fbpx

, Παρασκευή
12 Ιουλίου 2024

search icon search icon

Τα ζώδια για σήμερα 2 Αυγούστου

Οι αστρολογικές προβλέψεις από την Αλεξάνδρα Καρτά.

Μία μέρα μετά την Πανσέληνο, υπάρχει μία έντονη επιρροή στα ζώδια του Σταθερού Σταυρού, Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι, όπου πιέζονται, φτάνοντας στα όρια τους, για να πετύχουν τους στόχους τους. Βέβαια η αντίθεση Ερμή με Κρόνο, δυσχεραίνει την επικοινωνία μας και επηρεάζει περισσότερο, Παρθένους και Ιχθύες. 

ΚΡΙΟΣ

Είναι μία δύσκολη μέρα στην επικοινωνία σας, ιδίως σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σας. Φροντίστε να βρεθείτε με πρόσωπα που κατανοούν τις ανησυχίες σας και στηρίζουν τα σχέδια σας.  

ΤΑΥΡΟΣ

Η αντίθεση του Ερμή με τον Κρόνο, περιπλέκει την προσωπική σας ζωή, τα συναισθήματα που τρέφετε για ένα πρόσωπο, αλλά και σας δημιουργεί ένα επικοινωνιακό πάγωμα, με άτομα από το φιλικό σας περιβάλλον. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο πλανήτης κυρίαρχος του ζωδίου σας, δέχεται την αρνητική όψη από τον Κρόνο, κάτι που σας δίνει ένα προσωρινό φρένο στις επαγγελματικές σας υποθέσεις. Καλό είναι σήμερα να μην πάρετε σημαντικές επαγγελματικές αποφάσεις. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αν πρέπει να ταξιδέψετε, ή να ασχοληθείτε με κάποιες γραφειοκρατικές υποθέσεις, θα ήταν καλό να μην αφήσετε τις ανατροπές να σας χαλάσουν την διάθεση, αλλά να θωρακίσετε την υπομονή σας για να ολοκληρώσετε ότι έχετε αφήσει, για τις επόμενες μέρες. 

ΛΕΩΝ

Οικονομικές υποθέσεις θα σας δυσαρεστήσουν, αν μάλιστα καταλάβετε ότι ο επαγγελματικός σας χώρος δεν σας στηρίζει. Από την άλλη, είναι μέρα που η σιωπή είναι χρυσός και έτσι θα αποφύγετε παρεξηγήσεις. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα πράγματα δεν είναι ιδιαίτερα ευχάριστα, ιδίως αν ανήκετε στο πρώτο δεκαήμερο. Η επικοινωνία σας θα έχει αρκετά εμπόδια, αλλά αυτό δεν πρέπει να γίνει η αιτία, να κλείσετε τα αυτιά σας στις γνώμες των άλλων.   

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα κάποιες παρεξηγήσεις με πρόσωπα που βρίσκονται πιθανότατα στο επαγγελματικό σας περιβάλλον, θα σας αναστατώσουν και θα αλλάξουν τα σχέδια σας. Γενικότερα μην αποκαλύψετε στους άλλους τις κρυφές σας προθέσεις, γιατί μπορεί αργότερα να τις χρησιμοποιήσουν, για να σας εκθέσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αλλάζουν πολλά πράγματα που αφορούν το φιλικό σας περιβάλλον, μία παρεξήγηση, μία κακή συνεννόηση, ίσως είναι αρκετές ώστε να απομακρυνθείτε, από αγαπημένο σας πρόσωπο. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η οικογένεια και η επαγγελματική σας πορεία είναι σήμερα στο στόχαστρο των άστρων. Ίσως να πρέπει να είστε ψύχραιμοι με ότι και να ακούσετε, γιατί έχετε πολλές προσδοκίες που δεν θα μπορέσετε να τις πραγματοποιήσετε, αυτή την χρονική στιγμή. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν έχετε φερθεί με ειλικρίνεια και ηθική στο κοινωνικό σας περιβάλλον, δεν έχετε να ανησυχείτε για τίποτα. Αν όμως δεν ήσασταν αναξιόπιστοι και θεωρήσατε ότι κανείς δεν μπορεί να σας ελέγξει, ήρθε η στιγμή των αποκαλύψεων.  

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εκκρεμότητες οικονομικές θα κάνουν την εμφάνιση τους σήμερα και εσείς καλείστε να τις αντιμετωπίσετε άμεσα. Ίσως πρέπει να δώσετε έμφαση σε μία σχέση σας, που τα προβλήματα, σας έχουν πνίξει.

ΙΧΘΥΕΣ

Είναι μία απαιτητική μέρα για σας του πρώτου δεκαημέρου, όπου τα προβλήματα μπορεί να ξεκινήσουν από την άρνηση σας να καταλάβετε τις ανάγκες των άλλων. 

#Tags: Ζώδια

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.