13:46, Δευτέρα
23 Μαΐου 2022

Τα ζώδια για σήμερα

Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα από την Αλεξάνδρα Καρτά.

27 Ιανουαρίου 2022

Σήμερα η Σελήνη περνά στο ζώδιο του Τοξότη, δημιουργώντας αισιοδοξία στην καθημερινότητα μας, περιορίζοντας κατά πολύ τα συναισθηματικά μπλοκαρίσματα. Πριν την μετάβαση της, από το ένα ζώδιο στο άλλο, η Σελήνη, δημιουργεί κενή πορεία, όπου κάνει την τελευταία όψη με κάποιον πλανήτη και περνά στο επόμενο ζώδιο. Αυτό το διάστημα είναι χρονικά ακατάλληλο, για να κάνουμε σημαντικά πράγματα. Οι ακατάλληλη λοιπόν ώρες αυτής της μέρας είναι από τις 7.30 έως 9.34 πμ. Ποιο αναλυτικά για τα 12 ζώδια, …

ΚΡΙΟΣ

Για σας τους Κριούς, η μέρα σας θα έχει αρκετά θέματα που θα μπορέσετε να διαχειριστείτε πιο εύκολα, όπως επίσης θα υπάρξει ένα άνοιγμα, που θα αφορά μία επαγγελματική ή άλλη σας ενασχόληση. Ο σχεδιασμός κάποιων πραγμάτων, θα γίνει με πιο ευκολία από τις 10 πμ και μετά.

ΤΑΥΡΟΣ

Για σας τους Ταύρους, θα υπάρξει μία μετατόπιση των προβληματισμών σας, αλλά σίγουρα τα ζητούμενα σας δεν θα αλλάξουν. Έτσι θα αναζητήσετε έντονα να έχετε την οικονομική και συναισθηματική ηρεμία, ακόμη και αν η περίοδος αυτή δεν αποδεικνύεται και η πιο κατάλληλη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα η έντονη συναισθηματική σας αναζήτηση, θα σας δημιουργήσει μία σειρά από περίεργες ανατροπές και συζητήσεις, που δεν είχατε προβλέψει. Μην αναφέρεστε στο παρελθόν σας, όταν αυτό μάλιστα δεν είναι ενεργό, γιατί ενοχλεί το πρόσωπο που ενδιαφέρεται για σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με πολλά επαγγελματικά θέματα ξεκινά η μέρα σας, κυρίως αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες. Είναι μία πολύπλοκη μέρα, που θα πρέπει να διαχειριστείτε σωστά και να απομακρυνθείτε από τους κινδύνους, τόσο στην συναισθηματική σας ζωή, όσο και στα θέματα που αφορούν την υγεία σας.

ΛΕΩΝ

Για σας τα Λιοντάρια, από τις 10 το πρωί και μετά, θα έχετε την Σελήνη με το μέρος σας. Θα μπορέσετε να ασχοληθείτε με την συναισθηματική σας ζωή, τα παιδιά σας, αν είστε γονείς, αλλά επίσης και ο παράγοντας [τύχη], θα είναι με το μέρος σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εσείς που ανήκετε στο πρώτο δεκαήμερο, θα έχετε την επιθυμία να ασχοληθείτε με το σπίτι σας, την οικογένεια σας, αλλά και κάθε θέμα που θέλετε οριστικά να κλείσει. Μην δημιουργείτε στον εαυτό σας πολλές υποχρεώσεις, όσο και να έχετε δύναμη και να θέλετε, κάποια στιγμή θα σπάσετε.

ΖΥΓΟΣ

Η επικοινωνία σήμερα θα χαρακτηρίσει την μέρα σας. Θέλετε σίγουρα να φροντίσετε κάποια θέματα που σας ταλαιπωρούν και έχετε την ανάγκη να τα μοιραστείτε, για να νιώσετε πιο ανάλαφροι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη σήμερα εγκαταλείπει το δικό σας ζώδιο και περνά στο ζώδιο του Τοξότη, όπου και θα σας υπενθυμίζει πολλές από τις εκκρεμότητες σας, συναισθηματικές και οικονομικές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα στο ζώδιο σας περνά η Σελήνη και σας δημιουργεί μία ανάλαφρη διάθεση. Ίσως μάλιστα να είχατε ανάγκη να βρεθείτε για λίγο απαλλαγμένοι από πολλές σκέψεις, εφόσον έχετε ένα βαρύ πρόγραμμα, που αφορά το επόμενο σας διάστημα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για σας τους Αιγόκερους, πολλά θέματα είναι μπροστά σας και δεν ξέρετε από που να ξεκινήσετε. Έχετε σίγουρα μία έντονη περίοδο, όπου θα πρέπει να βάλετε σειρά πρώτα σε ότι σας ταλαιπωρεί, μεγάλο χρονικό διάστημα και μετά τα υπόλοιπα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη σήμερα θα ευνοήσει την ψυχολογία σας, εφόσον περνά στο ζώδιο του Τοξότη και σας προσφέρει αισιοδοξία και καλές επαφές, με φιλικά σας πρόσωπα.

ΙΧΘΥΕΣ

Για σας τους Ιχθύες, τα επαγγελματικά σας, θα είναι από τα πιο σημαντικά θέματα των επόμενων δύο ημερών. Ίσως μάλιστα σήμερα να νιώσετε ότι η τύχη είναι με το μέρος σας.