, Τρίτη
25 Ιουνίου 2024

search icon search icon

Τα ζώδια για σήμερα

Τα ζώδια για σήμερα από την Αλεξάνδρα Καρτά.

21 Μαρτίου 2022

Σήμερα η σύνοδος του Ερμή – Δία, στο ζώδιο των Ιχθύων, δημιουργεί τις προϋποθέσεις, να υπάρξουν καλές ειδήσεις και ευκαιρίες σε θέματα σπουδών, συμφωνιών, διαπραγματεύσεων και μετακινήσεων. Επηρεάζονται θετικά οι Ιχθύες, Καρκίνοι, Παρθένοι και Αιγόκεροι, του δευτέρου δεκαημέρου.

ΚΡΙΟΣ

Αν πρέπει να κάνετε κάποιες συμφωνίες που χρειάζονται καλή προετοιμασία και και προγραμματισμό, είστε στην καταλληλότερη περίοδο για κάτι τέτοιο. Παρασκηνιακές συζητήσεις και επαφές, θα σας δείξουν την πιο σωστή διαχείριση ενός θέματος.

ΤΑΥΡΟΣ

Για σας τους Ταύρους, η μέρα σας θα έχει αρκετό ενδιαφέρον και σίγουρα θα μπορέσετε να επικοινωνήσετε εύκολα, με πρόσωπα που σας χωρίζουν οι αποστάσεις. Αν και υπάρχουν πολλές δυσκολίες αυτήν την περίοδο, σήμερα θα σας δοθεί η ευκαιρία, να έχετε την στήριξη δικών σας ανθρώπων.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Επαγγελματικές ευκαιρίες, καλές διαπραγματεύσεις και συμφωνίες, θα είναι το σκηνικό σας, σήμερα. Αυτό που θα σας βοηθήσει είναι ότι, θα μπορέσετε να επικοινωνήσετε με μεγάλη ευκολία, σε ότι σας απασχολεί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πολύ θετική προς εσάς η σύνοδος Ερμή με τον Δία. Ίσως είναι μία ένδειξη κάποιας νομικής ή άλλης υπόθεσης σας, που θα έχει επιτυχία και καλή εξέλιξη. Ιδίως για τους γεννημένους γύρω στις 11 Ιουλίου, θα υπάρξουν πολλές επικοινωνιακές ευκαιρίες.

ΛΕΩΝ

Για σας τους Λέοντες, η σύνοδος του Ερμή με τον Δία, στον όγδοο τομέα σας, θα σας φέρει οικονομικές ευκαιρίες και συναισθηματικές συζητήσεις με το ταίρι σας, που ουσιαστικά θα βοηθήσουν την σχέση σας. Μπορεί επίσης να συνεταιριστείτε με πρόσωπο, που έχετε μεταξύ σας έως τώρα, απόλυτη και δίκαιη συνεργασία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τον πλανήτη κυρίαρχο του ζωδίου σας, Ερμή, να κάνει σύνοδο με τον Δία, στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο με το δικό σας, θα σας κάνει τυχερούς σε σχέσεις, συμβόλαια, επαφές και σε κάθε επικοινωνία, που βρίσκεται σε κομβικό σημείο αυτό το διάστημα. Οι γεννημένοι στις 11 Σεπτεμβρίου, θα έχουν σίγουρα κάποια ευχάριστη εξέλιξη.

ΖΥΓΟΣ

Επαγγελματικές επιτυχίες, συζητήσεις και καταστάσεις που βοηθούν να δείξετε τα ταλέντα σας, αντιπροσωπεύει η μέρα αυτή, πλανητικά. Ίσως μάλιστα να κάνετε μία ανασκόπηση σε καταστάσεις, που θα σας βοηθήσουν να ξεχωρίσετε τους φίλους σας, από τα πρόσωπα που ήταν απλά στην ζωή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για σας τους Σκορπιούς, η καλή γωνία που σχηματίζει η σύνοδος Ερμή με Δία, από τους Ιχθύες, προς το δικό σας ζώδιο, σας κάνει αρκετά τυχερούς, σε προσωπικό επίπεδο. Οι γεννημένοι στις 11 Νοεμβρίου, έχετε έναν παραπάνω λόγο να νιώσετε ικανοποίηση για μία ευκαιρία που θα σας δοθεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οικογενειακές και επαγγελματικές υποθέσεις θα σας δώσουν μία ώθηση, να σκεφτείτε με αισιοδοξία και να κάνετε ακόμη και τις αλλαγές που τόσο πολύ σας φόβιζαν. Μην αφήσετε επίσης μία ευκαιρία που θα παρουσιαστεί, να χαθεί χωρίς να την σκεφτείτε περισσότερο, από μία φορά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για σας τους Αιγόκερους, είναι μία πολύ δυνατή στιγμή σε θέματα επικοινωνίας, σχέσεων και ξεκαθαρισμάτων σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Η στιγμή αυτή, θα σας δώσει μία καλή ευκαιρία, να πείτε πράγματα, σε πρόσωπα που τους χρωστάτε μία εξήγηση από το παρελθόν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν και οι μέρες αυτές σας έχουν κουράσει αρκετά, σήμερα θα υπάρξουν οικονομικές ευκαιρίες, να κάνετε κάποιες κινήσεις που τις είχατε φοβηθεί το περασμένο διάστημα. Μπορείτε να μιλήσετε για μία υπόθεση σας, να κάνετε μία συμφωνία ή μία ανοίξετε με επιτυχία, μία νέα πηγή εισοδημάτων.

ΙΧΘΥΕΣ

Για σας τους Ιχθύες, η σύνοδος Ερμή – Δία στο δικό σας ζώδιο, είναι μία ευλογημένη στιγμή, όπου σας δίνονται ευκαιρίες και καλή επικοινωνία με κάθε μέσον. Ίσως οι σχέσεις σας να είναι γεμάτες με ενθουσιασμό και υποσχέσεις, κάτι που θα πρέπει να εμπιστευτείτε, μόνο αν το πρόσωπο που το κάνει για σας, είναι φερέγγυο.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.