, Τρίτη
18 Ιουνίου 2024

search icon search icon

Τα ζώδια για σήμερα 16 Μαρτίου

Σήμερα η σύνοδος του Ερμή με τον Ποσειδώνα, δημιουργεί την τάση να  μας αποπροσανατολίζει και η φαντασία στην καλύτερη περίπτωση θα δημιουργεί ανεκπλήρωτες καταστάσεις, προσδοκίες και σχέδια. Τα ζώδια που για ακόμη μία φορά μπαίνουν στο στόχαστρο των γεγονότων είναι οι Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης και Ιχθύες. Επίσης όσα από τα ζώδια που ανέφερα έχουν γεννηθεί 16 -17/6, 18 – 19/9, 17 – 18/12 και 15 – 16/3, είναι σε μία πολύ ευαίσθητη περίοδος, γεμάτη ανατροπές και καταστάσεις που με την πρώτη ματιά δεν θα είναι εμφανή οι συνθήκες, ώστε να αντιμετωπιστούν.

ΚΡΙΟΣ

Η όψη του Ερμή με τον Ποσειδώνα, θα σας παρασύρει σε σκέψεις που μάλλον δεν μπορούν να γίνουν πραγματικότητα. Μπορεί να αρχίσετε ένα γαϊτανάκι ανεκπλήρωτων συζητήσεων και αποφάσεων, που πολύ σύντομα θα έρθουν να σας ακυρώσουν ότι πιστεύατε έως τώρα. 

ΤΑΥΡΟΣ

Ο ενθουσιασμός είναι ένας πολύ κακός σύμβουλος αυτή την περίοδο, γι αυτό μην πάρετε καμία οριστική απόφαση, ιδίως αν ανήκετε στο τρίτο δεκαήμερο. Επίσης εσείς των 2 τελευταίων ημερών, θα έχετε μία εξέλιξη σε προσωπικό επίπεδο που δεν περιμένατε και μπορεί να έχει να κάνει με το παρελθόν σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η καριέρα σας είναι πλέον ο τομέας που σας απασχολεί έντονα και με διάρκεια. Βέβαια αυτές τις μέρες μην αφήσετε να σας παρασύρουν κάποιες συζητήσεις, που δεν έχουν εμπεριστατωμένα και χειροπιαστά αποτελέσματα. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είστε σε μία αρκετά καλή χρονική στιγμή για να φτιάξετε μία νέα συνθήκη στην ζωή σας, που μπορεί να έχει να κάνει με μετακινήσεις, αλλαγή τόπου διαμονής και καινούρια συμβόλαια.

ΛΕΩΝ

Με οικονομικές υποθέσεις ασχολείστε το τελευταίο διάστημα εσείς οι Λέοντες κυρίως του τρίτου δεκαημέρου. Καλό θα είναι να μην πάρετε ακόμη καμία οριστική απόφαση και να απομακρυνθείτε από πρόσωπα που δεν έχουν ξεκάθαρη στάση απέναντι σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σχέσεις και συνεργασίες σε πρώτο πλάνο αυτό το διάστημα για σας κυρίως του τρίτου δεκαημέρου. Είναι μία χρονική στιγμή που μάλλον σκέφτεστε κάποια θέματα σε λάθος βάση, ή αδυνατείτε να  κατανοήσετε τους άλλους, όπου συμπεριφέρονται αλλόκοτα, ή κάτω από κάποιες περίεργες συνθήκες, που μπορεί να είναι μία ασθένεια που τους ταλαιπωρεί. 

ΖΥΓΟΣ

Η καθημερινότητα σας θέλει επειγόντως κάποιες αλλαγές. Ίσως να έχετε κάποιες περίεργες συνθήκες να αντιμετωπίσετε στην προσωπική σας ζωή, αν μάλιστα ανήκετε στις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η δημιουργικότητα σας είναι αρκετά πλούσια αυτή την περίοδο, αν και έχετε να αντιμετωπίσετε μία αρκετά μεγάλη ανατροπή σε προσωπικό επίπεδο. Γενικότερα η προσωπική σας ζωή είναι γεμάτη με νέα δεδομένα και μετά τον Μάιο σας περιμένουν μεγάλες στιγμές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η προσοχή σας για ακόμη μία φορά θα είναι στραμμένη σε οικογενειακά θέματα, όπου κάποιο μέλος θα βρεθεί σε μία περίεργη συγκυρία, λόγο ασθένειας, ή κάποιων άλλων δυσνόητων καταστάσεων.  

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι η μέρα που θα νιώσετε έντονη συγκινησιακή κατάσταση, ιδίως εσείς που ανήκετε στο τρίτο δεκαήμερο. Μία προσωπική σας υπόθεση ίσως να γίνει η αιτία να βγουν από μέσα σας πολλές σκέψεις και ανασφάλειες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έντονα γεγονότα σας έχουν δημιουργήσει μία συναισθηματική αστάθεια. Τα οικονομικά σας αυτή την περίοδο είναι ένας τεράστιος προσωπικός σας στόχος, όπου έχει ανατροπές, αμφιβολίες, διεκδικήσεις, χωρίς να διακρίνετε σε κοντινό διάστημα, την ολοκλήρωση όλων αυτών.

ΙΧΘΥΕΣ

Πρωταγωνιστές για ακόμη μία φορά εσείς του τρίτου δεκαημέρου. Η σύνοδος του Ερμή – Ποσειδώνα στο δικό σας ζώδιο, θα σας παρασύρει σε μία φανταστική υπόθεση, ένα ψέμα, μία κατάσταση που δεν είναι σε πραγματική και αληθινή διάσταση. 

#Tags: Ζώδια

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.