01:45, Κυριακή
03 Ιουλίου 2022

Τα ζώδια για σήμερα

Τα ζώδια για σήμερα από την Αλεξάνδρα Καρτά.

20 Μαΐου 2022

Σήμερα ο Ερμής σχηματίζει όψη εξαγώνου με τον Δία, μία αρκετά θετική όψη, που φυσικά συνδυαστικά με αυτή την περίοδο, θα υπάρξουν καλές επαφές και επικοινωνία με πρόσωπα από το παρελθόν. Είναι μία καλή μέρα για να τακτοποιήσετε υποθέσεις σας, που βρίσκονται σε εκκρεμότητα.

ΚΡΙΟΣ

Για σας τους Κριούς καλό είναι σήμερα να αξιοποιήσετε τα πνευματικά σας χαρίσματα, βάζοντας σε προτεραιότητα την επικοινωνία και συζητήσεις που έχουν καθυστερήσει να γίνουν. Ακόμη και τίποτα σπουδαίο να μην συμβεί, θα έχετε μία ήρεμη μέρα.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα θα έχετε μία πολύ καλή ευκαιρία, να τακτοποιήσετε τα οικονομικά σας, αλλά και να κάνετε σωστές επιλογές σε θέματα που αφορούν κάποιες αγορές σας. Η νέα θέση επίσης του Δία, ίσως είναι η αιτία, μίας γόνιμης επαγγελματικής περιόδου, που θα έχει μεγάλη διάρκεια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Για σας του πρώτου πενθημέρου, θα υπάρξουν εξελίξεις σε κάθε σχέδιο σας. Οι στόχοι σας θα ολοκληρωθούν, κυρίως αν ασχολείστε με πνευματικές εργασίες ή διδασκαλία. Ίσως να αποφασίσετε μία μετακίνηση, που θα σας δώσει μία εξειδίκευση, ή μία επαγγελματική κατάρτιση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι σαφέστατα μία μέρα που θα σας απασχολήσουν επαγγελματικά σχέδια, αλλά γενικότερα εσείς των 2 πρώτων ημερών, θα έχετε μία αρκετά δυνατή μέρα, σε θέματα καριέρας.

ΛΕΩΝ

Μία μέρα ευκαιριών και καλών εξελίξεων. Για σας των πρώτων ημερών, η επιρροή του Ερμή και του Δία, θα φέρει επιτυχία που είχε καθυστερήσει. Κάποια πολύ σημαντικά πρόσωπα θα έρθουν στην ζωή σας, για να σας προσφέρουν, ηθική ικανοποίηση και φροντίδα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι μία πολύ δυνατή μέρα μέσα στον Μάιο, όπου επαγγελματικά θέματα θα έχουν ανοδική πορεία. Ευκαιρίες και εργασιακές προτάσεις, ίσως να έρθουν με μία μικρή καθυστέρηση.

ΖΥΓΟΣ

Ο Δίας απέναντι από το δικό σας ζώδιο, με την ευνοϊκή όψη που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή, θα σας βοηθήσει να έρθουν στην ζωή σας οι κατάλληλοι άνθρωποι, για να σας φροντίσουν συναισθηματικά, αλλά και για να τακτοποιήσετε θέματα που εκκρεμούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι η στιγμή όπου θα φροντίσετε καθημερινές σας υποθέσεις και με την προτροπή άλλου προσώπου, θα έχετε μία ανακούφιση σε οικονομικά θέματα. Κάποια μηνύματα που θα λάβετε, θα είναι βαθιά και ειλικρινή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα θα νιώσετε μία ανεμελιά, κυρίως εσείς που έχετε γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας. Τα συναισθηματικά θέματα θα σας δώσουν χαρά, ενώ από ένα μήνυμα, θα πάρετε τις απαντήσεις που περιμένατε, για το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο τομέας της οικογένειας, θα σας απασχολήσει, ενώ θα νιώσετε ότι τα πράγματα έχουν αρχίσει και διορθώνονται, μετά από κάποιες παρεξηγήσεις. Δώστε τον χρόνο που χρειάζεται, για να κτίσετε με αγάπη, κάποιες σχέσεις που είχατε αδικήσει κατά το παρελθόν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι σκέψεις σας θα γίνουν πιο αισιόδοξες και χωρίς να το καταλάβετε, θα έχετε έρθει πιο κοντά, με πρόσωπα από το πολύ κοντινό σας περιβάλλον. Ιδίως εσείς που έχετε γεννηθεί τις πρώτες μέρες, κάποια συναισθηματικά θέματα, θα σας δώσουν χαρά.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα θα ξεμπλοκάρει ένα πρακτικό θέμα, που μπορεί να εμπεριέχει και μία οικονομική υπόθεση, σε συνδυασμό με την ακίνητη περιουσία σας. Θα νιώσετε ασφάλεια, όταν θα μπορέσετε να συζητήσετε τις ανησυχίες σας, με έναν καλό σύμβουλο, ή έναν ειδικό, που θα σας κατευθύνει σωστά.