, Πέμπτη
01 Ιουνίου 2023

Τα ζώδια για σήμερα 31 Μαρτίου

Η τελευταία μέρα του Μαρτίου είναι αρκετά αντιφατική, εφόσον η Αφροδίτη σχηματίζει σύνοδο με τον Ουρανό, όπου τίποτα δεν είναι σίγουρο και όλα δημιουργούν μία ρευστότητα στην καθημερινότητα μας. Εκείνοι που θα νιώσουν την μεγαλύτερη ανασφάλεια είναι τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού, Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι.

ΚΡΙΟΣ
Ο μήνας σας αφήνει με κάποιες ανασφάλειες στα οικονομικά, αλλά και τα συναισθηματικά σας. Βέβαια όσον αφορά τα χρήματα σας, μπορεί να έχετε και κάποια ξαφνικά κέρδη που δεν τα είχατε υπολογίσει, ή να κάνετε κάποιες αγορές που θα σας κάνουν να νιώσετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

ΤΑΥΡΟΣ
Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ουρανό, γίνεται στο δικό σας ζώδιο και επηρεάζει την γενικότερη συμπεριφορά σας. Ίσως να νιώσετε την ανάγκη να φύγετε από μία σχέση που σας πνίγει, ή να ακολουθήσετε την ελεύθερη σκέψη σας, χωρίς δεσμεύσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αστάθεια θα νιώσετε μέσα από την επαγγελματική σας ζωή, αλλά και τα συναισθήματα σας θα είναι μεταβαλλόμενα, όχι απαραίτητα από δική σας υπαιτιότητα. Καλό είναι σήμερα να μην κάνετε κρυφές συναντήσεις με πρόσωπα που ανήκουν στο ερωτικό σας παρελθόν, γιατί θα εκτεθείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο κοινωνικός σας κύκλος θα είναι πολύ ενεργός σήμερα. Θα έχετε αυξημένη την τάση να επικεντρώνεστε στο ασυνήθιστο, το διαφορετικό και πολύ πιθανόν να γνωρίσετε πρόσωπα που έχουν μία πολύ ενδιαφέρουσα προσωπικότητα.

ΛΕΩΝ
Η επαγγελματική σας ζωή γίνεται απρόβλεπτη και ίσως χρειαστεί να κάνετε σήμερα κάτι διαφορετικό, που μπορεί να εξελίξει την πορεία σας, μέσα στον χώρο που κινήστε επαγγελματικά. Από την άλλη, καλό είναι σήμερα να αποφύγετε αποφάσεις και έντονα ξεσπάσματα, αν κάτι είναι αντίθετο στα ζητούμενα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Σήμερα μπορεί να προκύψουν απρόβλεπτες συναντήσεις με πρόσωπα που έχουν μία έντονη επιρροή σε σας. Πολύ πιθανόν να βρεθείτε σε χώρους που θα υπάρχουν άτομα με ιδιαίτερες παρουσίες, κουλτούρες και πνευματικές ανησυχίες, που θα σας σαγηνεύουν με την διαφορετικότητα που μπορεί να εκπέμπουν.

ΖΥΓΟΣ
Για σας τους Ζυγούς, τα οικονομικά σας σήμερα θα έχουν μία διαφορετική πορεία, που ίσως να έχουν κάτι το ξαφνικό και γιατί όχι πολύ θετικό. Είναι επίσης μία πολύ καλή στιγμή να αναζητήσετε την χαρά μέσα από τις προσωπικές στιγμές, με το πρόσωπο που σας εμπνέει συναισθηματικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Για σας τους Σκορπιούς, η σύνοδος του Ουρανού με την Αφροδίτη, θα επηρεάσει τον τομέα των σχέσεων σας. Ίσως σας είναι δύσκολο σήμερα να διαχειριστείτε τις καταστάσεις και θα κάνετε τα πάντα για να απομακρυνθείτε από λάθος πρόσωπα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Είναι μέρα αλλαγών σε πολλά πράγματα που θεωρούσατε δεδομένα και αμετακίνητα. Πολύ πιθανόν να θελήσετε κάποιες αλλαγές απάνω σας, στην εμφάνιση σας, ακόμη και με ρίσκο, να μην σας ταιριάζει απόλυτα η αλλαγή που θα επιλέξετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η δημιουργικότητα σας σήμερα θέλει διεξόδους, για να δώσει μία διαφορετική νότα στην ζωή σας. Ο έρωτας, η διασκέδαση, τα παιδιά, η ψυχαγωγία, θα κυριαρχούν ενώ εσείς θα νιώθετε έτοιμοι για κάθε νέα πρόκληση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι αλλαγές σήμερα θα έχουν μία έντονη παρουσία, κυρίως αν πρόκειται για θέματα οικογενειακά και κατοικίας. Ίσως χρειαστεί να μετακομίσετε, να αλλάξετε κάτι στο σπίτι σας, ή να δεχθείτε μία παρουσία στον χώρο σας, που μάλλον δεν θα είστε έτοιμοι για αυτό.

ΙΧΘΥΕΣ
Νέες ευκαιρίες παρουσιάζονται σήμερα, όπου πολύ πιθανόν να έχετε κοντά σας και κάποια πρόσωπα από το περιβάλλον σας, που θα στηρίξουν αυτή την όμορφη και διαφορετική στιγμή. Η επικοινωνία σας σήμερα, είναι πιθανόν να σας φέρει μία μεγάλη αλλαγή σε προσωπικό επίπεδο.