, Κυριακή
27 Νοεμβρίου 2022

Τα ζώδια για σήμερα 25 Νοεμβρίου

Τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 25 Νοεμβρίου από την Αλεξάνδρα Καρτά.

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη, όπου δέχεται την επιρροή του Άρη, Ποσειδώνα και Δία, σε όψεις που δεν διευκολύνουν, αλλά είναι απαιτητικές και χρειάζονται προσοχή. Τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού, [Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης και Ιχθύες], θα έχουν αρκετή ένταση, ιδίως του δευτέρου και τρίτου δεκαημέρου.

ΚΡΙΟΣ

Για σας τους Κριούς, η μέρα αυτή ίσως σας φέρει κάποια γεγονότα που θα σας δημιουργήσουν κάποια αμηχανία, έναν εκνευρισμό. Μπορεί να μάθετε επίσης κάτι που θα το θεωρήσετε πολύ σοκαριστικό, για να είναι αληθινό.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα θα πρέπει να είστε αρκετά υποψιασμένοι με κάποιες οικονομικές συναλλαγές που θα κάνετε, γιατί πιθανόν να υπάρξει μία εξαπάτηση από κοντινό σας πρόσωπο. Γενικότερα μην κάνετε κινήσεις, που θα έχουν οικονομικό ρίσκο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Για σας του δευτέρου και τρίτου δεκαημέρου, θα υπάρξουν κάποιοι συναισθηματικοί κραδασμοί, που θα έχουν μικρή διάρκεια. Ίσως μάλιστα υπάρξει ένα έντονο θέμα με αγαπημένο σας πρόσωπο, που θα σχετίζεται με την διαχείριση των οικονομικών σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα επαγγελματικά σας θα έχουν την τιμητική τους, αλλά θα πρέπει να βάλετε μία τάξη σε καταστάσεις που σας δημιουργούν ένταση. Η μέρα κρύβει κινδύνους, όπου αφορούν παρασκηνιακές καταστάσεις.

ΛΕΩΝ

Για σας τους Λέοντες είναι αρκετά έντονη η επιρροή της χθεσινής Νέας Σελήνης, που σας γέμισε με αισιόδοξα μηνύματα. Η μικρή παραφωνία των πλανητικών όψεων σήμερα, θα σας κάνει να νιώθετε για λίγο άβολα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, αλλά σκεφτείτε ότι είναι παροδικό και δεν θα έχει διάρκεια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Λίγο η κούραση, λίγο τα οικογενειακά βάρη, βρίσκεστε σε μία έντονη στιγμή, με μικρή ευτυχώς διάρκεια. Η υπερβολή σε κάποια θέματα που αφορούν τα αγαπημένα σας πρόσωπα, είναι κάτι που θα πρέπει να αγνοήσετε.

ΖΥΓΟΣ

Για σας τους Ζυγούς του δευτέρου και τρίτου δεκαημέρου, η Σελήνη θα σας χαλάσει για κάποιες ώρες την διάθεση. Μπορεί να μην συμβεί τίποτα σημαντικό, αλλά να πλάσετε με το μυαλό σας μία κατάσταση, που δεν θα ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα καλό είναι να μην κάνετε αγορές, αλλά και μην προκαλέσετε τους άλλους με κουβέντες που μετά θα μετανιώσετε. Αφήστε την μέρα να κυλήσει ήρεμα, διαφυλάσσοντας την εσωτερική σας γαλήνη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη σήμερα θα περάσει από το δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο σας, όπου και θα δεχθεί κάποιες έντονες όψεις από τον Άρη, Ποσειδώνα και Δία. Ίσως είναι η στιγμή που πρέπει να αγνοήσετε τα πολύ σημαντικά, γιατί δεν θα ολοκληρωθούν όπως εσείς θα θέλατε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Λίγο πριν αλλάξει η μέρα θα περάσει η Σελήνη στο δικό σας ζώδιο, όπου θα νιώσετε συναισθηματικές υποχρεώσεις απέναντι στα πολύ κοντινά σας πρόσωπα. Το διήμερο που πέρασε σκοπό είχε να σας αφυπνίσει, βάζοντας νέα δεδομένα στην καθημερινότητα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για σας του δευτέρου και τρίτου δεκαημέρου, θα υπάρξει αυξημένη αίσθηση ευθύνης. Καλό είναι να προσέξετε τις οικονομικές σας υποθέσεις, γιατί θα υπάρξουν υπερβολές, παραπλανήσεις και εξαπατήσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Η χθεσινή Νέα Σελήνη, σας δημιούργησε πολύ καλές συνθήκες ώστε να ξεκινήσετε κάτι καλό, που αφορά τα επαγγελματικά σας. Σήμερα δεν χρειάζεται να κάνετε σημαντικά πράγματα, αλλά χαρίστε στον εαυτό σας ένα μικρό διάλειμμα και σκεφτείτε το επόμενο σας βήμα.