, Τρίτη
18 Ιουνίου 2024

search icon search icon

Τα ζώδια για σήμερα

Τα ζώδια για σήμερα από την Αλεξάνδρα Καρτά.

23 Μαρτίου 2022

Σήμερα η σύνοδος του Ερμή με τον Ποσειδώνα, είναι μία σημαντική επιρροή για τα ζώδια του Νερού, [Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύες], όπου θα δώσει έμπνευση, φαντασία, ευαισθησία σε σκέψεις και καταστάσεις. Από την άλλη, δεν είναι η καλύτερη μέρα για αποφάσεις, υπογραφές και συμφωνίες, γιατί θα υπάρξουν παρανοήσεις, ψέματα και κακή κρίση. Με αρνητική επιρροή λοιπόν θα βρεθούν οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού, του τρίτου δεκαημέρου, [Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες].

ΚΡΙΟΣ

Για σας τους Κριούς, σήμερα οι συνθήκες που θα δημιουργηθούν σε εργασιακά θέματα, θα βρίσκονται σε μία κουραστική για σας κατάσταση. Μην αφήσετε τους άλλους να σας παραπλανήσουν με ψέματα, που ξέρουν πολύ καλά να τα καλύπτουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Μία αρκετά συναισθηματική μέρα για σας, όπου θα υπερκαλύψουν τα συναισθήματα σας τις καταστάσεις που συμβαίνουν. Βέβαια εδώ θα επισημάνω ότι, η επικοινωνία με αγαπημένα σας πρόσωπα, μπορεί να σας προκαλέσει μία λάθος άποψη, για αυτό τον λόγο μην θεωρήσετε τίποτα δεδομένο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Για σας κυρίως του τρίτου δεκαημέρου, οι επαγγελματικές και κοινωνικές συνθήκες θα έχουν ένα παραπλανητικό πέπλο, που θα σας δημιουργεί μία λάθος άποψη για κάποια πράγματα. Μην αφήσετε τις καταστάσεις, να παίξουν αρνητικό ρόλο στις επαγγελματικές σας σχέσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ευαισθησίες και έντονες συναισθηματικές καταστάσεις, θα σας βοηθήσουν να επικοινωνήσετε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και να εκφράσετε τις βαθιές σας σκέψεις. Φροντίστε να κρατήσετε τις αποφάσεις για άλλη μέρα, γιατί δεν θα είστε αντικειμενικοί, με τις καταστάσεις γύρω σας.

ΛΕΩΝ

Η μέρα σας θα έχει αρκετά αδιευκρίνιστα σημεία σε οικονομικές υποθέσεις, αλλά και συναισθηματικά θέματα. Είστε αρκετά πιεσμένοι αυτή την περίοδο και έχετε την ανάγκη να γεμίσετε τις μπαταρίες σας με κάποιες κουβέντες, που θα κάνετε με αγαπημένα σας πρόσωπα, ώστε να ανεβάσουν την ψυχολογία σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είστε σε μία πολύ ευαίσθητη περίοδο, λόγο των πλανητικών επιρροών που βρίσκονται διαμετρικά απέναντι από το δικό σας ζώδιο. Σήμερα η επικοινωνία σας θα είναι θολή και υποτονική, ενώ θα πρέπει να προσέξετε τα πρόσωπα που έχουν έναν λόγο, να σας πουν ψέματα.

ΖΥΓΟΣ

Για σας τους Ζυγούς, η μέρα κρύβει κάποιες παγίδες σε εργασιακά θέματα, αλλά και σε ζητήματα που αφορούν την καθημερινότητα σας. Είναι αρκετά οι υποχρεώσεις σας και θα πρέπει να αποφύγετε τους [εύκολους] τρόπους, για να κλείσετε κάθε νομικό ή άλλο θέμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για σας τους Σκορπιούς, η ανάγκη σας σήμερα είναι να μπορέσετε να επικοινωνήσετε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και να βρεθείτε πιο κοντά τους, αλλά οι πολλές σκέψεις θα σας κουράσουν και θα σας δημιουργήσουν ανασφάλειες. Εύνοια έχετε εσείς που έχετε γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η σύνοδος του Ερμή, με τον Ποσειδώνα, σας δημιουργεί ασάφεια και σύγχυση σε θέματα που αφορούν την οικογένεια σας και κάποιες συζητήσεις, που μάλλον είναι λάθος να γίνουν αυτή την χρονική περίοδο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα δεν υπάρχουν σημαντικές όψεις να σας επηρεάζουν, αλλά η ασάφεια που δημιουργεί ο Ερμής με τον Ποσειδώνα, επηρεάζουν κάθε σας σκέψη. Μπορεί να μην έχει μεγάλη διάρκεια, η συγκεκριμένη πλανητική όψη, αλλά αν δεν προσέξετε, θα σας βάλει σε μπελάδες, σε επικοινωνιακά λάθη και σε συμφωνίες που δεν θα τηρηθούν ποτέ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα είναι μία ακόμη μέρα που θα πρέπει να έχετε την προσοχή σας στραμμένη σε οικονομικές υποθέσεις σας. Ιδίως εσείς που έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, θα πρέπει να αποφύγετε συμβόλαια και οικονομικές συμφωνίες, γιατί μάλλον θα βγείτε ζημιωμένοι.

ΙΧΘΥΕΣ

Για σας του τρίτου δεκαημέρου, θα υπάρξουν έντονες καταστάσεις που θα σας αποπροσανατολίσουν και θα σας δημιουργήσουν συναισθηματικές καταστάσεις, που μάλλον θα πρέπει να τις προσέξετε. Βέβαια σε ένα καλό σενάριο, η δημιουργικότητα και η ενσυναίσθηση, θα σας βοηθήσουν αρκετά.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.