18:21, Τετάρτη
25 Μαΐου 2022

Τα ζώδια για σήμερα

Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα από την Αλεξάνδρα Καρτά.

25 Ιανουαρίου 2022

Η μετακίνηση της Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού, δίνει ενθουσιασμό στα ζώδια του Νερού, του πρώτου πενθημέρου, Σκορπιό, Καρκίνο και Ιχθύες, που αφορούν τις πρωινές ώρες, ενώ θα πρέπει να υπάρχει σύνεση και ηρεμία σε κάθε απόφαση. Το βράδυ θα είναι δύσκολο από κάθε άποψη, ενώ η τάση ατυχημάτων θα είναι έντονη. Δεν αποκλείεται να συμβούν γεγονότα, λόγο καιρικών ή άλλων συνθηκών, που θα μας σοκάρουν. Ποιο αναλυτικά για τα 12 ζώδια, …

ΚΡΙΟΣ

Οικονομικά και συναισθηματικά γεγονότα σας δημιουργούν μία περίεργη ψυχολογία. Είναι μία κουραστική μέρα για σας, που σίγουρα σας αφαιρεί την δράση, με τον τρόπο που εσείς νιώθετε υγεία μέσα από αυτό. Η φλόγα που έχετε, θα παγώσει, ενώ κάποιοι θα σας απογοητεύουν, …μάλλον για πολλοστή φορά.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη απέναντι από το δικό σας ζώδιο, το πρωί θα σας φέρει κάποια ευχάριστα γεγονότα, αλλά όσο περνά η μέρα, θα ανακαλύψετε ότι οι άνθρωποι που εμπιστεύεστε, σας απογοητεύουν, ή σας δημιουργούν κενά στις μεταξύ σας σχέσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτή η μέρα προχωρά για σας, με δύο ταχύτητες. Από την μία, θα έχετε αισιοδοξία και την αίσθηση της τύχης, κυρίως στα επαγγελματικά σας, από την άλλη, μία τοξική συμπεριφορά κάποιου προσώπου, θα σας κάνει να αντιδράσετε σπασμωδικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καλές προοπτικές για σας του πρώτου πενθημέρου, όπου ο Δίας ενεργοποιεί τον Ήλιο σας, αλλά και την Σελήνη. Μία ισορροπία σε σχέσεις και γεγονότα, κάτι που όσο περνά η μέρα χάνεται, μέσα στα προβλήματα της καθημερινότητας σας.

ΛΕΩΝ

Ένα πρωινό με κάποιες καλές στιγμές που αφορούν την εργασία σας, αλλά στην διάρκεια της μέρας, θα υπάρξουν και πάλι πολλά θέματα που δυστυχώς δεν θα σας βοηθήσουν στην ψυχολογία σας. Μία απογοήτευση θα την πάρετε, για αυτό να είστε προετοιμασμένοι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα, θα ασχοληθείτε με οικονομικά θέματα, κυρίως εσείς του πρώτου δεκαημέρου. Μπορώ να πω ότι θα ενεργοποιηθούν οι μηχανισμοί σας άψογα, ώστε να κάνετε τις καλύτερες συμφωνίες, ή τις καλύτερες επαφές, που θα σας βοηθήσουν μελλοντικά.

ΖΥΓΟΣ

Το μυαλό σας και πάλι ενεργοποιημένο σε οικονομικές κινήσεις, όπου, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι, αγορές ή κλείσιμο λογαριασμών θα έχουν επιτυχία. Αφιερώστε σήμερα χρόνο να συζητήσετε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, πράγματα που σας απασχολούν έντονα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη στο δικό σας ζώδιο θα ευνοήσει εσάς που ανήκετε στο πρώτο πενθήμερο, ενώ εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα είστε σε μία περίεργη κατάσταση, που θα πρέπει να αντιμετωπίσετε μία [κακή] συγκυρία γεγονότων, που αφορά, τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μία μέρα ιδιόρρυθμη για σας, που ενώ ξεκινά με κάποια καλά σημάδια, εξελίσσεται σε ένα μικρού μήκους θρίλερ. Φυσικά για τον καθένα σας, λόγο και του προσωπικού σας ωροσκοπίου, τα γεγονότα θα είναι ανάλογα, μικρά, ή μεγαλύτερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Άρης συνεχίζει το ταξίδι του στο δικό σας ζώδιο, ενεργοποιεί την προσωπική σας ζωή και όχι μόνο. Είστε σε μία περίοδο, που τα γεγονότα δεν σταματούν να σας εκπλήσσουν, αλλά και οι άνθρωποι, επίσης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ίσως μία επαγγελματική πρόταση, ή μία εύνοια στα σχέδια σας, θα σας δώσει σήμερα αρκετή αυτοπεποίθηση. Βέβαια μην ακυρώνετε την γενικότερη πλανητική εικόνα σας, που θα πρέπει να είστε υποψιασμένοι και σε εγρήγορση.

ΙΧΘΥΕΣ

Μία θετική μέρα για σας, ακόμη και αν κάποια γεγονότα γίνουν αιτία, να σας γεμίζουν με άσχημα συναισθήματα. Εσείς έχετε μία σταθερή θετική στάση στις εξελίξεις των ημερών, και η βοήθεια αυτή προέρχεται από τον πλανήτη της τύχης, Δία, που βρίσκεται στο πρώτο σας δεκαήμερο.