, Κυριακή
29 Ιανουαρίου 2023

Τα ζώδια για σήμερα 29 Νοεμβρίου

Τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 29 Νοεμβρίου από την Αλεξάνδρα Καρτά.

Απαιτητική η μέρα αυτή, με τον Ερμή και τον ανάδρομο Άρη σε αντίθεση, που από την μια θα φέρει ευστροφία και αποφασιστικότητα, αλλά από την άλλη με ευκολία μπορεί να διαταραχτούν οι σχέσεις και να υπάρξουν τσακωμοί, ρήξεις και ατυχήματα λόγο βιασύνης. Επηρεάζει περισσότερο τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού, Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες.

ΚΡΙΟΣ

Η αντίθεση του Ερμή με τον ανάδρομο Άρη, πολύ πιθανόν να φέρει εντάσεις και κακή συνεννόηση με πρόσωπα από το περιβάλλον σας. Αποφύγετε σήμερα να κλείσετε συμφωνίες, να μετακινηθείτε χωρίς να έχετε φροντίσει την κάθε λεπτομέρεια του ταξιδιού σας, αλλά και να είστε εριστικοί με τους άλλους.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα καλό είναι να προσέξετε την συμπεριφορά σας, εφόσον θα μπείτε στην διαδικασία να γίνετε άπληστοι, με τα υλικά αγαθά, αλλά και με τις σχέσεις σας. Σε προσωπικό ιδίως επίπεδο, θα γίνετε απαιτητικοί με το ταίρι σας και θα επικεντρωθείτε σε κάποιες λάθος στιγμές, για να φέρετε τον άλλον σε δύσκολη θέση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα ο ανάδρομος Άρης που βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο, με τον Ερμή να σχηματίζουν όψη αντίθεσης, δημιουργούν ένα περιβάλλον αρκετά εκρηκτικό. Οι γεννημένοι 10, 11 και 12 Ιουνίου, είστε αρκετά πιο εκτεθειμένοι σε κινδύνους, τόσο επικοινωνιακούς, όσο και σε απρόσεκτες κινήσεις, που μπορεί να προκαλέσουν ατυχήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είστε αρκετά εκτεθειμένοι σε κινδύνους αλλά και σε καταστάσεις που αφορούν το εργασιακό σας περιβάλλον. Πολύ πιθανόν να ενοχληθείτε με την συμπεριφορά κάποιων ατόμων, ή να χρειαστεί να θέσετε τα όρια σας σε κάποιες ενοχλητικές συμπεριφορές των άλλων.

ΛΕΩΝ

Είστε σε μία συναισθηματική ένταση, οπότε και το πιο φρόνιμο για σας είναι να μην προκαλέσετε τώρα συζητήσεις που θα καταλήξουν σε εμπόλεμη ζώνη. Φροντίστε να αποφύγετε κάθε τοξική συμπεριφορά, κυρίως από πρόσωπα που κάποτε είχατε εμπιστευτεί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι μια αρκετά έντονη μέρα για σας, όπου ο κυρίαρχος πλανήτης σας, ο Ερμής, δέχεται μία δύσκολη όψη από τον Άρη. Οι εντάσεις με τους άλλους μπορεί να φτάσουν σε οριακά σημεία, ιδίως αν έχετε γεννηθεί 11, 12, 13 και 14 Σεπτεμβρίου. Φροντίστε τις παλιές υποθέσεις που έχουν κακοφορμίσει, να τις διαχειριστείτε με σύνεση και λογική.

ΖΥΓΟΣ

Είναι μια πραγματικά ευαίσθητη στιγμή που θα χρειαστεί να ξεκαθαρίσετε με στους άλλους εκείνα που σας ενοχλούν, αλλά και ότι σας έχει πειράξει κατά το παρελθόν. Είναι μία ευκαιρία που θα έχετε, ώστε να αναλάβετε τις ευθύνες σας, αλλά και να περιμένετε από τους άλλους, να συμβεί το ίδιο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχετε για ακόμη μία φορά να αντιμετωπίσετε τα συναισθήματα σας, τα λάθη και τον τρόπο που διαχειριστήκατε κάποιες καταστάσεις. Αν αυτό μεταφράζεται και σε θέματα αξιών, υλικής φροντίδας και σχέσεων, είναι η στιγμή που θα αντιμετωπίσετε παράπονα και την αντίθεση των άλλων.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η αντίθεση του Ερμή, με τον ανάδρομο Άρη, αφορά το δικό σας ζώδιο, ιδίως αν έχετε γεννηθεί 11, 12 και 13 Δεκεμβρίου. Είναι η στιγμή που έχετε μαζέψει μέσα σας θυμό, ή ο σύντροφος σας περνά μία κρίση, που δύσκολα θα μπορέσετε να την διαχειριστείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σε ένα πολύ ευαίσθητο σημείο του ωροσκοπίου σας, τον 12 τομέα, βρίσκεται ο Ερμής. Αυτό από μόνο του φέρνει μία παρασκηνιακή δυσλειτουργία, κυρίως στον επαγγελματικό σας χώρο. Με την δύσκολη όψη επίσης του Άρη προς τον Ερμή, είναι μία επιπρόσθετη ένταση με τους άλλους, όπου δυστυχώς οφείλετε να την διαχειριστείτε με έξυπνο τρόπο, κρατώντας ισορροπίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είναι μία αρκετά πολύπλοκη μέρα, όπου όλα μπορεί να ξεκινήσουν με τις καλύτερες προδιαγραφές και να καταλήξουν σε μία ανατροπή που σίγουρα δεν θα σας βοηθήσει πουθενά. Είναι καλό να βάλετε τα όρια σας στους άλλους, φροντίζοντας με αυτό τον τρόπο την καλύτερη μεταξύ σας σχέση.

ΙΧΘΥΕΣ

Εκείνο που χαρακτηρίζει την μέρα σας, είναι οι έντονες συζητήσεις που θα γίνουν με πρόσωπα που βρίσκονται σε βασικούς τομείς τις ζωής σας. Η οικογένεια αλλά και ο επαγγελματικός σας χώρος, θα βρεθεί σε ένα σημείο αναφοράς, που όλα πρέπει να μπουν σε μία νέα κατεύθυνση, ή επανεκκίνηση.