, Τρίτη
25 Ιουνίου 2024

search icon search icon

Τα ζώδια για σήμερα

Τα ζώδια για σήμερα από την Αλεξάνδρα Καρτά.

2 Σεπτεμβρίου 2022 [Παρασκευή]

Η Σελήνη προχωρά στο δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο του Σκορπιού, σε μία περιοχή πολύ δύσκολη, γεμάτη με ανατροπές πίεση και αλλόκοτες συμπεριφορές. Τα ζώδια που θα βάλλονται και θα νιώσουν χάσμα και πίκρα από τους άλλους, είναι οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι.

ΚΡΙΟΣ

Για σας τους Κριούς, θα έχετε μία ανησυχία για κάποια οικονομικά θέματα, που αφορούν υποχρεώσεις με νομική επέκταση. Γενικότερα μην αναλάβετε σήμερα τίποτα σημαντικό, γιατί θα γίνει κάτω από συνθήκες, που δεν θα σας ευνοήσουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι σχέσεις σας βρίσκονται σε τεντωμένο σκοινί, ιδίως εσείς που ανήκετε στο δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο. Σκέφτεστε γεγονότα που σας έχουν πικράνει και νιώθετε ότι, είστε εκτεθειμένοι σε πράξεις των άλλων.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μία πολύ περίεργη μέρα για σας, με κάποιες ανατροπές και έντονα γεγονότα που αφορούν το εργασιακό σας περιβάλλον και ίσως την ψυχολογία σας. Καλό είναι να μην καταπονήσετε τον οργανισμό σας, με λάθος διατροφή και κακό ύπνο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για σας τους Καρκίνους, τα συναισθήματα σας σήμερα θα βρουν κάποια εμπόδια, που ίσως εμπλέκονται σε όλο αυτό και οικονομικοί παράγοντες. Μην περιμένετε να νιώσουν οι άλλοι τους προβληματισμούς σας.

ΛΕΩΝ

Η οικογένεια σήμερα, ίσως αποδειχθεί ο πιο ευάλωτος τομέας, αλλά με προέκταση και στα επαγγελματικά. Φροντίστε να μην φτάσετε στα όρια σας, γιατί κάποιοι ίσως να το επιδιώξουν, ώστε να συμβεί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μία δύσκολα διαχειρίσιμη μέρα, που μάλλον γρήγορα θα καταλάβετε ότι, όσο και να προσπαθήσετε, τα πράγματα που δεν αλλάξουν. Προχωρήστε λοιπόν και αφήστε πίσω σας ότι σας πονά.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα θα νιώσετε αρκετά εκτεθειμένοι σε οικονομικές υποθέσεις που σας έχουν ταλαιπωρήσει κατά το παρελθόν και συνεχίζουν, όσο εσείς δεν γίνεστε συνεπείς με αυτές. Επίσης, κάποια συναισθηματικά θέματα, έχουν μπλοκάρει την αυτοέκφραση σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για σας τους Σκορπιούς που έχετε γεννηθεί, 11 – 12 – 13/11, θα έχετε μία απαιτητική μέρα με σημαντικά θέματα που αφορούν την περίοδο αυτή. Ίσως μάλιστα νιώσετε ότι δεν συμπαραστέκονται οι άλλοι στις προσωπικές σας επιδιώξεις και αυτό σας πληγώνει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη στο δωδέκατο ηλιακό σας σπίτι, είναι ένδειξη ότι η ψυχολογία σας, δεν βρίσκεται σε υψηλό σημείο, όταν μάλιστα πλαισιώνεται από δύσκολες πλανητικές όψεις. Σήμερα λοιπόν καλό είναι να μην δώσετε μεγάλη βάση στα γεγονότα, αλλά να αφήσετε την επόμενη μέρα, για να δράσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα θα σας απασχολήσει το φιλικό σας περιβάλλον, ενώ μία απαισιόδοξη σκέψη θα σας απομακρύνει από τα σχέδια που είχατε κάνει για σήμερα. Μάλλον με λίγα λόγια δεν θα είστε η καλύτερη παρέα, για να δώσετε νότα αισιοδοξίας στους άλλους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ήρθε η στιγμή να επανεξετάσετε τα πρόσωπα που σας πλαισιώνουν. Είτε στην προσωπική σας ζωή, είτε στην επαγγελματική, τα πράγματα θέλουν πολύ προσπάθεια και υπομονή.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα θα έχετε κάποιες συζητήσεις, που μάλλον η τα πρόσωπα, η το θέμα που θα σας απασχολήσει, θα σας φέρει σε δύσκολη θέση. Είναι μία περίοδος που χρειάζεστε να φύγετε από την μεγάλη πίεση και να δείτε τα πράγματα από απόσταση ασφαλείας.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.