12:05, Τρίτη
04 Οκτωβρίου 2022

Τα ζώδια για σήμερα, 16 Αυγούστου

Τα ζώδια για σήμερα, 16 Αυγούστου, από την Αλεξάνδρα Καρτά.

Ο Ερμής σήμερα από το ζώδιο της Παρθένου, σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, μία στιγμή που οι πρωτότυπες ιδέες, η τεχνολογία, οι συζητήσεις και τα νέα δεδομένα στην επικοινωνία, κάνουν αυτή την μέρα, πολύ ενδιαφέρουσα.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα αλλάζουν κάποια πράγματα στην καθημερινότητα σας, χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Ευχάριστα μηνύματα και εξελίξεις στα οικονομικά σας, με την μορφή δώρου, ή κάποιας εξυπηρέτησης, θα είναι το αποτέλεσμα που θα δημιουργήσει, το τρίγωνο Ερμή με Ουρανό. 

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου, σχηματίζει ένα πολύ ευνοϊκό τρίγωνο με τον Ουρανό, που βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο. Η εξέλιξη αυτής της όψης είναι ότι θα υπάρχουν πολύ καλά νέα από αγαπημένα σας πρόσωπα, όπως επίσης θα έχετε μία πολύ ενδιαφέρουσα συνάντηση. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είναι η στιγμή που οι προβληματισμοί σας βρίσκουν τις λύσεις τους. Όμορφες επίσης στιγμές θα υπάρξουν με πρόσωπα από το οικογενειακό σας περιβάλλον, όπως επίσης και πολύ καλές εξελίξεις, σε ότι αφορά την εργασία σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μετακινήσεις, ταξιδάκια και όμορφες στιγμές με πρόσωπα που μοιράζεστε την καθημερινότητα σας. Είστε γεμάτοι ενέργεια και αυτό σας γεμίζει χαρά και επιθυμία, να δημιουργήσετε και να γεμίσετε γνώσεις.

ΛΕΩΝ

Αν και βρίσκεστε σε μία αρκετά απαιτητική περίοδο, σήμερα θα πάρετε μία ξαφνική ευκαιρία, μία είδηση, ή μία οικονομική βοήθεια, με έναν αναπάντεχα ξαφνικό τρόπο. Ίσως μάλιστα έχετε συνάντηση με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ερμής στο δικό σας ζώδιο, θα βάλει πάρα πολλά πράγματα σε σειρά, ενώ σήμερα με την ευνοϊκότατη όψη που σχηματίζει με τον Ουρανό, θα σου δοθεί μία αισιόδοξη ώθηση. Σίγουρα θα έχετε νέες ιδέες και θα υπάρξουν επιλύσεις παλιών προβληματισμών σας.  

ΖΥΓΟΣ

Ίσως το παρασκήνιο αυτή την περίοδο να σας ευνοήσει και να σας δώσει λύσεις στα θέματα της καθημερινότητας σας. Ο Ερμής στην παραμονή του στο δωδέκατο ηλιακό σας σπίτι, θα φροντίσει κάθε συζήτηση, ή συμφωνία, που ακόμη θέλετε να είναι σε … [σκιερό] σημείο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Βρίσκεστε σε μία αρκετά τεταμένη περίοδο, αλλά υπάρχουν και χρονικές στιγμές που με έναν αναπάντεχο τρόπο, τακτοποιούνται όλα, ή έστω κάποια από τα θέματα που σας απασχολούν. Είναι η στιγμή που το φιλικό περιβάλλον θα σας απελευθερώσει από δύσκολες καταστάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μία στροφή, αρκετά ελπιδοφόρα σε επαγγελματικά θέματα, θα συμβεί σήμερα και θα σας ετοιμάσει για άνοιγμα των οριζόντων σας. Ετοιμαστείτε για αλλαγές, που θα συμβούν στα επαγγελματικά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι καιρός για να κάνετε τις διακοπές σας, να ανανεώσετε τις σκέψεις σας, ή να απολαύσετε κάποιο νέο πρόσωπο, που μπαίνει τώρα στην ζωή σας. Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και εσείς, αρκεί να τις απολαύσετε. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οικονομικά θέματα εξελίσσονται σήμερα με τον καλύτερο τρόπο, ενώ η οικογένεια σας θα σας στηρίξει, όπως και κάθε επιδίωξη σας. Ανανεώστε το περιβάλλον σας και τον χώρο σας, βάζοντας μία νότα αισιοδοξίας, μέσα σε αυτόν.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι σχέσεις σας σήμερα ανανεώνονται, βρίσκονται δίπλα σας και έχουν την διάθεση να σας προσφέρουν την αμέριστη συμπαράσταση τους. Ίσως μάλιστα αποφασίσετε να ταξιδέψετε με άτομα από το στενό σας περιβάλλον.