19:17, Πέμπτη
07 Ιουλίου 2022

Τα ζώδια για σήμερα

Τα ζώδια για σήμερα από την Αλεξάνδρα Καρτά.

24 Μαΐου 2022

Σήμερα θα υπάρξουν, τρις πολύ βοηθητικές πλανητικές όψεις. Η πρώτη δημιουργείται με τον ανάδρομο Ερμή στον Ταύρο και τον Άρη, όπου βοηθά να εκφραστούμε με εποικοδομητικό τρόπο, χωρίς εντάσεις και παρανοήσεις των όσων ακούμε. Επίσης η Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού, σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο, όπου σταθεροποιεί μία κατάσταση, ή μία σχέση. Η λογική σκέψη είναι πολύ έντονη σε προσωπικά θέματα και για αυτό το λόγο, οι οικονομικές συμφωνίες ευνοούνται ακόμη περισσότερο. Επίσης ο Άρης προχωρά στο ζώδιο που θεωρείται [σπίτι] του και αυτό δεν είναι άλλο από τον Κριό. Έτσι ο Άρης θα βγάλει όλα τα θετικά του στοιχεία, όπως το θάρρος, την γενναιότητα και την επιθυμία για νέα ξεκινήματα.

ΚΡΙΟΣ

Για σας τους Κριούς, η είσοδος του Άρη στο δικό σας ζώδιο, αρχίζει να σας βάζει σε μία πολύ καλύτερη περίοδο, όπου δεν θα ταλαντεύεστε μεταξύ του σωστού και του λάθους, των αναγκών σας και των εμποδίων που θέτετε εσείς οι ίδιοι. Είναι η στιγμή της σωστής ενέργειας και του θάρρους που σας δίνεται από το σύμπαν.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Αφροδίτη στο δωδέκατο ηλιακό σας σπίτι, θα σμίξει με τον παγερό Κρόνο, σε μία μεταξύ τους συμφωνία, που θα φέρει πολύ καλά αποτελέσματα. Έτσι μην αναρωτηθείτε για την στροφή κάποιων πραγμάτων που σας είχαν ταλαιπωρήσει, αλλά να απολαύσετε τις ευνοϊκές συνθήκες στις σχέσεις σας, που ξεχωρίζουν λόγο της σταθερότητας τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αρχίζουν και κτίζονται γερά θεμέλια στα όνειρά σας, τις επιδιώξεις σας, αλλά και στην προσωπική σας ζωή. Η σκέψη σας θα είναι καλά τοποθετημένη προς μία κατεύθυνση, αλλά και θα έχετε την δύναμη, να ξεχωρίζετε το σωστό από το λάθος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα καταλάβετε ότι είστε πάρα πολύ κοντά στην ολοκλήρωση μιας επιθυμίας σας, ή μίας υπόθεσης που αφορά την επέκταση των επαγγελματικών σας στόχων. Οι μέρες αυτές θα σας βοηθήσουν να κάνετε καλές επιλογές.

ΛΕΩΝ

Είναι μία πολύ καλή μέρα για σας. Χωρίς να δημιουργούνται μεγάλες αλλαγές, θα μπορέσετε να βάλετε τα θεμέλια σε βασικούς τομείς της ζωής σας. Το αγαπημένο σας πρόσωπο, θέλει να χαρίσει στην σχέση σας, την σιγουριά, μιας ουσιαστικής αγκαλιάς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι μία πολύ σημαντική μέρα σε τομείς που χρειάζονται την παρουσία σας, όπως αυτός της εργασίας, αλλά και των οικονομικών σας. Σταθερότητα και καλή πορεία σε ένα προσωπικό θέμα, αλλά και σε νέα επιχειρηματικά σχέδια.

ΖΥΓΟΣ

Είναι μία αρκετά καλή μέρα για να βρεθείτε κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα και μάλιστα να σχεδιάσετε το κοινό σας μέλλον. Αν είστε αδέσμευτοι, θα υπάρξουν πολύ καλές ευκαιρίες να συναντήσετε ένα πρόσωπο που θα νιώθει τις ανάγκες σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι μία αρκετά θετική μέρα για σας, όπου θα ασχοληθείτε με υποθέσεις που θα βάλουν σε σειρά οικογενειακά ζητήματα, αλλά και θέματα της υγείας σας. Ίσως μάλιστα να πρέπει να αλλάξετε κάποιο πρόγραμμά σας, για να νιώσετε καλά μέσα από τις νέες σας επιλογές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κάτι αλλάζει στην προσωπική σας ζωή, ένα νέο φτερούγισμα, ή μία παλιά σχέση, που αποκτά νέα δυναμική. Ότι και να συμβαίνει, όλα είναι έτοιμα για να σας δώσουν, εκείνο που θα σας χαρίσει μία γεύση από ολοκλήρωση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ξεκινά από σήμερα μία περίοδος που αφορά τις αλλαγές που μπορεί να γίνουν στο σπίτι σας, αλλά και σε μία αλλαγή κατοικίας, Πολύ πιθανόν να φροντίσετε ένα οικονομικό θέμα, που θα ευνοήσει πρωτίστως το δικό σας πορτοφόλι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η καλή όψη του Κρόνου, που βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο, με την Αφροδίτη, κάνει τις επαφές σας με τους άλλους πιο ουσιαστικές και σταθερές. Είναι μία καλή ευκαιρία να έχετε επιτυχία σε μαθησιακά θέματα, ή και ταξίδια.

ΙΧΘΥΕΣ

Ξεκινά μία πολύ καλή περίοδος σε οικονομικά θέματα. Ίσως μάλιστα αυτές τις μέρες νιώσετε ότι κάθε παλιά σας προσπάθεια, θα ανταμειφθεί και θα εκπληρωθούν, οι δίκαιες και ηθικές επιθυμίες σας.