, Παρασκευή
27 Ιανουαρίου 2023

Τα ζώδια για σήμερα 25 Ιανουαρίου

Τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2023 από την Αλεξάνδρα Καρτά.

Ο Ήλιος σήμερα σε θετική όψη με τον Δία, δημιουργεί μία πολύ αισιόδοξη διάθεση, ιδίως τις πρωινές ώρες, όπου και μπορεί να υπάρξουν καλές εξελίξεις, σε ένα πιο γενικευμένο πλαίσιο. Η Σελήνη θα βρεθεί σε κενή πορεία στις 18.12 έως 20.47, ενώ αμέσως μετά θα περάσει στο ζώδιο του Κριού, ενισχύοντας τα ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα θα νιώσετε περισσότερο δυναμικοί, ενώ θα θελήσετε να εντυπωσιάσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα και το κοινωνικό σας περιβάλλον. Για σας που ασχολείστε με οργανισμούς και ομάδες, τα νέα θα είναι αρκετά καλά για σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Νοιώθετε μία καλή ενέργεια να σας βοηθά και αυτό θα το χρησιμοποιήσετε για καλό σκοπό. Είναι η πιο κατάλληλη στιγμή επίσης να κάνετε μία ουσιαστική ενδοσκόπηση, ώστε να βρείτε τις πιο κρυφές σας επιθυμίες και να δουλέψετε πάνω σε αυτές, ώστε να πετύχετε τους σκοπούς σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θετική μέρα για σας, ιδίως αν έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο. Οι φιλίες, αλλά και οι στόχοι σας γίνονται πιο συγκεκριμένοι και σαν αποτέλεσμα βρίσκουν την επιτυχία που τους αρμόζει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θετικές εξελίξεις θα έρθουν σήμερα στα εργασιακά σας θέματα, όπου θα ενισχυθεί από το βράδυ με μία σημαντική βοηθητική κίνηση, από πρόσωπα που γνωρίζετε. Ίσως μάλιστα για κάποιους από σας, θα κλειδώσει μία προαγωγή που περιμένατε.

ΛΕΩΝ

Οι σχέσεις σας σήμερα έχουν την τιμητική τους, όπου εσείς των πρώτων ημερών είναι αλήθεια έχετε μία παραπάνω εύνοια σε κάθε σας δραστηριότητα. Οι άλλοι είναι τοποθετημένοι θετικά απέναντι σας, ενώ εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα έχετε αρκετούς προβληματισμούς και ανασφάλειες, με τις σχέσεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για σας τους Παρθένους, είναι μία πολύ θετική μέρα για σχέσεις, και επαγγελματικά. Μάλιστα αν κάνετε σωστές κινήσεις θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε κάποιες οικονομικές σας υποθέσεις, ή θα κερδίσετε κάποιο ποσό, που θα σας βοηθήσει αρκετά, στην καθημερινότητα σας.

ΖΥΓΟΣ

Η μέρα αυτή έχει να κάνει με τις πολύ προσωπικές σας σχέσεις και με τα παιδιά σας αν είστε γονείς. Ίσως να έρθετε πιο κοντά με κάποιο πρόσωπο, ή θα χρειαστεί να βάλετε ένα πρόγραμμα και να πάρετε σοβαρές αποφάσεις, σε ότι αφορά τον γάμο σας, ή τον σύντροφο σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι η στιγμή να ανανεωθείτε εσωτερικά και εξωτερικά. Είναι επίσης πολύ καλή στιγμή για τα επαγγελματικά σας, όπου με πολύ μικρή προσπάθεια, ιδίως εσείς των πρώτων ημερών, θα έχετε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα είναι μία ιδιαίτερα θετική μέρα για μετακινήσεις, συζητήσεις και καλές συμφωνίες. Θα έχετε επίσης ευκαιρίες εσείς των πρώτων ημερών, να αναπτύξετε την δημιουργικότητα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οικογενειακά θέματα σίγουρα θα έχουν μία πολύ θετική εξέλιξη, κυρίως για σας που ανήκετε στο πρώτο δεκαήμερο. Αν πρέπει να επικοινωνήσετε με κάποια πρόσωπα, μην εμπιστευτείτε τα λεγόμενα τους, όπου μπορεί να υπάρχει δόλος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα θα έχετε μία πολύ καλή μέρα, ιδίως εσείς που έχετε γενέθλια, θα μπορέσετε να έχετε μία χρονιά με εξαιρετικές ευκαιρίες, να ανεβάσετε την πνευματικότητα σας, αλλά και να ταξιδέψετε. Νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες θα γεμίσουν την καθημερινότητα σας και θα αναβαθμίσουν τους στόχους σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Θετικές αλλαγές θα συμβούν στα οικονομικά σας, όπου θα αυξηθούν και τα έσοδα σας. Θα έχετε επίσης μία ξαφνική ευκαιρία, ιδέα ή πρόταση, που θα αναβαθμίσει την εργασία σας.