, Σάββατο
24 Φεβρουαρίου 2024

Τα ζώδια για σήμερα 23 Νοεμβρίου

Οι αστρολογικές προβλέψεις από την Αλεξάνδρα Καρτά.

Η θετική ενέργεια του Ήλιου, δέχεται αρνητική γωνία από τον Κρόνο, όπου παραπέμπει την μέρα σε περιορισμούς και καλό είναι να αποφευχθούν σημαντικές αποφάσεις.

*Για σας που σήμερα έχετε γενέθλια, η προσωπική σας χρονιά έχει μία δυσκολία και αρκετή προσπάθεια, ώστε να προχωρήσετε σε οποιονδήποτε τομέα. Στο τέλος Μαΐου 2024, θα έχετε κάποια εξέλιξη σε θέμα που περιμένατε.

ΚΡΙΟΣ

Κάποιες δυσκολίες θα έχετε σήμερα και ίσως να πρέπει να αποδείξετε την αξία σας με πολύ υπομονή. Τίποτα δεν θα σας χαριστεί, αλλά έχετε την καθαρή ενέργεια με το μέρος σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Είστε σε μία απαιτητική μέρα όπου κάποια σχέδια σας από ότι φαίνεται δεν έχουν πάει και τόσο καλά. Φροντίστε να μην κάνετε σπασμωδικές κινήσεις, αν θέλετε να κερδίσετε κάποια καλή εξέλιξη στο μέλλον.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είναι μία μέρα με έντονη επαγγελματική και συναισθηματική πίεση, κάτι που δύσκολα θα αποφύγετε. Φροντίστε εσείς των πρώτων ημερών να μην πάρετε καμία απόφαση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι πολύ πιθανόν σήμερα να απογοητευτείτε από το εργασιακό σας περιβάλλον, αλλά θα υπάρξει και έντονη ανασφάλεια στα οικονομικά σας.

ΛΕΩΝ

Είναι πολλές οι καταστάσεις που σας απασχολούν το τελευταίο διάστημα, αλλά εσείς πρέπει να πιστέψετε στον εαυτό σας και να κερδίσετε με την επιμονή σας, ότι σας αξίζει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι μία μέρα αρκετά πιεστική, κυρίως σε οικογενειακά θέματα. Τα πολύ κοντινά σας πρόσωπα, μάλλον θα επιδιώξουν να εξαντλήσουν την υπομονή σας.

ΖΥΓΟΣ

Είναι αρκετά πράγματα που σας έχουν κουράσει, αλλά μην αφήσετε την πίεση των καταστάσεων να σας ρίξει την ψυχολογία. Φροντίστε σήμερα την υγεία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα θα έχετε αρκετά έντονη ανησυχία για τα οικονομικά σας, αλλά και για κάποια πράγματα και πρόσωπα που αφορούν την συναισθηματική σας ζωή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι αρκετά έντονη σήμερα η όψη τετραγώνου Ήλιου – Κρόνου για σας των πρώτων ημερών, όπου θα δυσκολευτείτε να προχωρήσετε σε νέα διαβήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μία εσωτερική αναστάτωση θα έχετε σήμερα και ίσως θα συνεχίσει να υπάρχει, αν δεν βάλετε τα όρια σας σε πρόσωπα που βρίσκονται στο πολύ κοντινό σας περιβάλλον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για σας τους Υδροχόους των πρώτων ημερών, τα πράγματα θα είναι πολύπλοκα και κουραστικά, ενώ μέσα από τις κοινωνικές σας επαφές, μπορεί να συμβεί κάποιο ατυχές γεγονός που θα σας απογοητεύσει.

ΙΧΘΥΕΣ

Για σας τους Ιχθύες, έχετε περιορίσει αρκετά τον αυθορμητισμό σας, όπου νιώθετε έντονη την ανάγκη να φύγετε για λίγο από το προσκήνιο λόγο της κακής σας ψυχολογίας.

#Tags: Ζώδια