, Σάββατο
24 Φεβρουαρίου 2024

Τα ζώδια για σήμερα 22 Νοεμβρίου

Οι αστρολογικές προβλέψεις από την Αλεξάνδρα Καρτά.

Ο Ήλιος περνά στο ζώδιο του Τοξότη, ξεκινούν τα γενέθλια σε όσους ανήκουν σε αυτό το ζώδιο. Σήμερα θα υπάρξουν έντονες διεκδικήσεις, ενώ για κάποιους που ανήκουν στα ζώδια, Κριός, Λέων, Σκορπιός, Τοξότης, Ιχθύες, θα γεννηθεί η επιθυμία να αλλάξουν κάποιες καταστάσεις, να προχωρήσουν σε νέα δεδομένα, επαγγελματικά, αλλά και προσωπικά.

*Για σας που σήμερα έχετε γενέθλια, η προσωπική σας χρονιά που ξεκινά από σήμερα έως τα επόμενα γενέθλια σας, είναι μία περίοδος που θα χρειαστεί να παλέψετε για να κερδίσετε τους στόχους σας. Το σίγουρο είναι ότι η αίσθηση που θα σας αφήσουν οι επόμενοι 12 μήνες, είναι ότι θα μάθετε να διαβάζετε την ψυχή σας καλύτερα.

ΚΡΙΟΣ

Για σας τους Κριούς, η είσοδος του Ήλιου στο φιλικό με το δικό σας ζώδιο του Τοξότη, θα σας φέρει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Βέβαια λόγο της δύσκολης όψης του Ήλιου με τον Κρόνο, καλό είναι για σήμερα και αύριο να αφαιρέσετε από το πρόγραμμα σας τις απαιτητικές δραστηριότητες σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ξεκινά από σήμερα μία περίοδος οικονομικών και συναισθηματικών προσεγγίσεων. Βέβαια σήμερα θα υπάρχει ένας κίνδυνος σε θέματα αγορών και επενδύσεων, όπου μπορεί να χάσετε το μέτρο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Για σας τους Διδύμους, ο Ήλιος στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο από το δικό σας, σημαίνει ότι θα σας απασχολήσουν έντονα οι σχέσεις σας και οι συνεργασίες. Οι προτάσεις που θα δεχθείτε θα είναι αρκετές, αλλά καλό είναι να αναζητήσετε την ηρεμία μέχρι να υπάρξουν ευνοϊκότερες επιρροές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι καιρός να ασχοληθείτε περισσότερο με την υγεία σας και με το καθημερινό σας πρόγραμμα. Από σήμερα θα νιώσετε έτοιμοι για μεγαλύτερη φροντίδα του σώματος και της ενέργειας σας.

ΛΕΩΝ

Θα σας απασχολήσουν τις επόμενες μέρες τα παιδιά σας αν είστε γονείς, αλλά και οι προσωπικές σας επιλογές. Για σήμερα θα υπάρξουν κάποιες πιεστικές καταστάσεις, που μπορεί να έχουν οικονομικό υπόβαθρο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το σπίτι η οικογένεια και γενικότερα τα αγαπημένα σας πρόσωπα θα έχουν ένα πρωταγωνιστικό ρόλο στην ζωή σας. Είναι καιρός να φροντίσετε το σπίτι σας, αλλά σήμερα και αύριο, μην πιέζετε τις καταστάσεις.

ΖΥΓΟΣ

Η επικοινωνία και τα μικρά ταξιδάκια, ίσως μπουν πιο έντονα στο πρόγραμμα σας. Σήμερα θα υπάρξει μία δυσάρεστη εμπειρία με πρόσωπο, που πολύ πιθανόν να ανήκει στην επαγγελματική σας σφαίρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Από σήμερα ο Ήλιος εγκαταλείπει το δικό σας ζώδιο και βρίσκεστε σε μία περισσότερο πρακτική περίοδο, όπου σας απασχολούν οι ανάγκες σας και ο καλύτερος τρόπος να τις φροντίσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η προσωπική σας πρωτοχρονιά ξεκινά από σήμερα και θα κάνετε τους απολογισμούς της χρονιάς που πέρασε. Είστε έτοιμοι για δράση αλλά θα κάνετε μία μικρή παύση σήμερα και αύριο, όπου το σύμπαν σας θέλει περισσότερο ήρεμους και διαλλακτικούς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ξεκινά ο Ήλιος να βρίσκεται στον 12 τομέα σας, μία θέση που σας δίνει αρκετή εσωτερικότητα, εσωστρέφεια, πνευματικότητα. Σήμερα ένα γεγονός, μπορεί να σημαίνει μια ανατροπή στα επαγγελματικά και κοινωνικά σας θέματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η κοινωνικότητα σας στις επόμενες 30 μέρες θα είναι στα καλύτερα της. Ίσως το επόμενο διάστημα μπουν νέα πρόσωπα στην ζωή σας, αλλά σήμερα αντιμετωπίστε με υπομονή μία δυσάρεστη υπόθεση, από φιλικό σας πρόσωπο.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι επαγγελματικοί σας στόχοι έρχονται περισσότερο κοντά σας το επόμενο διάστημα, αλλά σήμερα και αύριο θα δεχθείτε μία κακή συμπεριφορά από ανώτερο σας, ή από πρόσωπο που έχει επιρροή στο περιβάλλον σας.

#Tags: Ζώδια