, Δευτέρα
06 Φεβρουαρίου 2023

Τα ζώδια για σήμερα 30 Νοεμβρίου

Τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 30 Νοεμβρίου από την Αλεξάνδρα Καρτά.

Ο μήνας φτάνει στο τέλος της διαδρομής του, με μία πλανητική βοηθητική όψη του Ερμή με Κρόνο. Και ενώ χθες ο Ερμής ήταν έντονα εκτεθειμένος στην δυσλειτουργία με τον Άρη, όλο αυτό μεταφράζεται σε μία επικοινωνιακή υπερδιέγερση. Όλοι εναντίων όλων και τα λόγια χάνουν την αξία τους, όταν δεν υπάρχει μέτρο.

ΚΡΙΟΣ

Είναι μία στιγμή που ισορροπούν κάποιες καταστάσεις και ενώ όλα φαίνονται να εκκρίνονται από ζήλο για αλήθειες που κάποιοι σας έκρυψαν, ήρθε η στιγμή να ακουμπήσετε σε έναν ώμο που θα μιλήσει στην γλώσσα της ηθικής και της ώριμης σκέψης.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα οικονομικά σας αυτή την περίοδο σας δημιουργούν ανασφάλειες και έντονους διαπληκτισμούς με τους άλλους. Γενικότερα η ατμόσφαιρα σήμερα δείχνει μία μικρή εκτόνωση και ίσως θα παίξει ρόλο η δική σας καλή διαχείριση όλων των υποχρεώσεων σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Για σας που έχετε γεννηθεί 10 – 11 και 12 Ιουνίου, βρίσκεστε σε μία έντονα επικοινωνιακή περίοδο, με ανατροπές κακή συνεννόηση και λάθη λόγο βιασύνης. Σήμερα κάποια θετική αλλαγή θα σας ικανοποιήσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι πολύ έντονη η παρουσία του Άρη στον 12 τομέα σας, όπου δημιουργεί εσωτερική αναστάτωση και ένταση με πρόσωπα από το επαγγελματικό σας περιβάλλον. Σήμερα μία καλή εξέλιξη σε ένα οικογενειακό θέμα θα σας βοηθήσει αρκετά.

ΛΕΩΝ

Για σας τους Λέοντες, σήμερα θα υπάρξει μια [τίμια] συζήτηση, με πρόσωπο που σέβεστε την άποψη του και το συμβουλεύεστε. Έτσι μάλλον θα σας λυθούν κάποιες αμφιβολίες που είχατε καλλιεργήσει μέσα σας και θα δείτε κάποια πράγματα και από άλλη οπτική γωνία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Νοέμβριος έφτασε στο τέλος του και εσείς βρίσκεστε σε μία πνευματική υπερδιέγερση, κάνοντας συζητήσεις και συμφωνίες. Είναι ίσως η στιγμή που όσο και να προσπαθήσετε να ξεφύγετε από κάποιες καταστάσεις, εκείνες θα έρθουν θα σας βρουν και στην ουσία θα πρέπει να ασχοληθείτε με υπομονή μαζί τους.

ΖΥΓΟΣ

Είστε έτοιμοι να κλείσετε μία συμφωνία, να πάρετε αποφάσεις και να βάλετε σε σειρά εκκρεμότητες. Για τους γονείς, αυτή η μέρα είναι αρκετά σημαντική ώστε να φροντίσετε μία υπόθεση του παιδιού σας, ή να σταθεροποιήσετε τις σχέσεις σας, με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είστε σε μία περίοδο που χρειάζεται να τακτοποιήσετε οικονομικά ζητήματα. Σήμερα θα σας δοθεί η ευκαιρία να βάλετε σε μία σειρά μία παλιά σας οφειλή, ή να κλείσετε έναν λογαριασμό που σας είχε προβληματίσει αρκετά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα είναι μία καλή στιγμή να πάρετε αποφάσεις για το μέλλον σας, να υπογράψετε ή να συμφωνήσετε κάτι που δεν θα ολοκληρωθεί σύντομα, αλλά σε βάθος χρόνου. Βέβαια μην ξεχνάτε την παρουσία του Άρη απέναντι σας, όπου φέρνει εντάσεις με τους άλλους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οικονομικά θέματα θα σας απασχολήσουν σήμερα, όπου πολύ πιθανόν μία μικρή βοήθεια θα έρθει την στιγμή που πραγματικά θα σας δώσει ανάσα σε πολλά καθημερινά σας έξοδα. Αν ψάχνετε για δεύτερη εργασία, πολύ πιθανόν να είναι η καταλληλότερη στιγμή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είστε έτοιμοι να εργαστείτε πάνω σε ένα επαγγελματικό σας σχέδιο, που για κάποιους λόγους είχε σταματήσει. Νιώθετε ότι κάποια πρόσωπα που βρίσκονται κοντά σας, θα κατανοήσουν τις επιθυμίες σας και θα βοηθήσουν ουσιαστικά για να τις πετύχετε.

ΙΧΘΥΕΣ

Κάποιες υποθέσεις που αφορούν τα εργασιακά σας θέματα, θα έχουν μία καλή εξέλιξη. Τονώνεται η αυτοπεποίθηση σας, έχετε εσωτερική δύναμη και βρίσκεστε κοντά σε συζητήσεις που θα πραγματοποιήσουν τα όνειρά σας.