, Δευτέρα
17 Ιουνίου 2024

search icon search icon

Τα ζώδια για σήμερα – Από την Αλεξάνδρα Καρτά

Τα ζώδια για σήμερα – Από την Αλεξάνδρα Καρτά

22 Μαρτίου 2022

Σήμερα υπάρχει ένας σημαντικός αστρολογικός συνδυασμός, που εντείνει την ήδη υπάρχουσα τεταμένη περίοδο. Ο Άρης με τον Ουρανό σε όψη τετραγώνου, δημιουργεί ατυχήματα, καυγάδες, έντονα και ξαφνικά γεγονότα, όπου δεν αφήνει περιθώριο να διορθωθούν, αλλά μόνο να εκτονωθούν. Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι, θα έρθουν αντιμέτωποι με την υπερβολή και επειδή τα σταθερά αυτά ζώδια αντιπροσωπεύουν, τις μόνιμες βάσεις και τα στηρίγματα μας, νιώθουμε την κατάρρευση των ιδεών, κρατών, σχέσεων, οικονομίας, σαν ένα βιβλίο να ξαναγράφεται από την αρχή.

ΚΡΙΟΣ

Για σας τους Κριούς, ο πλανήτης κυρίαρχος σας Άρης, θα βρίσκεται σε μία αρκετά δύσκολη όψη με τον Ουρανό, κάτι που μάλλον θα σας δημιουργήσει εσωτερικές ανησυχίες, αλλά και ξεσπάσματα που δεν θα μπορέσετε να διαχειριστείτε.

ΤΑΥΡΟΣ

Για σας που έχετε γεννηθεί, 1 – 2 και 3 Μαΐου, οι μέρα αυτή δεν θα είναι από τις πιο εύκολες. Έχετε ήδη κουραστεί αυτή την περίοδο, με τις καταστάσεις που επικρατούν γύρω σας, αλλά θα χρειαστείτε τώρα, μια επιπλέον στήριξη σε επαγγελματικά θέματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μία μέρα ανατροπής και δύσκολων συνθηκών, όταν μάλιστα θα πρέπει να βρεθείτε σε μία ένταση, νομική, ή συναισθηματική. Η δυσκολία σας σήμερα έχει να κάνει με την ψυχολογική σας κατάσταση, την εργασία σας, αλλά και με καταστάσεις, που σας δημιουργούν ανατροπές στο καθημερινό σας πρόγραμμα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για σας του δευτέρου και τρίτου δεκαημέρου, οι συνεχόμενες και κουραστικές ανατροπές που συμβαίνουν σε οικονομικά και συναισθηματικά θέματα, σας δημιουργούν ανασφάλειες και παράπονα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Είναι μία δύσκολη μέρα, που από ότι φαίνεται δεν θα μπορέσετε να κάνετε κάτι για να αποτρέψετε το αποτέλεσμα.

ΛΕΩΝ

Για σας τους Λέοντες, η μέρα αυτή δεν είναι εύκολη, ενώ οι αντιπαραθέσεις με τους άλλους θα σας κουράσουν υπερβολικά. Οι γεννημένοι, 3 – 4 και 5 Αυγούστου, θα πρέπει να έχετε μία δικλίδα ασφαλείας, που θα την χρειαστείτε, όταν παρουσιαστούν οι δυσκολίες από το πουθενά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για τους γεννημένους 3 – 4 και 5 Σεπτεμβρίου, θα έχετε έντονα ξεσπάσματα, τάση για ατυχήματα και υπερβολικές απαιτήσεις από τους άλλους, για να παράγετε περισσότερη εργασία. Είναι μία μέρα απαιτητική και σίγουρα θέλει καλή διαχείριση.

ΖΥΓΟΣ

Για σας τους Ζυγούς, φροντίστε τα οικονομικά σας, αλλά και κάθε τι που σας βοηθά να έχετε ισορροπία συναισθηματική και υλική. Ίσως να έχετε απαιτήσεις από τους άλλους, κάτι που θα έχει εκνευρισμό και πόλωση, στις διαπροσωπικές σας σχέσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εντάσεις και ανατροπές σας προκαλεί αυτή η μέρα, με πρωταγωνιστές πρόσωπα από το οικογενειακό σας περιβάλλον, αλλά και τους σημαντικούς της ζωής σας. Προσοχή στα έντονα μπλεξίματα, ακόμη και με τον νόμο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έντονες συζητήσεις, παράπονα και καυγάδες, θα αποτελέσουν το σημερινό σκηνικό, κάτι που θα σας δημιουργήσει ανασφάλεια. Είναι μία πολύ έντονη στιγμή, για να προσπαθήσετε να κάνετε υγιές, ένα καινούριο ξεκίνημα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οικονομικά θέματα θα σας απασχολήσουν έντονα, κυρίως εσάς που βρίσκεστε στην αρχή του δευτέρου δεκαημέρου. Επίσης, μία αρκετά ανατρεπτική στιγμή για τα συναισθήματα σας, προς κάποιο πρόσωπο, που μάλλον δεν είχατε καταλάβει τις προθέσεις του, εξ αρχής.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για σας που έχετε γεννηθεί, 31/1, 2 – 3/2, θα έχετε μία αρκετά έντονη μέρα, με ανατροπές, τάση για μικροατυχήματα, αλλά και πολλές υποθέσεις που δεν μπορείτε να διαχειριστείτε με ευκολία. Δείξτε υπομονή στα εμπόδια και μην βιάζεστε να τελειώσετε κάτι, που θέλει περισσότερο χρόνο στο να ολοκληρωθεί, για κάποιο λόγο που ακόμη δεν γνωρίζετε.

ΙΧΘΥΕΣ

Αν και έχετε πολλά πράγματα που σας έχουν γεμίσει με ελπίδα και θετικές σκέψεις, μία εσωτερική ανησυχία θα σας κάνει να αναθεωρήσετε κάποια γεγονότα που έχουν συμβεί. Μπορεί επίσης να χρειαστεί να βάλετε σε σειρά ένα οικονομικό χρέος σας, που θα σας κάνει να νιώσετε αρκετά αβοήθητοι και αδικημένοι.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.