15:12, Δευτέρα
23 Μαΐου 2022

Τα ζώδια για σήμερα

Αστρολογικές προβλέψεις από την Αλεξάνδρα Καρτά.

23 Ιανουαρίου 2022

Ο Ήλιος σήμερα σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή, δημιουργεί ένταση στην επικοινωνία και σαν αποτέλεσμα, την ολοκλήρωση κάποιων καταστάσεων. Ξαφνικές ιδέες και ξεκινήματα σχέσεων, ή συνεργασιών, που πάνω από οποιαδήποτε άλλη ανάγκη, υπερισχύει η έκφραση. Η προσοχή σας θα είναι στραμμένη στην διάρκεια μιας συμφωνίας, που μπορεί πάνω σε 6 ή 7 μέρες, ή αντίστοιχα μήνες, να υπάρξει μία δύσκολη διάλυση.

Ποιο αναλυτικά για τα 12 ζώδια, …

ΚΡΙΟΣ

Για σας που ανήκετε στο πρώτο δεκαήμερο, η Σελήνη βρίσκεται διαμετρικά απέναντι σας. Αυτό σας δημιουργεί αρκετές συναισθηματικές εντάσεις και σας δημιουργεί μία δυσκολία, να αφήσετε το παρελθόν. Ίσως ένα φιλικό σας πρόσωπο, σας βοηθά σε ένα σημαντικό σας θέμα.

ΤΑΥΡΟΣ

Για σας τους Ταύρους, η μέρα αυτή σας αγχώνει περισσότερο σε εργασιακά ζητήματα. Είναι δύσκολο να ελέγξετε απόλυτα τις καταστάσεις που σας αφορούν και γι αυτό θα πρέπει να αφήσετε λίγο χρόνο, ώστε να νιώσετε πιο προφυλαγμένοι από τις κακοτοπιές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη σε ένα πολύ θετικό ζώδιο προς εσάς, αυτό του Ζυγού, όπως και ο Ήλιος με τον Ερμή, δημιουργούν σε εσάς του πρώτου δεκαημέρου, μία πολύ θετική προοπτική σε προσωπικό επίπεδο. Ίσως μάλιστα συναντήσετε ένα πρόσωπο από το παρελθόν, ή να επικοινωνήσετε μαζί του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για σας τους Καρκίνους του πρώτου δεκαημέρου, θέματα οικογενειακά, με οικονομικές προεκτάσεις, θα σας απασχολήσουν έντονα. Ίσως μάλιστα να χρειαστεί να πάρετε μία επαγγελματική απόφαση, ή να μπείτε στην διαδικασία αποχώρησης, από ένα επαγγελματικό χώρο, κυρίως εσείς των τελευταίων ημερών.

ΛΕΩΝ

Έντονη επικοινωνία σήμερα με αγαπημένα σας πρόσωπα, θα γεμίσουν την μέρα σας με κάποιες εντάσεις, που μάλλον στο τέλος θα βγουν υπέρ σας. Το θέμα είναι ότι πρέπει να ασχοληθείτε με θέματα που αφορούν υποθέσεις από το παρελθόν, νομικά και άλλα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οικονομικές ευκαιρίες θα σας δοθούν, μέσα από τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες, αλλά θα πρέπει και να καλύψετε αρκετές σας εκκρεμότητες. Πολυέξοδες αυτές οι μέρες, αλλά με προστασία, ώστε να μην βρεθείτε, με άδειο πορτοφόλι.

ΖΥΓΟΣ

Για σας των πρώτων ημερών, ένα μικρό επικοινωνιακό αλαλούμ επικρατεί, με κάποιες υποθέσεις που έχουν παλιές εκκρεμότητες. Ίσως να πρέπει να βάλετε μία σειρά, πάνω σε νομικά πλαίσια, ή να απομακρυνθείτε, από πρόσωπα που δεν μπορούν να σας βοηθήσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα είναι ευκαιρία να ξεκαθαρίσετε ένα οικογενειακό ζήτημα, που μάλλον σας έχει τραυματίσει συναισθηματικά. Φροντίστε να είστε ακέραιοι σε μία συμφωνία σας, εφόσον αργότερα, θα έρθει η στιγμή της απολογίας σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για σας των πρώτων ημερών, η επικοινωνία σας με πρόσωπα από το παρελθών, είναι κάτι που θα σας απασχολήσει έντονα, ενώ εσείς που ανήκετε στις τελευταίες μέρες, νιώθετε έτοιμοι να αναλάβετε μία εκκρεμότητα, με απόλυτη επιτυχία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για σας τους Αιγόκερους, μία συναισθηματική σας υπόθεση, έχει εν μέρη ξεκαθαρίσει, αλλά εσείς επιμένετε να θέλετε να βρεθούν και άλλα στοιχεία, πριν πάρετε την οριστική σας απόφαση. Επίσης σήμερα θα έχετε μία συζήτηση πάνω σε ένα οικονομικό σας θέμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η έντονη σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή, για σας που έχετε γεννηθεί σήμερα, θα σας κάνει αρκετά επικοινωνιακούς, αλλά αυτό που θα πείτε και θα υπογράψετε, θα πρέπει να το προσέξετε πάρα πολύ. Τις επόμενες μέρες, οι ανατροπές θα είναι ένα δύσκολο πέρασμα που θα πρέπει να διαχειριστείτε.

ΙΧΘΥΕΣ

Μυστικές συμφωνίες, λόγια που θα πρέπει να μείνουν κρυφά και γενικότερα μία περίεργη κατάσταση επικρατεί παρασκηνιακά. Φροντίστε να μην εκτεθείτε σε λόγια άλλων, ή να βρεθείτε μπλεγμένοι σε υποθέσεις, που, να μην σας αφορούν.