, Δευτέρα
20 Μαρτίου 2023

Τα ζώδια για σήμερα 7 Φεβρουαρίου

Τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 7 Φεβρουαρίου από την Αλεξάνδρα Καρτά.

Η Σελήνη σήμερα στο ζώδιο της Παρθένου, δημιουργεί μία έντονη διάθεση για προσφορά, ενώ γινόμαστε πιο πρακτικοί και αναλύουμε περισσότερο τις καταστάσεις. Το βράδυ θα υπάρξει τάση για ατυχήματα και συναισθηματικά ξεσπάσματα. Γενικότερα είναι μία μέρα που ο έλεγχος θέλει προσπάθεια για να διατηρηθεί.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα θα έχετε ένα άγχος για κάθε εργασιακή σας υπόθεση. Ίσως μάλιστα νιώσετε ότι πρέπει να αποτραβηχτείτε για λίγο από έντονες δραστηριότητες, ώστε να ηρεμήσετε και να συγκεντρωθείτε καλύτερα, σε επόμενη χρονική στιγμή.

ΤΑΥΡΟΣ

Για σας του πρώτου δεκαημέρου, τα πράγματα είναι αρκετά καλύτερα από τις τελευταίες μέρες, αλλά και θα έχετε την διάθεση να δημιουργήσετε, να διασκεδάσετε και να βρεθείτε κοντά με αγαπημένα σας πρόσωπα. Εσείς του δευτέρου και τρίτου δεκαημέρου, είναι καιρός να κάνετε και πάλι κάποιες αλλαγές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι συνθήκες σήμερα δεν θα είναι οι καλύτερες, κυρίως για σας που είστε γεννημένοι τις πρώτες μέρες του Ιουνίου. Γενικότερα θα έχετε μία τάση να κλείνετε υποθέσεις που εκκρεμούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για σας τους Καρκίνους, η επικοινωνία σας σήμερα θα είναι έντονη και ίσως κάποιες στιγμές θα σας δημιουργηθεί η αίσθηση, ότι κάποιος προσπαθεί με εκείνα που μεταφέρει λεκτικά, να σας βλάψει.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη έχει αφήσει το δικό σας ζώδιο και έχει περάσει στο ζώδιο της Παρθένου, όπου σας δημιουργεί κάποιες οικονομικές ανασφάλειες, παροδικές και άνευ σημασίας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη σήμερα στο δικό σας ζώδιο, σας φέρνει μία έντονη αναφορά στα επαγγελματικά σας σχέδια, ενώ υπάρχει η δυνατότητα αυτές τις μέρες, να κάνετε νέα ξεκινήματα στα προσωπικά σας.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη περνά στο δωδέκατο ηλιακό σας σπίτι και βρίσκεται σε μία θέση που συσσωρεύει πολλές σκέψεις και καταστάσεις που σας κάνουν να ανησυχείτε, για κάτι που ανήκει περισσότερο στο παρελθόν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για σας τους Σκορπιούς, το πέρασμα της Σελήνης στο ζώδιο της Παρθένου, ενεργοποιεί τις φιλικές σχέσεις και τα πρόσωπα που βρίσκονται κοντά σας. Είναι σημαντικό να καταλάβετε τον ρόλο που παίζουν κάποια πρόσωπα στην ζωή σας, όταν μάλιστα βρίσκεστε σε περίοδο κρίσης.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Επαγγελματικά θέματα βγαίνουν στην επιφάνεια, αλλά και κάποιες προσωπικές σας επιλογές σας κάνουν σήμερα να εκνευριστείτε και να χάσετε την αυτοκυριαρχία σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Καλή μέρα για να διεκδικήσετε, να πάρετε πρωτοβουλίες και να απομακρυνθείτε από καταστάσεις που θέλουν να σας απενεργοποιήσουν. Είστε έτοιμοι και δυνατοί να δράσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είναι πολύ σημαντικό να για σας να αποφύγετε τα επικίνδυνα παιχνίδια ισχύος, που μάλιστα έχουν να κάνουν με νομικές, ή οικονομικές υποθέσεις. Προσοχή πολύ να δώσετε σε προσωπικές σας υποθέσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη απέναντι από το δικό σας ζώδιο, σας παραπέμπει σε ένα διήμερο συναισθηματικών αναφορών. Οι σημαντικές σας σχέσεις θα έχουν την τιμητική τους, με τα καλά και τα λιγότερο καλά μιας κατάστασης.