fbpx

, Τετάρτη
17 Ιουλίου 2024

search icon search icon

Τα ζώδια για σήμερα 28 Ιουλίου

Οι αστρολογικές προβλέψεις από την Αλεξάνδρα Καρτά.

Η Σελήνη περνά σήμερα στο ζώδιο του Τοξότη, όπου θα προκύψουν θέματα με ταξίδια, εκπαίδευση, νομικές υποθέσεις και ζητήματα που αφορούν το εξωτερικό. Βέβαια επειδή όσοι ανήκετε στο πρώτο δεκαήμερο των, Διδύμων, Παρθένων, Τοξοτών και Ιχθύων, νιώθετε την πίεση του Κρόνου, η μέρα αυτή δεν θα σας δώσει ψυχολογική ανάταση, αλλά μάλλον το αντίθετο.   

ΚΡΙΟΣ

Για σας τους Κριούς, η νέα θέση της Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη, είναι πολύ θετική για να ανανεώσετε την καθημερινότητα σας και να δείτε τα πράγματα γύρω σας πιο αισιόδοξα. Ίσως βρίσκεστε  σε περίοδο διακοπών, ή αναζητάτε ένα όμορφο προορισμό για να γεμίσετε τις μπαταρίες σας. 

ΤΑΥΡΟΣ

Είστε αρκετά κυκλοθυμικοί σήμερα λόγο καταστάσεων, όπου η δυσαρέσκεια, η μελαγχολία και η συναισθηματική πίεση θα γίνει αναπόσπαστο κομμάτι των γεγονότων που θα ακολουθήσουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη περνά στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο από το δικό σας, είναι η θέση που σας κάνει να ασχοληθείτε με την προσωπική σας ζωή. Μία συνεργασία έχει αρχίσει και σας απασχολεί, αλλά προσοχή στις οριστικές αποφάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για σας τους Καρκίνους, η εργασία και η υγεία θα σας απασχολήσουν αρκετά. Είναι η χρονική στιγμή που θα βρεθείτε προβληματισμένοι με τον τρόπο που διαχειρίζεστε την καθημερινότητα σας.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη σήμερα στο ζώδιο του Τοξότη, θα σας βοηθήσει να νιώσετε όμορφα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Η προσοχή σας θα στραφεί σε ένα οικονομικό θέμα, που χρειάζεται καλή διαχείριση. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν ανήκετε στο πρώτο δεκαήμερο, θα υπάρξουν πολλές ασχολίες που αφορούν το οικογενειακό σας περιβάλλον. Γενικότερα είστε σε μία περίοδο άγχους και έντονων προκλήσεων, κάτι που δεν σας επιτρέπει με ευκολία να ξεκουραστείτε και να αφήσετε για λίγο πίσω σας, υποχρεώσεις και έγνοιες του Χειμώνα που έφυγε.  

ΖΥΓΟΣ

Η επικοινωνία σας σήμερα θα είναι έντονη και κάποιες φορές θα σας απογοητεύσουν οι συμπεριφορές κάποιων, στον επαγγελματικό τομέα, αλλά και στο συγγενικό σας περιβάλλον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για σας τους Σκορπιούς του τρίτου δεκαημέρου, ίσως νιώσετε έντονη την ανάγκη να μιλήσετε για κάποιο θέμα που σας απασχολεί, βρίσκοντας κατανόηση και στήριξη από τους άλλους. Η μέρα σας γίνεται περισσότερο πολύπλοκη από το μεσημέρι και μετά, όταν παρουσιαστούν κάποιες οικονομικές υποθέσεις, που αδυνατείτε να διαχειριστείτε. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη για τις επόμενες 2 μέρες θα βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο, μία θέση που αγαπά τις μετακινήσεις και χρωματίζεται άψογα με το Καλοκαίρι και την διάθεση, να αφήσετε πίσω σας τα στενάχωρα και τα γκρίζα των ημερών.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη για 2 μέρες θα βρίσκεται στον 12 τομέα σας, μία θέση αρκετά πολύπλοκη για την ψυχολογία σας και γενικότερα για τον τρόπο που διαχειρίζεστε τις καταστάσεις. Φροντίστε να έχετε δίπλα σας αισιόδοξα πρόσωπα, ή αν είναι εφικτό, να έχετε ένα ουσιαστικό και αναγκαίο διάλειμμα, για να κάνετε μία εκ βαθέων αυτοανακάλυψη.  

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κοινωνικό και ενδιαφέρον το διήμερο αυτό που ανοίγεται μπροστά σας. Αν χρειαστείτε συντροφιά θα την έχετε, αλλά δεν είναι πάντα η ποσότητα αναγκαία για σας, αλλά η ποιότητα των ανθρώπων που σας πλαισιώνουν.  

ΙΧΘΥΕΣ

Θα υπάρξουν έντονες επαγγελματικές ανησυχίες, ή θα προβληματιστείτε σήμερα με τις κακοήθειες κάποιων ανθρώπων, που τελικά παίζουν ένα βασικό ρόλο στην ζωή σας.  

#Tags: Ζώδια

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.