04:06, Δευτέρα
15 Αυγούστου 2022

Τα ζώδια για σήμερα

Τα ζώδια για σήμερα από την Αλεξάνδρα Καρτά.

24 Ιουνίου 2022

Η Σελήνη σήμερα, θα δημιουργήσει όψη συνόδου με τον εκρηκτικό πλανήτη Ουρανό. Είναι μία μέρα που η ενέργεια της βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα, όσον αφορά τις αντιδράσεις μας και γενικότερα την τάση να ερχόμαστε σε αντίθεση με τα συνηθισμένα. Προσοχή θα πρέπει να δώσουν, οι Ταύροι, Σκορπιοί, Υδροχόοι και Λέοντες, του δευτέρου δεκαημέρου.

ΚΡΙΟΣ

Για σας τους Κριούς τα γεγονότα θα είναι αρκετά έκρυθμα, κυρίως όταν χρειαστεί να προστατέψετε τα συμφέροντα σας, είτε υλικά, είτε συναισθηματικά. Καλό είναι να μην κάνετε σπασμωδικές και απρόσεκτες οικονομικές κινήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Για σας του δευτέρου δεκαημέρου, η Σελήνη στο δικό σας ζώδιο, θα σας δημιουργήσει αρκετές ψυχολογικές μεταπτώσεις, εφόσον η σύνοδος που θα δημιουργήσει με τον πλανήτη Ουρανό, δεν θα σας χαρίσει ηρεμία και γαλήνη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στο δωδέκατο ηλιακό σας σπίτι βρίσκεται σήμερα η Σελήνη, όπου δημιουργεί αναστατωμένη διάθεση, αλλά και κάποιες ιδέες, που θα σας βοηθήσουν να κάνετε την υπέρβαση σε ένα ζήτημα που σας απασχολεί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι μία πολύ ενδιαφέρουσα μέρα, όπου θα αναζητήσετε αγαπημένα σας πρόσωπα, ή άτομα που η προσωπικότητα τους είναι ξεχωριστή. Προσοχή σε συναισθηματικές απογοητεύσεις, όταν μάλιστα είχατε δήγματα προς αυτό το αποτέλεσμα.

ΛΕΩΝ

Για σας τους Λέοντες του δευτέρου δεκαημέρου, κάποια πράγματα δεν θα έχουν ηρεμία και γαλήνη. Ίσως μάλιστα να χρειαστεί να φύγετε από κάποια επαγγελματική σας θέση, για να νιώσετε πιο ελεύθεροι από την πίεση των καταστάσεων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για σας του δευτέρου δεκαημέρου, θα υπάρξουν πολύ καλά νέα για μετακινήσεις, σπουδές και γραφειοκρατικά θέματα. Ίσως μία απόφαση σας, που κάποιοι την θεώρησαν επαναστατική, τώρα σας δικαιώσει πανηγυρικά.

ΖΥΓΟΣ

Για σας τους Ζυγούς, είναι η στιγμή που θα πρέπει να κάνετε μία αλλαγή πλεύσης σε ένα προσωπικό σας θέμα, ή θα αποκτήσετε ελευθερία κινήσεων, μετά από μία έντονη διαμάχη με κάποιους που σας ήθελαν ελεγχόμενους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η προσωπική σας ζωή αποκτά πολύ ενδιαφέρον, όταν μάλιστα αφήσετε τον – την σύντροφο, να νιώθει ένα είδος ανεξαρτησίας και ελευθερίας. Επίσης, αν πρέπει να ασχοληθείτε με ένα είδος συνεργασίας, αποφύγετε σήμερα να κάνετε μακροπρόθεσμα συμβόλαια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για σας τους ανανεωμένους Τοξότες, αυτό το Καλοκαίρι ακόμη και στις δυσκολίες, έχει ένα μοναδικό τρόπο να σας ευνοεί. Σήμερα επικεντρωθείτε σε εργασιακά θέματα, που από ότι φαίνεται θα έχουν μία παροδική αναστάτωση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για σας τους Αιγόκερους, η Σελήνη βρίσκεται σήμερα σε ένα ζώδιο αρκετά ευνοϊκό για σας, όπου θα σας απαλλάξει οριστικά από φοβίες για κάποιο συναισθηματικό σας ενδιαφέρον. Είναι η στιγμή που θα νιώσετε απελευθερωμένοι στο να εκφράσετε τα συναισθήματα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έτοιμοι για να προχωρήσετε σε μία αλλαγή κατοικίας, ή να φτιάξετε τον προσωπικό σας χώρο, ανάλογα των αναγκών σας. Ίσως να αναζητήσετε μία διαφορετική προσέγγιση σε ένα θέμα σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Για σας τους ευαίσθητους του ζωδιακού, σήμερα μία μικρή μετακίνηση σας, θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από το συνεχόμενο στρεσάρισμα που έχετε. Φροντίστε να πείτε και να κάνετε πράγματα που θα σας δημιουργήσουν όλες τις προδιαγραφές, να γίνετε πιο χαρούμενοι.