, αλλά και να έρθετε πιο κοντά, με την συναισθηματική σας φωλιά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το σπίτι και η οικογένεια θα σας απασχολήσουν σήμερα, με έναν πολύ θετικό τρόπο. Ίσως σε ένα ακίνητο, ή στον επαγγελματικός σας χώρο, θα υπάρξουν πολύ ευνοϊκές παρεμβάσεις. Κάποια καλή στιγμή θα υπάρξει και στην προσωπική σας ζωή. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για σας τους Υδροχόους των πρώτων ημερών, τα πράγματα θα είναι αρκετά θετικά. Μία μετακίνηση σας, μία συζήτηση, μία συμφωνία, θα σας δώσει αισιοδοξία και σκέψεις για ένα νέο ελπιδοφόρο ξεκίνημα. Εσείς που ανήκετε στο δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο, δώστε προσοχή σε κάθε αλλαγή.

ΙΧΘΥΕΣ

Οικονομικές ευκαιρίες θα σας δοθούν σήμερα, αλλά και μεγάλες αλλαγές σε επαγγελματικά θέματα. Αν είχατε κάποιους προβληματισμούς με την υγεία σας, τώρα θα υπάρξει μεγάλη καλυτέρευση και θα αποκατασταθούν οι τυχόν επιπλοκές.