, Πέμπτη
30 Μαρτίου 2023

Τα ζώδια για σήμερα 8 Φεβρουαρίου

Τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου από την Αλεξάνδρα Καρτά.

Η Σελήνη θα βρίσκεται σήμερα στο δεύτερο δεκαήμερο της Παρθένου, όπου δημιουργεί κάποιες όψεις, που είναι αρκετά βοηθητικές. Έως το βράδυ η τάση για να φροντίζουμε, να συμπάσχουμε και να βλέπουμε τους άλλους στοργικά, είναι πιθανό να συμβεί περισσότερο έντονα στα ζώδια της Γης και του Νερού.

ΚΡΙΟΣ

Μία μέρα που θα σας απορροφήσει η εργασία και κάθε δραστηριότητα που συνηθίζετε να επαναλαμβάνετε καθημερινά. Ίσως μάλιστα ασχοληθείτε με την υγεία σας, ή την υγεία ενός αγαπημένου σας προσώπου.

ΤΑΥΡΟΣ

Για σας τους Ταύρους, αν και είχατε ταλαιπωρηθεί αυτές τις μέρες και συνεχίζετε να νιώθετε προδομένοι από τα πολύ κοντινά σας πρόσωπα, έχετε έναν καλό λόγο για να ξεκαθαρίσετε τα συναισθήματα σας. Ίσως να μην σας καταλαβαίνουν οι άλλοι, αλλά αυτό καθόλου δεν σας νοιάζει αυτή την χρονική περίοδο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Καλή μέρα φαίνεται να εξελίσσεται, για όσους ανήκετε στο δεύτερο δεκαήμερο, ενώ θα απολαύσετε κάποιες συναντήσεις με αγαπημένα σας πρόσωπα. Γενικότερα το σπίτι και η οικογένεια θα έχουν μία έντονη αναφορά για σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για σας τους Καρκίνους η Σελήνη στην Παρθένο σας δημιουργεί μία έντονη επιθυμία για να επικοινωνήσετε και να συναντήσετε πρόσωπα που βρίσκονται στο κοντινό σας περίγυρο. Ίσως προγραμματίσετε ένα ταξίδι με αγαπημένο σας πρόσωπο, ή τον σύντροφό σας.

ΛΕΩΝ

Έχετε ταλαιπωρηθεί αρκετά με σχέσεις και τα επαγγελματικά σας. Σαν να πρέπει για όλα να κάνετε υπερπροσπάθεια και αυτό είναι περισσότερο που σας έχει κουράσει. Σήμερα βέβαια κάποια οικονομικά θέματα έχουν καλή έκβαση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη σας βοηθά να βάλετε σε σωστό πλαίσιο την προσωπική σας ζωή, αλλά και τα επαγγελματικά σας. Είναι καιρός να μπορέσετε να οργανώσετε καλύτερα την καθημερινότητα σας και τα οικονομικά σας.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη στο δωδέκατο ηλιακό σας σπίτι θα δημιουργήσει μία έντονη αναφορά σε επαγγελματικά θέματα. Μπορεί επίσης να βρίσκεστε σε περίοδο αναζήτησης εργασίας, όπου θα υπάρξει πιθανότατα μία καλή πρόταση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Καλή στιγμή για να συναντηθείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, να αντλήσετε δύναμη μέσα από νέα σχέδια και να αφήσετε πίσω σας τα δυσάρεστα των ημερών, κυρίως εσείς του δευτέρου δεκαημέρου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Καλή μέρα για τα επαγγελματικά σας, κυρίως για σας του δευτέρου δεκαημέρου. Βέβαια η παρουσία του Άρη απέναντι σας, θέλει καλή διαχείριση στις σχέσεις σας, που μάλλον σας έχουν κουράσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για σας τους Αιγόκερους θα έχετε σήμερα μία καλή ροή στα θέματα που σας απασχολούν, όπως επίσης και σε κάθε συνάντηση, ή συζήτηση σας με τους άλλους. Ίσως μάλιστα κάνετε μία καλή συμφωνία, ή κερδίσετε μία νομική υπόθεση σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για σας του δευτέρου δεκαημέρου, οι μέρες αυτές δεν σας έχουν φερθεί με καλοσύνη, αλλά πάντα υπάρχει ένα θετικό σημείο που θα μπορέσετε να πάρετε δύναμη. Σήμερα ένα οικονομικό θέμα θα είναι υπέρ σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Για σας του δευτέρου δεκαημέρου, τα συναισθήματα σας θα βρουν εκείνο που χρειάζονται για να γίνουν περισσότερο δυνατά. Είναι καλή μέρα για να έρθετε πιο κοντά με πρόσωπα που νιώθετε όμορφα μαζί τους.