, Δευτέρα
27 Μαρτίου 2023

Τα ζώδια για σήμερα 2 Φεβρουαρίου

Τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου από την Αλεξάνδρα Καρτά.

Σήμερα η Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου, όπου έχει ένα γλυκό πέρασμα, αλλά μην ξεχνάτε ότι η επερχόμενη Πανσέληνος στις 5 Φεβρουαρίου, έχει αρχίσει και επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού. Δυστυχώς αυτές τις μέρες θα υπάρξει τάση για ατυχήματα και για ακόμη μία φορά οι σταθερές αξίες κλονίζονται.

ΚΡΙΟΣ

Για σας τους Κριούς, ένα οικογενειακό θέμα θα σας απασχολήσει σήμερα, ενώ θα πρέπει να βρείτε τον τρόπο να φροντίσετε ένα οικονομικό σας ζήτημα. Επίσης για σας των πρώτων ημερών, θα μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε με τον καλύτερο τρόπο ένα προσωπικό σας ζήτημα, που για κάποιο λόγο, δεν θέλετε να το γνωστοποιήσετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη στον τομέα που αφορά το περιβάλλον σας και τον τρόπο που επικοινωνείτε με του άλλους, θα δημιουργήσει καλές συνθήκες να μιλήσετε με πρόσωπα που βρίσκονται στο συγγενικό σας περιβάλλον. Βέβαια βρίσκεστε υπό την επιρροή της Πανσελήνου που θα πραγματοποιηθεί στις 5/2, όπου ενισχύει τις έντονες αντιδράσεις, σε ότι συμβαίνει αυτή την χρονική στιγμή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Για σας των πρώτων ημερών, θα υπάρξουν καλές εργασιακές συνθήκες, ενώ για σας του τρίτου δεκαημέρου, κάποιο θέμα σας θα σταθεροποιηθεί. Οι γεννημένοι 5 – 6 και 7 Ιουνίου, θα έχουν ξαφνικές αλλαγές τις επόμενες μέρες, σε εργασία και υγεία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη βρίσκεται από χθες στο δικό σας ζώδιο, όπου και ανανεώνει κάποιες συναισθηματικές σας ανάγκες. Ίσως αποφασίσετε ένα ταξίδι ή μία δραστηριότητα που θα έχει πνευματική προέκταση.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη στο δωδέκατο ηλιακό σας σπίτι, θεωρείτε μία δύσκολη θέση για σας, ιδίως όταν θα πραγματοποιηθεί σε λίγες μέρες, μία αρκετά απαιτητική Πανσέληνος στο δικό σας ζώδιο. Φροντίστε να ακούσετε περισσότερο το ένστικτό σας και όχι εκείνο που θα θέλατε να συμβαίνει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φιλικά πρόσωπα, αλλά και οι σχέσεις σας γενικότερα, θα σας προσφέρουν μία καλύτερη προοπτική. Για σας κυρίως που έχετε γεννηθεί 31/8 και 1/9, κάτι καλό να περιμένετε από τους άλλους, ενώ μπορεί να κερδίσετε μία οικονομική ενίσχυση.

ΖΥΓΟΣ

Για σας τους Ζυγούς του πρώτου δεκαημέρου, θα υπάρξουν ευκαιρίες σήμερα να έρθετε σε επαφή με πρόσωπα που θα σας εξυπηρετήσουν, ή θα θελήσουν μαζί σας να συνεργαστούν. Καλή μέρα επίσης για τα επαγγελματικά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είστε σε μία αρκετά περίεργη περίοδο όπου εσείς που έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, θα έχετε πολύ καλές συναισθηματικές στιγμές. Εσείς που έχετε γεννηθεί 7 – 8 και 9 Νοεμβρίου, θα πρέπει όλες αυτές τις μέρες να είστε πολύ προσεκτικοί, ενώ εσείς που έχετε γενέθλια 17 – 18 – 19/11, η πίεση κάποιων γεγονότων θα σας καθηλώσουν σωματικά και συναισθηματικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Καλή μέρα για να βάλετε σειρά σε οικονομικές υποθέσεις, ενώ θα τακτοποιηθεί ένα προσωπικό θέμα, αν ανήκετε το πρώτο δεκαήμερο. Βέβαια ο Άρης απέναντι σας, δημιουργεί εντάσεις με τους άλλους και για αυτό τον λόγο καλό είναι να διαχειριστείτε τις καταστάσεις με ηρεμία και μην αφήσετε κάποιους να σας χαλάσουν την καλή σας διάθεση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη ενεργοποιεί από χθες την προσωπική σας ζωή και με κάποιους τρόπους θέλει να σας δώσει την εικόνα που υπάρχει αυτή την στιγμή στις σχέσεις σας. Γευτείτε κάποια πράγματα που θα σας δοθούν, αλλά μην αποφασίσετε ακόμη κάτι, που αργότερα μπορεί να το μετανιώσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Επαγγελματικά και οικονομικά θέματα σήμερα θα σας δώσουν το προβάδισμα, αλλά μην έχετε χαλαρή στάση σε οτιδήποτε συμβαίνει τώρα, γιατί η Πανσέληνος στις 5/2, θα σας δημιουργήσει ανατροπές. [Για σας που σήμερα έχετε γενέθλια, η χρονιά σας, έως τις 1 Φεβρουαρίου 2024, θα έχει έντονο το στοιχείο της εργασιακής προσπάθειας, αλλά με καλές οικονομικές απολαβές. Ίσως υπάρξει μία νέα γνωριμία το Καλοκαίρι του 2023].

ΙΧΘΥΕΣ

Ευχάριστη μέρα για σας, ενώ οι προσωπικές σας επιλογές θα σας δώσουν χαρά. Ένα οικονομικό θέμα, θα κλείσει με τον καλύτερο τρόπο, ενώ εσείς του πρώτου δεκαημέρου, θα έχετε καλή ροή σε κάθε θέμα που σας απασχολεί.