, Σάββατο
03 Δεκεμβρίου 2022

Τα ζώδια για σήμερα 4 Οκτωβρίου

Τα ζώδια για σήμερα 4 Οκτωβρίου από την Αλεξάνδρα Καρτά.

Μία απαιτητική μέρα, με πολλές ευθύνες και πεσμένη ψυχολογία, αλλά από το μεσημέρι και μετά θα εξομαλυνθούν οι καταστάσεις. Η Σελήνη θα περάσει στον Υδροχόο, κάνοντας καλές γωνίες με τον Ήλιο, Αφροδίτη και Δία, ανανεώνοντας τις σχέσεις μας, ενώ η κοινωνικοποίηση και η καλή διάθεση, θα φροντίσει τα ζώδια του Αέρα, των πρώτων ημερών.

ΚΡΙΟΣ

Για σας τους Κριούς, τα πράγματα θα εξελιχθούν πολύ καλά από το μεσημέρι και μετά, στην προσωπική σας ζωή. Είναι η στιγμή που θα πάρετε από τα αγαπημένα σας πρόσωπα, ένα πολύ ευνοϊκό μήνυμα, που αφορά τον τρόπο που μοιράζεστε μαζί τους, τα συναισθήματα σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Επαγγελματικές καλές προοπτικές θα υπάρξουν σήμερα, αλλά μετά το μεσημέρι. Το πρωί καλό είναι να αποφύγετε οριστικές αποφάσεις, όπως επίσης, να μην συμφωνήσετε κάτι που από την αρχή φαίνεται πολύπλοκο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Για σας του πρώτου πενθημέρου, κάτι πολύ καλό θα συμβεί στην προσωπική σας ζωή, όπου η Σελήνη θα περάσει στο συμβατό με το δικό σας ζώδιο του Υδροχόου και θα ανανεώσει την ψυχολογία σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη έως το μεσημέρι, θα προχωρά σε κενή πορεία, στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο από το δικό σας. Η όψη της με τον Πλούτωνα, ενεργοποιεί κάποια κρυφά θέματα που σας ταλαιπωρούν σε σχέσεις και συνεργασίες. Μετά το μεσημέρι, θα φροντίσετε ένα οικονομικό θέμα που αφορά το σπίτι σας, ή μία επιχείρηση.

ΛΕΩΝ

Για σας τους Λέοντες, η Σελήνη περνά στον τομέα που αφορά τις προσωπικές σας σχέσεις. Μία πολύ θετική μέρα για σας των πρώτων ημερών, όπου κάποια καλή εξέλιξη σας περιμένει και αφορά τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για σας τους Παρθένους, του πρώτου δεκαημέρου, τα επαγγελματικά σας θα έχουν την απόλυτη προσοχή σας, όταν μάλιστα θα έχετε και την εύνοια σε οικονομικά θέματα. Καλή μέρα επίσης να κλείσετε παλιούς λογαριασμούς, οικονομικούς και συναισθηματικούς.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη μετά το μεσημέρι θα σας δώσει αρκετή ενέργεια και ικανοποίηση, να βρεθείτε κοντά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Καλή χρονική στιγμή για να δώσετε στους άλλους την θετικότητα σας, για κάποιο δημιουργικό θέμα ή μία επιτυχημένη συνεργασία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη ανανεώνει κάποιες οικογενειακές υποθέσεις, φροντίζει να πάρετε σωστές αποφάσεις για θέματα υγείας, αλλά και να βάλετε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα στην καθημερινότητα σας, που θα φροντίσει κάθε σας επιδίωξη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πολύ θετική μέρα αυτή για σας, κυρίως μετά το μεσημέρι, όπου θα έχετε μεγαλύτερη άνεση στο να επικοινωνήσετε και να μετακινηθείτε με ασφάλεια. Ένα φιλικό σας πρόσωπο, θα σας δώσει φροντίδα, που αφορά τις επιλογές σας, σε προσωπικό επίπεδο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μια αρκετά περίεργη μέρα για σας τους Αιγόκερους του τρίτου δεκαημέρου, όπου θα νιώσετε ότι αφήνετε πίσω σας κάτι πολύ σημαντικό για σας. Βέβαια τα καλά νέα είναι ότι θα λάβετε ένα σημαντικό δώρο, ή θα κάνετε μία καλή οικονομική συμφωνία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για σας τους Υδροχόους, η μέρα σας θα χωριστεί σε δύο μέρη, όπου έως το μεσημέρι, θα νιώθετε μεγάλη πίεση και έντονους προβληματισμούς. Το δεύτερο μέρος, αποτελεί ουσιαστικά το χρονικό διάστημα από τις 15.00μμ, έως το βράδυ, όπου θα κερδίσετε ένα νομικό ζήτημα, ή θα νιώσετε έτοιμοι για μία συμφωνία.

ΙΧΘΥΕΣ

Πολύ καλές προοπτικές για σας του πρώτου πενθημέρου, όπου θα κερδίσετε την ασφάλεια σας, είτε οικονομική, είτε συναισθηματική. Γενικότερα θα έχετε ευκολία σε κάθε οικονομική συναλλαγή, από το μεσημέρι και μετά.