, Κυριακή
04 Ιουνίου 2023

Τα ζώδια για σήμερα 29 Μαρτίου

Η Σελήνη σήμερα βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου, μία πολύ καλή θέση για εκείνη, όπου είναι το σπίτι της και βγάζει όλα τα θετικά της στοιχεία. Ευνοούνται σήμερα τα ζώδια του Νερού, Καρκίνος, Σκορπιός και Ιχθύες.

ΚΡΙΟΣ
Σήμερα βρίσκεστε σε μία αρκετά συναισθηματική μέρα, με τα οικογενειακά σας θέματα να σας απασχολούν έντονα, αλλά και κάποιες χαρές που θα πάρετε από τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΤΑΥΡΟΣ
Είναι μία πολύ δραστήρια στιγμή για σας με πολλές συναντήσεις, συνομιλίες, ειδήσεις και αποφάσεις. Πολύ πιθανόν να βρεθείτε κοντά με άτομα που έχετε κοινούς στόχους, αυτή την μεταβατική περίοδο.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Σήμερα θα έχετε την τάση να διεκδικήσετε και να φροντίσετε τα οικονομικά σας. Είναι καιρός να βάλετε σε μία τάξη κάποιους παλιούς λογαριασμούς και εκκρεμότητες, αλλά και να φροντίσετε την συναισθηματική σας ζωή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η Σελήνη σήμερα στο δικό σας ζώδιο, σας κάνει αρκετά συναισθηματικούς και έχετε μία ισορροπία μέσα στις σχέσεις σας. Ίσως μάλιστα κλείσετε μία υπόθεση σας με τον καλύτερο τρόπο.

ΛΕΩΝ
Έντονη θα είναι σήμερα η ανάγκη σας για να φροντίσετε κάποιο πρόσωπο, ή να φροντίσουν εσάς οι άλλοι. Η ησυχία είναι η καλύτερη επιλογή, ώστε να έρθετε κοντά με τις πιο βαθιές σας σκέψεις και επιθυμίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οι φίλοι σας στηρίζουν και είστε κοντά με πρόσωπα που σας συνδέουν ίδιοι προορισμοί. Είστε σήμερα περισσότερο εξωστρεφείς και δραστήριοι και αυτό θα σας κάνει να λάμπετε με την παρουσία σας.

ΖΥΓΟΣ
Είναι καιρός για επαγγελματικά σχέδια και δράση. Τα συναισθήματα σας συνδέονται με κάθε κοινωνικό άνοιγμα, γιατί θέλετε να παρουσιάσετε στους άλλους, την προσωπική επιλογή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Είστε αρκετά ευαισθητοποιημένοι σήμερα με κάποιο σας θέμα, που μπορεί να αφορά και άλλα πρόσωπα εκτός από εσάς. Αφήστε στην άκρη τις ανασφάλειες και αφοσιωθείτε στα δικά σας όνειρα και σχέδια για το μέλλον.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τα συναισθήματα σας έντονα, αλλά και κάποιες ανάγκες σας έρχονται για να σας θυμίσουν, ότι δεν μπορείτε να τις αφήσετε στην άκρη. Είναι επίσης η στιγμή για να αποφασίσετε για κάποιες οικονομικές σας υποθέσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σήμερα νιώθετε καλά με τους άλλους, είτε είστε σε σχέση είτε όχι, είστε γεμάτοι όμορφα συναισθήματα. Μην αφήσετε να σας παρασύρουν οι ανάγκες των άλλων και εγκαταλείψετε τις δικές σας επιθυμίες, γιατί αργότερα θα το μετανιώσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Είστε γεμάτοι από ενέργεια για νέες δραστηριότητες. Ίσως να βάλετε ένα πρόγραμμα στην διατροφή σας, αλλά και σε κάποιες επαγγελματικές υποθέσεις θα σας απασχολήσουν, έχοντας καλά αποτελέσματα.

ΙΧΘΥΕΣ
Η Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου, σας γεμίζει με όμορφα συναισθήματα, φτιάχνει τις σχέσεις σας και ξεπερνάτε πιο εύκολα τα θέματα που σας απασχολούν. Είναι μία πολύ καλή στιγμή που αφορά τις σχέσεις σας με τα παιδιά σας, αν είστε γονείς.