, Παρασκευή
02 Δεκεμβρίου 2022

Τα ζώδια για σήμερα 28 Σεπτεμβρίου

Τα ζώδια για σήμερα 28 Σεπτεμβρίου από την Αλεξάνδρα Καρτά.

Σήμερα ο Άρης σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο, βάζοντας μία ελεγχόμενη δυναμική στην μέρα μας, με οργανωτικές ικανότητες και προσήλωση στους στόχους μας. Τα ζώδια του Αέρα, Δίδυμοι, Ζυγός και Υδροχόος, του δευτέρου δεκαημέρου, θα έχουν πολύ θετική επιρροή.

ΚΡΙΟΣ

Για σας που ανήκετε στο δεύτερο δεκαήμερο, η πολύ καλή γωνία σήμερα του Άρη, με τον Κρόνο, ανεβάζει την αυτοπεποίθηση σας και σας δημιουργεί πολύ καλές συνθήκες για να φέρετε σε ένα καλό αποτέλεσμα τα σχέδια σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Για όσους ανήκετε στο δεύτερο δεκαήμερο, τα οικονομικά σας θα έχουν μία πολύ καλή πορεία. Ίσως μάλιστα συμφωνήσετε σε μία πρόταση που σας γίνει, με πολύ καλές οικονομικές προδιαγραφές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Άρης βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο, βάζοντας την προσωπική σας ηρεμία σε δοκιμασία, έως το τέλος Μαρτίου 2023. Βέβαια η σημερινή βοηθητική όψη με τον Κρόνο, θα ενισχύσει την αυτοπεποίθηση σας, κάνοντας τα σχέδια σας άτρωτα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η θέση του Άρη στο δωδέκατο τομέα σας, έως τον Μάρτιο του 2023, θα σας πιέζει αρκετά και θα σας δημιουργεί εσωτερική αναστάτωση. Σήμερα όλο αυτό θα γυρίσει σε μία θετική διεργασία, όπου με την προτροπή του Κρόνου, θα δυναμώσετε μέσα από παρασκηνιακές υποθέσεις, ή εργασιακά θέματα.

ΛΕΩΝ

Σήμερα κάποια πολύ θετικά ζητήματα θα προκύψουν με τις σχέσεις σας, ή θα δημιουργήσετε σύμπραξη, με κάποιο πρόσωπο. Μπορεί επίσης να υπάρξει ένα μάθημα ζωής μέσα από τις σχέσεις σας, που θα σας δώσει ισορροπία, στα μακρόχρονα σχέδια σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Επαγγελματικά θέματα, όπως επίσης και θέματα υγείας θα σας απασχολήσουν σήμερα. Ο Άρης και ο Κρόνος, θα συνεργαστούν με τον καλύτερο τρόπο, για να φροντίσουν την εξέλιξη σας. Είναι πολύ σημαντικό να καταλάβετε ότι τίποτα δεν χάνετε όταν υπάρχει στοχευμένη προσπάθεια.

ΖΥΓΟΣ

Είστε σε μία πολύ καλή χρονική στιγμή, όπου όλα συντελούν να ενισχύσετε τα δημιουργικά σας ταλέντα, δείχνοντας στους άλλους τις αξίες και τις αντοχές σας στον χρόνο. Οι γεννημένοι 11, 12 και 13 Οκτωβρίου, θα είστε και οι περισσότερο ευνοημένοι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για σας τους Σκορπιούς, η θετική όψη του Κρόνου – Άρη, ενεργοποιεί τις οικογενειακές σας σχέσεις. Ίσως να έρθετε πιο κοντά με πρόσωπο που είχαν δημιουργηθεί με εκείνο κατά το παρελθόν, χάσματα λόγο οικονομικών αντιδικιών.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον Άρη στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο από το δικό σας, οι σχέσεις σας βρίσκονται σε τεντωμένο σκοινί. Βέβαια θα υπάρξουν και στιγμές που τα πράγματα θα ισορροπούν, όπως σήμερα, με την πολύ καλή όψη, Άρη – Κρόνου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Καλή μέρα για να κάνετε στοχευμένες επαγγελματικές κινήσεις, όταν μάλιστα θα έχουν διάρκεια και αξιοπρεπή αμοιβή. Βέβαια γενικότερα τα οικονομικά σας χρειάζονται καλές κινήσεις, σε μία περίοδο που όλα είναι ρευστά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μία αρκετά καλή μέρα για σας, ιδίως αν έχετε γεννηθεί, 7 – 8 και 9 Φεβρουαρίου, όπου ο Κρόνος με τον Άρη, θα φροντίσουν τις σχέσεις σας, να καρποφορήσουν και να εξελιχθούν.

ΙΧΘΥΕΣ

Για σας τους Ιχθύες, αν και η θετικότητα της όψης Κρόνου – Άρη, θα ενεργοποιήσει τις οικογενειακές σχέσεις, αλλά και κάποιες κινήσεις σας, που δεν επιθυμείτε να γίνουν γνωστές στους άλλους. Η περίοδος αυτή κάτι θέλει να σας διδάξει και καλό είναι, να βρίσκεστε σε εγρήγορση και έλεγχο των πραγμάτων γύρω σας.