, Τετάρτη
22 Μαρτίου 2023

Τα ζώδια για σήμερα 31 Ιανουαρίου

Τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2023 από την Αλεξάνδρα Καρτά.

Τελευταία μέρα του Γενάρη και η Σελήνη συνεχίζει την παρουσία της στο ζώδιο των Διδύμων. Είναι μία μέρα κίνησης, έντονης δράσης, αλλά χρειάζεται μία προσοχή σε λεκτικές αντιπαραθέσεις, όπου μπορεί να γίνουν με το ξεκίνημα της μέρας. Επίσης για τα ζώδια του Αέρα του πρώτου δεκαημέρου, θα υπάρξει αρμονία και ισορροπία στις σχέσεις τους.

ΚΡΙΟΣ

Για σας τους Κριούς, η επικοινωνία σήμερα θα είναι το μεγαλύτερο ατού σας, με εγκράτεια βέβαια για να μην χάσετε τον έλεγχο, από πληροφορίες που θα μεταφέρετε στους άλλους. Είναι πολύ δυνατή η επιθυμία σας να εκφράσετε εκείνα που νιώθετε και μπορεί να χάσετε το μέτρο.

ΤΑΥΡΟΣ

Οικονομικές ανησυχίες θα υπάρξουν σήμερα, κυρίως για σας του δευτέρου δεκαημέρου, που τυχαίνει να είστε και οι περισσότερο επιβαρυμένοι αυτή την περίοδο, λόγο και της Ουράνιας παρουσίας, στο δικό σας δεκαήμερο. Όλα είναι στο κόκκινο και εσείς πρέπει να κρατάτε μία απόσταση από την φωτιά, για να μην καείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Για σας τους Διδύμους, ο μήνας αυτός αναφορικά με άλλες περιόδους σας βοήθησε αρκετά να ξεκαθαρίσετε το τοπίο σε διάφορα θέματα. Η Σελήνη στο δικό σας ζώδιο σήμερα επισφραγίζει μία προσωπική μάχη, ή μία κατάσταση που σας ανήκει δικαιωματικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη στο δωδέκατο ηλιακό σας τομέα, βοηθά πολύ σε επαγγελματικά θέματα, αλλά και τους πρακτικούς σκοπούς. Επίσης θα κάνετε κάποιες επιλογές, ώστε να στηρίξετε τα εισοδήματα σας και να αναβαθμίσετε το βιοτικό σας επίπεδο.

ΛΕΩΝ

Για σας τα Λιοντάρια, είστε έτοιμοι για να κάνετε μία κίνηση που θα σας βοηθήσει ουσιαστικά και πρακτικά σε ένα προσωπικό θέμα σας. Τα συναισθήματα έχουν σήμερα την τιμητική τους, αλλά μόνο για όσους έχετε γεννηθεί, από 1 έως 6 Αυγούστου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για σας τους Παρθένους η επαγγελματική και κοινωνική ζωή σήμερα, θα έχει μία αρκετά έντονη παρουσία. Είναι η στιγμή να διεκδικήσετε, να πάρετε ευθύνες και να μοιραστείτε με τους άλλους, ένα έργο που έχετε πιστέψει σε αυτό.

ΖΥΓΟΣ

Για σας τους Ζυγούς, μην αναλώνεστε με θέματα που σας πάνε πίσω και επιδοθείτε με αισιοδοξία στις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν σήμερα. Η Σελήνη σε θετική γωνία με το δικό σας ζώδιο, θα σας φέρει το λιγότερο, καλή ψυχολογία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οικονομικά θέματα θα σας απασχολήσουν σήμερα, αλλά θα περάσετε και μία μικρή κρίση, σκεπτόμενοι εκείνα που σας έχουν προβληματίσει τις προηγούμενες μέρες. Φροντίστε να απαλλάξετε τον εαυτό σας από τοξικές συμπεριφορές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο από το δικό σας, θα σας βοηθήσει σε προσωπικό επίπεδο. Είναι η στιγμή που όλα θα εξαρτηθούν από τις καλές ή όχι σχέσεις σας με τους άλλους και πόσο εύκολα θα προσαρμοστείτε στα νέα δεδομένα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είστε πολύ κοντά στην λύση μιας οικονομικής σας υπόθεσης, που ο χρόνος έχει παίξει βασικό παράγοντα. Βέβαια αυτό θα εξαρτηθεί και από το προσωπικό σας ωροσκόπιο, που αν συντελεί και εκείνο, θα έχετε σίγουρη επιτυχία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αρκετά θετική μέρα για σας, όπου τα συναισθήματα θα παίξουν πρωταρχικό ρόλο. Για σας που έχετε γενέθλια σήμερα, η χρονιά σας που ξεκινά από σήμερα έως τις 30 Ιανουαρίου 2024, θα έχει μία έντονη δυναμική. Ιδίως αν είστε επιχειρηματίες, θα μπορέσετε να κτίσετε με ευκολία τα σχέδια σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Η τελευταία μέρα του Γενάρη, σας χαρίζει πολλές οικογενειακές στιγμές και καλές σχέσεις με αγαπημένα σας πρόσωπα. Βέβαια αποφύγετε τις υπερβολές και καλό είναι να τακτοποιήσετε θέματα ακινήτων και νομικών υποθέσεων.