, Τετάρτη
19 Ιουνίου 2024

search icon search icon

Τα ζώδια για σήμερα 23 Μαρτίου

Ο Πλούτωνας περνά στο ζώδιο του Υδροχόου φέρνοντας έως τις 11/6, μία πρώτη γεύση σε αυτό το ζώδιο. Είναι μια ευκαιρία να δούμε τις αλλαγές που θα φέρει στα 12 ζώδια, σε μία περίοδο διάρκειας 20 ετών, δηλαδή έως τον Ιανουάριο του 2044 !!!

ΚΡΙΟΣ

Ο Πλούτωνας στην νέα του θέση θα αλλάξει την ζωή σας σε σχέση με φιλίες και γενικότερα με τους στόχους που θα θέτετε στην πορεία του, στο ζώδιο του Υδροχόου. Οι επαναστατικές τάσεις δεν θα λείψουν και σίγουρα τα συναισθήματα σας θα έχουν μεγάλη ένταση απέναντι σε καταστάσεις και πρόσωπα.

ΤΑΥΡΟΣ

Εργασιακά θέματα θα σας απασχολούν έντονα, αλλά και η καριέρα σας θα παίξει μία ανανεωτική τάση, με αρκετές αλλαγές. Ίσως κάποια πρόσωπα εξουσίας να καθορίσουν την πορεία σας. Η καταξίωση σας θα έρθει μέσα από ένα καλό γάμο, ή μία προβολή της καριέρας σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Πλούτωνας στο πέρασμα του στο ζώδιο του Υδροχόου, θα σας δώσει ένα πνευματικό εκτόπισμα. Η γνώση, τα ταξίδια και το νόημα της ζωής θα είναι εκείνα που θα σας χαρακτηρίζουν για πολλά
χρόνια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η εσωτερικότητα σας και πολλές εναλλακτικές θεραπείες, θα σας βοηθήσουν να γνωρίσετε καλύτερα τον εαυτό σας. Γενικότερα θα έχετε μία έντονη πορεία σε αναμορφωτικές δυνάμεις, αλλά και έντονοι προβληματισμοί πάνω σε οικονομικά θέματα.

ΛΕΩΝ

Οι σχέσεις σας θα αποκτήσουν άλλη δυναμική στην ζωή σας, όπου θα είναι ικανές να σας μεταμορφώσουν και να σας χειραγωγήσουν αν αυτό είναι το ζητούμενο σας. Ίσως η ύπαρξη ενός συντρόφου με έντονη παρουσία στην ζωή σας, γίνει η αιτία να αλλάξετε και πολλά πράγματα που τα θεωρούσατε έως τώρα δεδομένα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η καθημερινότητα σας θα αλλάξει και αυτό θα γίνει πολύ αργά αλλά καθοριστικά. Ίσως μάλιστα αλλάξετε τον τρόπο διατροφής σας, αλλά επίσης θα υιοθετήσετε μία νέα καθημερινότητα, με πράγματα που μέχρι χθες δεν υπήρχαν στην ζωή σας.

ΖΥΓΟΣ

Πολύ θετικό το πέρασμα του Πλούτωνα στο ζώδιο του Υδροχόου, όπου η δημιουργικότητα σας θα εκτιναχθεί. Ίσως οι ανάγκες των άλλων σας γίνουν αυτοσκοπός και ανάλογα την ηλικιακή σας ομάδα,
θα έχετε την έντονη επιθυμία να δημιουργήσετε οικογένεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οικογένεια, σπίτι, ρίζες, θα είναι μέσα σε μία συνεχόμενη ανανεωτική και ψυχολογική επιρροή. Ίσως μία αποχώρηση ή μία καρμική αλλαγή στις σχέσεις σας, γίνει η αιτία να ξεκινήσετε μία καινούρια πορεία ζωής, ακόμη και σε ξένο τόπο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Πλούτωνας θα ανανεώσει τις σκέψεις σας, την επικοινωνία και την μάθηση. Το περιβάλλον σας θα υποστεί αλλαγές και ίσως τα αδέλφια και οι συγγενείς θα έχουν μία διαφορετική συναισθηματική ισορροπία στην καθημερινότητα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το χρήμα και οι αξίες θα είναι εμμονικές για σας, αλλά και ο τρόπος να διεκδικείτε και να ελέγχετε τους άλλους επίσης βασανιστικά απόλυτες. Ο Πλούτωνας θα εγκαταλείψει εσάς και θα βάλει πλώρη για τις αξίες και τις ανασφάλειες σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την είσοδο του Πλούτωνα στο ζώδιο σας, θα έχετε σταδιακά μία νέα πολύ ισχυρή εικόνα σε προσωπικό επίπεδο. Πολύ πιθανόν η ζωή σας θα αλλάξει πρώτα εσωτερικά και μετά θα μεταμορφωθείτε σε κάθε επίπεδο.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Πλούτωνας στον 12 τομέα σας θα φέρει εσωτερική αναγέννηση και σίγουρα θα νιώσετε ότι η πίστη σας σε κάποια πράγματα και αξίες, θα είναι εκείνες που θα σας αλλάξουν και θα σας ωριμάσουν.

#Tags: Ζώδια

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.