08:09, Πέμπτη
11 Αυγούστου 2022

Τα ζώδια για σήμερα

Τα ζώδια για σήμερα από την Αλεξάνδρα Καρτά.

22 ΙΟΥΝΙΟΥ 2022

Η Σελήνη σήμερα θα συνεχίσει την πορεία της στο ζώδιο του Κριού, μία θέση αρκετά εξωστρεφή, όπου χρειάζεται την ανανέωση και τα καινούρια ξεκινήματα. Στο πρώτο ζώδιο της φωτιάς, το φεγγάρι, αναζητά να πάρει αποφάσεις και να αψηφίσει τον κίνδυνο. Προσοχή στους Κριούς – Καρκίνους – Ζυγούς και Αιγόκερους, του δευτέρου και τρίτου δεκαημέρου, όπου έχουν αυξημένη τάση για ατυχήματα.

ΚΡΙΟΣ
Για σας τους Κριούς, η Σελήνη σήμερα στο δικό σας ζώδιο, σας δημιουργεί όλες τις προδιαγραφές, να διεκδικήσετε με θάρρος κάποια θέματα επαγγελματικά ή προσωπικά. Πολύ έντονες οι αντιδράσεις σας, όταν κάποιος θα εναντιωθεί στα ζητούμενα σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Κάθε μέρα νιώθετε ότι τα δεδομένα αλλάζουν, αλλά για σας κυρίως του τρίτου δεκαημέρου, οι εξελίξεις αναφέρονται κυρίως στην προσωπική σας ζωή. Η Σελήνη σήμερα θα σας κάνει αρκετά ανήσυχους, με τα εργασιακά σας θέματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Σήμερα θα έχετε διάθεση να διασκεδάσετε, να φλερτάρετε, αλλά και να βρεθείτε κοντά με αγαπημένα σας πρόσωπα. Πολύ σύντομα θα έχετε καλά νέα για κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Ήλιος στο δικό σας ζώδιο, σας δίνει λάμψη και ανανεώνει την προσωπική σας ζωή. Η Σελήνη σήμερα ενεργοποιεί κάποια σημαντικά σας σχέδια, που ακόμη και να μην προχωρήσουν άμεσα, θα βάλετε τώρα τις γερές βάσεις.

ΛΕΩΝ
Για σας τους Λέοντες, θα υπάρξει σήμερα μία ευκαιρία να ανανεώσετε κάποια εργασιακή πρόταση που σας είχε γίνει κατά το παρελθόν, ή να ταξιδέψετε, ή ακόμη να κάνετε κάποια καλή συμφωνία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Για σας τους Παρθένους, κυρίως του δευτέρου δεκαημέρου, θα σας απασχολήσουν σήμερα εργασιακά θέματα, αλλά και κάποιες οικονομικές υποθέσεις . Είναι καιρός να φροντίσετε κάποιες από τις εκκρεμότητες σας.

ΖΥΓΟΣ
Για σας του δευτέρου δεκαημέρου, η Σελήνη απέναντι από το δικό σας δεκαήμερο, σας δημιουργεί συναισθηματικά ξεσπάσματα, αλλά και αλλοιώνει τις συμπεριφορές των άλλων, κάτι που σας βάζει σε σκέψη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Έχετε αρκετά κουραστεί με διάφορες καταστάσεις, που μάλλον νιώθετε ότι όσο αντιδράτε, τόσο περισσότερο τα πράγματα δυσκολεύουν για σας. Κρατήστε κάποιες αποστάσεις από τους κινδύνους και περιμένετε να γαληνέψουν οι συνθήκες, πριν από κάθε σας αντίδραση.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Για σας, είναι μία πολύ ενδιαφέρουσα μέρα, που η προσωπική σας ζωή έχει την τιμητική της. Ανανεωθείτε και αναζητήστε τα αγαπημένα σας πρόσωπα, κάνοντας πράγματα που θα σας απελευθερώσουν από παλιά δεσμά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Για σας τους Αιγόκερους, η οικογένεια σήμερα θα σας απασχολήσει έντονα. Ίσως να είστε αναστατωμένοι για κάποια θέματα που έχουν προκύψει, αλλά πολύ σύντομα θα βρεθούν λύσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Είστε σήμερα γεμάτοι από ενέργεια και πάθος για μία υπόθεση σας. Μέσα από την επικοινωνία, θα αναζητήσετε την συναισθηματική απόλαυση, αλλά και την ολοκλήρωση μιας πνευματικής εργασίας.

ΙΧΘΥΕΣ
Μία πολύ καλή στιγμή, για να κάνετε κάποιες αγορές, να φροντίσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα, αλλά και να ολοκληρώσετε μία νέα οικονομική συμφωνία. Βέβαια υπάρχει ο κίνδυνος να γίνετε απρόσεκτοι ή να ρισκάρετε κάτι πολύτιμο, με δυσάρεστα αποτελέσματα.