, Τετάρτη
27 Σεπτεμβρίου 2023

Τα ζώδια για σήμερα 31 Μαΐου 2023

Οι αστρολογικές προβλέψεις από την Αλεξάνδρα Καρτά.

Η τελευταία μέρα του Μαΐου, είναι αρκετά πολύπλοκη. Τα συναισθήματα έχουν προβλήματα και οι σχέσεις περνούν σε στιγμές αμφισβήτησης και έντονων παραπόνων. Από το απόγευμα έως τις 02.44 της ερχόμενης μέρας, [1/6], θα πρέπει να αποφύγετε τα παράπονα τους έντονους διαπληκτισμούς, αλλά και οικονομικές συμφωνίες.

ΚΡΙΟΣ
Για σας τους Κριούς, ο μήνας τελειώνει με κάποια παράπονα απέναντι στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ενώ αν θα έπρεπε να κάνετε μία σημαντική αγορά, καλύτερα αφήστε την για άλλη μέρα.

ΤΑΥΡΟΣ
Η Σελήνη θα περάσει απέναντι από το δικό σας ζώδιο, οπότε και η προσοχή σας θα πέσει πάνω στις πολύ σημαντικές σας σχέσεις. Είναι μία πολύ σημαντική χρονική στιγμή, για να πάρετε κάποιες συναισθηματικές αποφάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Με επαγγελματικές ανησυχίες σας αφήνει ο Μάιος, ενώ θα πρέπει να κάνετε ένα πιο ολοκληρωμένο καθημερινό πρόγραμμα, ώστε να χωρέσουν σε αυτό, όλες οι υποχρεώσεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η τελευταία μέρα του Μαΐου, θα σας δημιουργήσει την αίσθηση ότι κάτι πρέπει να αφήσετε πίσω, για να προχωρήσετε σε μία νέα σας επιλογή. Επίσης η κυκλοθυμία σας δεν θα είναι ο καλύτερος σύμβουλος.

ΛΕΩΝ
Η Σελήνη σας ωθεί να κάνετε κάποιες μετακινήσεις, να επικοινωνήσετε και να βρεθείτε με αγαπημένα σας πρόσωπα. Βέβαια από το απόγευμα και μετά, θα χρειαστεί να βάλετε μία σειρά σε οικογενειακές υποθέσεις, που για κάποιο λόγο σας έχουν κουράσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Είναι καιρός να πάρετε κάποιες αποφάσεις και να προχωρήσετε με πολύ προσοχή στα νέα σας σχέδια. Το περιβάλλον σας, αλλά και κάποια συγγενικά σας πρόσωπα, θα βγάλουν τοξικές συμπεριφορές.

ΖΥΓΟΣ
Για σας τους Ζυγούς του τρίτου δεκαημέρου, οι συνθήκες που έχουν παρουσιαστεί, θα σας κουράσουν αρκετά. Είναι πολλές οι υποχρεώσεις και οι συνθήκες που θα αντιμετωπίσετε και καλό είναι, να αποφύγετε τις οικονομικές συμφωνίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Είναι μία περίοδος αρκετά πολύπλοκη για σας και τώρα πρέπει να βάλετε στην άκρη πολλές σκέψεις που δεν σας κάνουν καλό, αλλά περιπλέκουν τις καταστάσεις γύρω σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Είναι έντονα θέματα που πρέπει να αντιμετωπίσετε, κυρίως για τα συναισθήματα σας και τις ερωτικές σας επιλογές. Μπορεί να υπάρξουν συγκρούσεις με τους άλλους, αλλά και με τις αποφάσεις που πρέπει να πάρετε, ενώ η καρδιά σας, υπαγορεύει κάτι διαφορετικό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Είναι πολλά πράγματα που πρέπει να τακτοποιήσετε σήμερα, ενώ σας καλεί το Καλοκαίρι να αναδιοργανώσετε την ζωή σας, να πάρετε αποφάσεις συναισθηματικές, αλλά και οικονομικές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Για σας των πρώτων ημερών θα υπάρξουν έντονες αλλαγές που αφορούν τα επαγγελματικά σας. Ίσως σε όλο αυτό παίξει ρόλο η σχέση σας με ένα πρόσωπο που εν τέλει, δεν θα πρέπει να εμπιστεύεστε.

ΙΧΘΥΕΣ
Για σας ο μήνας τελειώνει με αρκετή αστάθεια. Βέβαια το Καλοκαίρι θα έχει να σας δώσει πολλές ευκαιρίες και μην διστάσετε να κάνετε αποτελεσματικές κινήσεις που θα σας βγάλουν από την αναμονή.

#Tags: Ζώδια