, Κυριακή
29 Ιανουαρίου 2023

Τα ζώδια για σήμερα 7 Δεκεμβρίου

Τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου από την Αλεξάνδρα Καρτά.

Ο Ερμής προχωρά στο ζώδιο του Αιγόκερω, μία θέση πιο πρακτική και οργανωτική. Έως τις 29/12 που ο Ερμής θα γυρίσει σε ανάδρομη πορεία, θα υπάρχουν επιτυχίες και ώριμες συμφωνίες για τα ζώδια της Γης, ώστε να βάλλουν μία σειρά σε πρακτικά θέματα που αφορούν την καθημερινότητα τους. Βέβαια η αυριανή Πανσέληνος για την οποία θα μιλήσουμε, επηρεάζει όλες αυτές τις μέρες την διάθεση μας, που είναι έκρυθμη και ανατρεπτική.

ΚΡΙΟΣ

Ξεκινά για σας μία επαγγελματική δραστηριότητα, όπου θα έχετε συζητήσεις συμφωνίες και αρκετή κοινωνικότητα, λόγο των υποχρεώσεων σας. Ο Ερμής στην νέα του θέση φωτίζει και ανανεώνει τις γνωριμίες που μπορεί να σας βοηθήσουν στους στόχους σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Γίνεστε πιο εξωστρεφείς και αναζητάτε νέα ενδιαφέροντα. Η νέα θέση του Ερμή είναι πολύ ευνοϊκή για σας, εφόσον βρίσκεται στο ίδιο στοιχείο με το δικό σας, την Γη. Ίσως τα ταξίδια και οι μετακινήσεις έως τις 11 Φεβρουαρίου 2023, να γίνουν η καθημερινότητα σας, που θα σας φέρει πιο κοντά στους σκοπούς σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ανοίγεται μπροστά σας μία περίοδος που θα αρχίσουν να σας ενδιαφέρουν περισσότερο τα χρήματα και οι συμφωνίες για να επιτύχετε την υλική ασφάλεια σας. Προετοιμάστε τις στρατηγικές σας, αλλά μην ξεχνάτε το βάρος της αυριανής Πανσελήνου, που είναι μία άκρως κουραστική στιγμή για ότι θεωρούσατε δεδομένο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ερμής περνά απέναντι από το δικό σας ζώδιο, όπου θα επικρατήσουν συζητήσεις, συμφωνίες και νέες γνωριμίες με ενδιαφέροντα άτομα. Βέβαια η ένδειξη αυτή μπορεί να μαρτυρά μία νομική υπόθεση που σας ταλαιπωρεί και θα αναζωπυρωθεί το επόμενο διάστημα. Η αυριανή Πανσέληνος σας δημιουργεί έντονους προβληματισμούς και εκνευρισμό.

ΛΕΩΝ

Για σας τους Λέοντες, ξεκινά μια γόνιμη περίοδος σε εργασιακά θέματα, που θα λύσουν κάποια σημεία που σας έχουν προβληματίσει. Είναι μία στιγμή που τα οικονομικά σας, θα σας απασχολήσουν έντονα και με διάρκεια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για σας τους Παρθένους, το πέρασμα του Ερμή στο ζώδιο του Αιγόκερω, δεν αφήνει κανένα περιθώριο για την αμεσότητα που θα έχετε σε επικοινωνιακά θέματα. Ίσως μάλιστα θα έχετε πολλές ιδέες για ένα νέο επιχειρηματικό σας σχέδιο, που θα ολοκληρωθεί έως τις 11 Φεβρουαρίου 2023.

ΖΥΓΟΣ

Ξεκινά μία περίοδος που το σπίτι και η οικογένεια, θα παίξει έναν πολύ βασικό ρόλο. Συζητήσεις, συναντήσεις, λόγια που πρέπει να ειπωθούν, θα έχουν την τιμητική τους, έως τις 11 Φεβρουαρίου 2023.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το πέρασμα του Ερμή στον τομέα που αφορά την επικοινωνία σας, είναι ένδειξη μιας πλούσιας περιόδου με μηνύματα, επικοινωνία, ταξίδια, πνευματικές εργασίες. Φροντίστε λοιπόν να έχετε χωρίσει σωστά τον χρόνο σας, ώστε να ολοκληρώσετε πρώτα, ότι σας είναι απαραίτητο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ερμής εγκαταλείπει το δικό σας ζώδιο και προχωρά στο ζώδιο του Αιγόκερω. Τα οικονομικά και γενικότερα ο τρόπος που θα έχετε εισοδήματα, θα είναι έντονος έως τις 28/12/2022, όπου και θα πρέπει να έχετε τακτοποιήσει το μεγαλύτερο μέρος των ανασφαλειών σας, οικονομικών και συναισθηματικών.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ερμής από σήμερα περνά στο δικό σας ζώδιο, ενώ σας παραπέμπει να αφήνετε πίσω σας αμφιβολίες και φόβους που σας είχαν κυριεύσει από τις 18 Νοεμβρίου 2022. Τώρα θέλετε να θέσετε τους όρους σας, να διεκδικήσετε, να επικοινωνήσετε και να πείτε τις αλήθειες σας, χωρίς φόβο και με πολύ πάθος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τώρα ήρθε η στιγμή να επανεξετάσετε τις καταστάσεις, να μιλήσετε για ότι νιώθετε σε κίνδυνο, αλλά και να σκεφτείτε τα επόμενα σας βήματα. Την περίοδο των εορτών, κάτι σημαντικό θέλετε να κάνετε, αλλά χωρίς να το γνωρίζουν πολλοί.

ΙΧΘΥΕΣ

Είστε έτοιμοι να ανανεώσετε το φιλικό σας περιβάλλον, να κάνετε καινούρια σχέδια για το μέλλον και να συμμετέχετε σε κάποια ομάδα, που σας ενώνει ένα κοινό όραμα.