, Σάββατο
04 Φεβρουαρίου 2023

Τα ζώδια για σήμερα 2 Δεκεμβρίου

Τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου από την Αλεξάνδρα Καρτά.

Σήμερα θα υπάρξει σύγχυση, στην επικοινωνία, τις μετακινήσεις, απροσεξία και κακοί υπολογισμοί, ιδίως αν ανήκετε στο τρίτο δεκαήμερο των Μεταβλητών ζωδίων, Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης και Ιχθύες. Από την άλλη μία βοηθητική όψη με τον Κρόνο – Αφροδίτη, αφορά τους ανθρώπους, που μέσα από την πείρα τους, μπορούν να διακρίνουν το σωστό στις σχέσεις και τα οικονομικά θέματα.

ΚΡΙΟΣ

Είναι μία μέρα σύγχυσης και έντονων προβληματισμών, όπου καλό είναι να μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις, όταν μάλιστα αυτή η περίοδος έχει αποδείξει ότι δεν λειτουργεί υπέρ σας. Βέβαια μία προστατευτική παρουσία, θα σας δώσει την στήριξη που χρειάζεστε, ιδίως σε προσωπικά θέματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα καλό είναι να αποφύγετε οικονομικές δοσοληψίες, ή κάποιες σημαντικές αγορές, που θα νιώσετε αργότερα ότι σας εξαπάτησαν. Καλό είναι να προχωρήσετε στα γνωστά μονοπάτια, τόσο σε συναισθηματικό επίπεδο, όσο και σε οικονομικά θέματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είναι μία πολύ ιδιαίτερη μέρα, όπου θα νιώσετε καλά με τις προσωπικές επιλογές που είχατε κάνει, αρκετά χρόνια πριν. Από την άλλη, είναι μια πολύ παραπλανητική στιγμή, τόσο στα επαγγελματικά σας, αλλά και σε συμφωνίες, που πρέπει να αποφύγετε λόγο κακοήθειας των άλλων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι μία αρκετά πολύπλοκη μέρα στα επαγγελματικά σας, αλλά και σε κάθε είδους συμφωνίες. Αποφύγετε να εκτεθείτε σε κινδύνους, σε συζητήσεις που θα σας εκθέσουν, αλλά και σε οικονομικές απώλειες. Από την άλλη, θα υπάρξει μία φροντίδα από κάποιο ώριμο πρόσωπο, που θέλει να σας δείξει με ουσιαστικές κινήσεις και συμπεριφορές, την εκτίμηση που σας έχει.

ΛΕΩΝ

Αν και κάποια πράγματα λειτουργούν αρκετά καλά αυτή την περίοδο για σας, το τετράγωνο του Ερμή – Ποσειδώνα σήμερα, θα σας δημιουργήσει ανασφάλεια και κακή συνεννόηση με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Προσοχή σε οικονομικές δοσοληψίες που κρύβουν κινδύνους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτή την περίοδο έχετε καταλάβει ότι παρουσιάζονται κάποια προβλήματα από το πουθενά και αλλάζουν οι συνθήκες στην εργασία και την οικογένεια. Μπορεί επίσης να υπάρξουν κάποιες εντάσεις, εξαπατήσεις και παραπληροφόρηση, που δεν μπορείτε εύκολα να διαχειριστείτε.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα θα έχετε μία ανησυχία, όπου μπορεί να προέρχεται από αρνητικά σχόλια και συμπεριφορές που νιώθετε εκτεθειμένοι και προσβεβλημένοι από αυτές. Από την άλλη, θα υπάρξει κάποιο πρόσωπο που συνεχίζει να σας στηρίζει σε δύσκολες στιγμές σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σίγουρα δεν είναι η καλύτερη στιγμή για να κάνετε βήματα επαγγελματικά και οικονομικά. Χρειάζεται να προσέξετε τις οποιεσδήποτε αποφάσεις σας, ακόμη και αν νομίζετε ότι όλα είναι ξεκάθαρα και τακτοποιημένα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ερμής σήμερα στο δικό σας ζώδιο, λειτουργεί αρκετά επιπόλαια, λόγο της δύσκολης γωνίας που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα. Είναι η στιγμή που χρειάζεστε ένα διάλειμμα, ώστε να μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις. Βέβαια μία συμβουλή από μεγαλύτερο στην ηλικία άτομο, θα είναι σωτήρια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για κάποιο λόγο αισθάνεστε μία απειλή και σας δημιουργεί όλο αυτό, εκνευρισμό και ανασφάλεια. Καλό είναι να μην αφήσετε κανέναν να ανακατευτεί με θέματα που μόνο εσείς γνωρίζετε από όλες τις πλευρές. Είναι μια μέρα που χρειάζεται να της αφιερώσετε, μόνο χαλαρές στιγμές χωρίς ουσιαστικές αποφάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μην ψάχνετε για αλήθειες σήμερα γιατί δεν θα τις βρείτε. Είναι απαραίτητο να απομακρυνθείτε από άτομα που σκοπό έχουν να σας εκμεταλλευτούν, οικονομικά, αλλά και συναισθηματικά. Τις εξιδανικεύσεις καλό είναι να τις αποφύγετε και δώστε τον χρόνο στον εαυτό σας να επεξεργαστείτε τα δεδομένα που υπάρχουν.

ΙΧΘΥΕΣ

Για σας που ανήκετε στο τρίτο δεκαήμερο, χρειάζεστε πολύ προσοχή σε βασικούς τομείς της ζωής σας. Μπορεί να έχετε τον Δία να σας προσφέρει κάποιες ευκαιρίες, αλλά μην γίνεστε απρόσεκτοι σε ότι σας έχει δοθεί, γιατί η επιπολαιότητα θα σας στοιχίσει.