, Τετάρτη
30 Νοεμβρίου 2022

Τα ζώδια για σήμερα 29 Σεπτεμβρίου

Τα ζώδια για σήμερα 29 Σεπτεμβρίου από την Αλεξάνδρα Καρτά.

Η Αφροδίτη σήμερα κάνει την είσοδό της στο ζώδιο του Ζυγού,όπου θα βγάλει τα θετικά της στοιχεία, λόγο ότι βρίσκεται σε δεύτερο ζώδιο όπου κυβερνά, μετά τον Ταύρο. Θα ευνοηθούν τα ζώδια του Αέρα, Δίδυμοι, Ζυγός και Υδροχόος, βάζοντας μία ιδιαίτερη πινελιά έως τις 23 Οκτωβρίου, στα οικονομικά και τα συναισθηματικά, αυτών των ζωδίων. Γενικότερα για όλα τα ζώδια, θα υπάρξει καλύτερη πορεία σε προσωπικά θέματα, αλλά και οικονομικά, εφόσον συμφωνεί και το προσωπικό σας ωροσκόπιο.

ΚΡΙΟΣ

Στο πολικό ζώδιο του Ζυγού περνά η Αφροδίτη, από σήμερα έως τις 23 Οκτωβρίου. Αυτή την περίοδο θα έχετε την στήριξη των άλλων, ενώ αν είστε αδέσμευτοι, πολύ πιθανόν, αν συμφωνεί και το προσωπικό σας ωροσκόπιο, να δημιουργήσετε μία ιδιαίτερη σχέση.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Αφροδίτη κάνει ένα πολύ θετικό πέρασμα στο ζώδιο του Ζυγού, κάνοντας την καθημερινότητα σας πολύ ενδιαφέρουσα, όπως και τις επαγγελματικές σας υποθέσεις, ιδιαίτερες και αρμονικές. Είναι η εποχή για να ασχοληθείτε με την υγεία σας και την φροντίδα του εαυτού σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η είσοδος της Αφροδίτης σε ένα πολύ συμβατό με το δικό σας ζώδιο, αυτό του Ζυγού, πυροδοτεί όμορφες αλλαγές στην προσωπική σας ζωή και όχι μόνο. Θα υπάρξουν ευκαιρίες στις σχέσεις σας, στην δημιουργικότητα σας, αλλά και μία πολύ καλή εξέλιξη στα παιδιά σας, αν είστε γονείς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Αφροδίτη σήμερα κάνει την είσοδό της στο τέταρτο ηλιακό σας σπίτι, όπου έως τις 23 Οκτωβρίου, θα έχετε την επιθυμία να ανανεώσετε και να φροντίσετε το σπίτι σας, αλλά και τις σχέσεις με τους οικείους σας. Είναι πολύ πιθανόν αυτή την περίοδο, να αλλάξετε σπίτι.

ΛΕΩΝ

Ένα υπέροχο πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού, θα αναπτύξει την επιθυμία σας για ανανέωση, πνευματική και σωματική, ενώ θα έχετε ανοικτούς διαύλους για επικοινωνία και ταξίδια. Είναι μία καλή στιγμή για συμφωνίες, που θα έχουν καλές προοπτικές, ή έχουν καθυστερήσει να γίνουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για σας τους Παρθένους, η πρακτική και οικονομική σας κατάσταση αναβαθμίζεται αυτή την περίοδο. Πιο συγκεκριμένα η παραμονή της Αφροδίτης στο δεύτερο ηλιακό σας σπίτι, σας δημιουργεί τις καλύτερες συνθήκες για οικονομική ανάταση, σε μία περίοδο που πραγματικά το είχατε πολύ ανάγκη, λόγο του ανάδρομου Ερμή, που σας δημιούργησε πολλές οικονομικές αναβολές.

ΖΥΓΟΣ

Για σας τους Ζυγούς, η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο σας, είναι μία πολύ ευνοϊκή στιγμή, γιατί θα βοηθήσει ουσιαστικά την ποιότητα της ζωής σας. Θα εμφανιστούν πολλές ευκαιρίες σε όλους τους τομείς, ενώ οι ικανότητες σας, θα βοηθήσουν την επίτευξη των στόχων σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η παραμονή της Αφροδίτης, αλλά και του Ήλιου στον δωδέκατο τομέα σας, τονίζει ένα πολύ ενεργό παρασκήνιο, όπου θα υπάρξουν καταστάσεις που θα πρέπει να διαχειριστείτε. Αυτή την περίοδο κάποια προσωπικά θέματα θα σας απασχολήσουν, αλλά δεν είστε απόλυτα έτοιμοι, να τα μοιραστείτε με τους άλλους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η είσοδος της Αφροδίτης στον ενδέκατο τομέα σας, θα τονίσει την κοινωνικότητα σας και θα εκπληρώσει κάποιες από τις επιθυμίες σας. Είστε σε μία σημαντική στιγμή να βάλετε στόχους και να τους κερδίσετε, να ενσωματωθείτε με ομάδες, αλλά και να πάρετε αγάπη και στήριξη, από αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Αφροδίτη περνά στο Ζενίθ του ωροσκοπίου σας, όπου η καριέρα σας, θα σας απασχολήσει έντονα έως τις 23 Οκτωβρίου. Θα υπάρξουν καλές προτάσεις, να αναβαθμίσετε το κύρος σας, αλλά και να εξελιχθείτε μέσα από τις επιλογές σας. Οι σχέσεις σας θα έχουν μία πολύ θετική επιρροή στην πορεία της ζωής σας και θα υπάρξουν καλές συναισθηματικές προοπτικές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Αφροδίτη στο συμβατό ζώδιο με το δικό σας, αυτό του Ζυγού, αναδεικνύει πολλά θετικά σημεία της καθημερινότητας σας, ανοίγει τους ορίζοντες σας και οι σκέψεις σας είναι γεμάτες απτά σχέδια για το μέλλον σας. Ένα ταξίδι ίσως να χαρακτηρίσει, αυτή την περίοδο.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Αφροδίτη περνά στον όγδοο τομέα σας, όπου η τακτοποίηση των οικονομικών σας είναι πλέον μονόδρομος. Θετικές θα είναι και οι αναζητήσεις σας, για αγορά ή πώληση, όπου θα παρουσιαστούν πολύ καλές ευκαιρίες, έως τις 23 Οκτωβρίου. Η αναζωπύρωση μιας σχέσης, είναι πολύ πιθανή, μετά από μία δύσκολη περίοδο ασυνεννοησίας.