01:06, Πέμπτη
30 Ιουνίου 2022

Τα ζώδια για σήμερα

Τα ζώδια για σήμερα από την Αλεξάνδρα Καρτά.

25 ΜΑΙΟΥ 2022

Σήμερα ο ανάδρομος Ερμής, δημιουργεί ένα πολύ ευνοϊκό τρίγωνο με τον Πλούτωνα, μία πολύ σημαντική στιγμή, να συγκεντρωθούμε πιο εύκολα στους στόχους μας και να έχουμε πιο [βαθιά] σκέψη. Βέβαια η ανάδρομη πορεία του Ερμή, δείχνει ότι έχουμε αφήσει πίσω μας κάτι, που τώρα ζητά να ολοκληρωθεί. Τα ζώδια της Γης, [Ταύρος, Παρθένος και Αιγόκερως], του τρίτου δεκαημέρου, θα έχουν την τιμητική τους και θα ευνοούνται αρκετά.

ΚΡΙΟΣ

Βρίσκεστε πολύ κοντά στο να λύσετε παλιές οικονομικές υποθέσεις, κάτι που θα σας δημιουργήσει την πεποίθηση της επιτυχημένης στιγμής. Έχετε μία έντονη επιθυμία να επηρεάσετε κάποια επαγγελματικά σας θέματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Είναι μία πολύ καλή μέρα, για να επικοινωνήσετε και να ψάξετε να βρείτε λύσεις που θα σας κάνουν ισχυρούς πάνω σε ένα ζήτημα. Θέλετε να ελέγξετε μέσω της επικοινωνίας σας, πρόσωπα και καταστάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα πρέπει να ενεργήσετε παρασκηνιακά και αυτό θα σας βοηθήσει να ενδυναμώσετε ψυχικά, αλλά και διανοητικά. Κάποια πράγματα θα αποκαλυφτούν και εσείς θα έχετε τύχη, από αυτό το γεγονός.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι η στιγμή που θα χρειαστείτε την βοήθεια από δικά σας πρόσωπα, που θα τους έχετε απόλυτη εμπιστοσύνη. Μία καλή συζήτηση, ένας περίπατος, κάποια λόγια, θα ευνοήσουν σημαντικά τα σχέδια σας, αλλά και τις σχέσεις σας με τους άλλους.

ΛΕΩΝ

Σήμερα θα νιώσετε ότι, έχετε να δώσετε πάρα πολλά πάνω στα επαγγελματικά σας σχέδια. Η οικογένεια, αλλά και η κοινωνική σας καταξίωση, κάτι θα κερδίσει, μέσα από την ευστροφία σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μία πολύ δυνατή μέρα, όπου θα έχετε τύχη μέσα από τα συναισθήματα σας, αλλά και τις ιδέες σας, που θα γίνουν πανηγυρικά, αποδεκτές από τους άλλους. Η αισιόδοξη πλευρά σας, θα ανταμείψει τις προσπάθειες που έχετε κάνει, για μία υπόθεση σας.

ΖΥΓΟΣ

Έως και τα μέσα του Ιουνίου, θα έχετε τακτοποιήσει κάποιες υποθέσεις σας, που αφορούν κυρίως τα οικονομικά σας. Γίνεστε περισσότερο διορατικοί και φροντίζετε να έχετε στο πλάνο σας, κάποια ζητήματα που αφορούν τις πιο βαθιές σας επιθυμίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο ανάδρομος Ερμής απέναντι από το δικό σας ζώδιο, θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε την επικοινωνία σας, εφόσον η καλή επιρροή που έχει με τον Πλούτωνα, θα γοητεύσει και τους πιο δύσκολους ακροατές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είστε έτοιμοι να κάνετε τις αλλαγές, πάνω σε ένα επαγγελματικό σας σχέδιο. Είναι επίσης η στιγμή, που θα παρουσιαστούν ευκαιρίες, οι οποίες αφορούν τα οικονομικά σας, αλλά και την φροντίδα της υγείας και της εμφάνισης σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Πλούτωνας με τον Ερμή, θα ενεργοποιήσουν την θετική σας σκέψη, πάνω σε ένα προσωπικό σας θέμα. Καλό θα είναι να μην κρατάτε στο σκοτάδι τις σκέψεις σας, αλλά να τις βγάλετε από μέσα σας, εφόσον είναι οι δικές σας αλήθειες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι κατάλληλες συνθήκες για να γίνουν κάποια οικογενειακά θέματα πιο κατανοητά στους άλλους, έχει φτάσει. Ίσως να έχετε προσπαθήσει αρκετά και κατά το παρελθόν, κάτι που μάλλον δεν το είχαν εκτιμήσει κάποια πρόσωπα από το στενό οικογενειακό σας περιβάλλον.

ΙΧΘΥΕΣ

Είναι μία πολύ βοηθητική μέρα για την επικοινωνία σας, όταν μάλιστα αφορά και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ίσως ήρθε η στιγμή να φροντίσετε μία πληγή σας, που την δημιούργησε χωρίς την θέληση του, ένα δικό σας πρόσωπο.