09:02, Τετάρτη
19 Ιανουαρίου 2022

Τα ζώδια για σήμερα – Από την Αλεξάνδρα Καρτά

Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα από την Αλεξάνδρα Καρτά.

5 Δεκεμβρίου 2021

Κάτω από την ομπρέλα της ολικής έκλειψης Ηλίου, που πραγματοποιήθηκε χθες, θα συνεχίσει να μας επηρεάζει. Η Σελήνη, που δείχνει την καθημερινότητα μας, συνεχίζει το ταξίδι της στο ζώδιο του Τοξότη. Λίγο πριν φύγει και η Κυριακή, η πορεία του δορυφόρου της Γης, θα περάσει στο ζώδιο του Αιγόκερω. Τα ζώδια της Φωτιάς και του αέρα του τρίτου δεκαημέρου, θα έχουν μία πιο ισορροπημένη ψυχολογία, καλύτερη διάθεση, χαρούμενες στιγμές. Πιο αναλυτικά για τα δώδεκα ζώδια, …

ΚΡΙΟΣ

Για σας κυρίως που βρίσκεστε στο τρίτο δεκαήμερο, θα έχετε μία ήρεμη μέρα, που σίγουρα θα την αφιερώσετε στις συναισθηματικές σας υποθέσεις. Η επικοινωνία με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, θα σας κάνει να είστε περισσότερο δυνατοί στις αναποδιές.

ΤΑΥΡΟΣ

Μετά την έκλειψη Ηλίου, είστε σε μία πολύ καλή διάθεση, φτιάχνοντας την μέρα σας με όμορφες σκέψεις. Επαγγελματικά θέματα θα προκύψουν και σίγουρα όλες οι υποθέσεις σας, με λογική και σύνεση θα πάρουν καλή πορεία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στον απόηχο της έκλειψης και η σημερινή μέρα, όπου φυσικά η καθημερινότητα είναι ένα άλλο ξεχωριστό θέμα, από τον χρόνο επιρροής της έκλειψης. Έτσι μην αφήσετε να πέσει η ψυχολογία σας, γιατί εσείς ιδίως του τρίτου δεκαημέρου, θα έχετε ένα καλό λόγο να χαρείτε σήμερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα θα υπάρξουν κάποιες αισιόδοξες στιγμές, ακόμη και σε οικονομικά θέματα, ή και σε δώρα που θα λάβετε από αγαπημένα σας πρόσωπα. Μην αγνοείτε βέβαια την γενικότερη εικόνα της αρκετά πολύπλοκης αυτής περιόδου.

ΛΕΩΝ

Για σας Λιοντάρια που νιώθετε κάπως περίεργα, κυρίως με την συναισθηματική σας ζωή, θα υπάρξουν σήμερα όμορφες στιγμές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Κυρίως για σας του τρίτου δεκαημέρου, θα έχετε ένα παραπάνω λόγο να δώσετε και να πάρετε χαρά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ψυχολογία σας είναι αρκετά καλύτερη σήμερα. Ίσως να μην θέλετε να κολλήσετε σε εμμονικές καταστάσεις που αφορούν το οικογενειακό σας περιβάλλον, βάζοντας μία τελεία και παύλα σε ότι δεν σας αντιπροσωπεύει.

ΖΥΓΟΣ

Μία ευχάριστη μέρα, με την σκέψη σας σε όμορφες στιγμές, ακόμη και αν δεν μπορείτε να διαχειριστείτε εύκολα κάποια πράγματα. Με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, θα ολοκληρωθεί αυτή η Κυριακή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν και γενικότερα έχετε μία αναστατωμένη περίοδο, που αν κρίνουμε το σύνολο της, δεν είναι από τα πιο εύκολα περάσματα σας, σήμερα όλο και κάποιο λόγο θα βρίσκετε να κάνετε την μέρα σας πιο γλυκιά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μετά την χθεσινή ολική έκλειψη Ηλίου στο δικό σας ζώδιο, βρίσκεστε σε ένα ενεργειακό σημείο, που σίγουρα δεν είναι εύκολο, ούτε και δύσκολο, αλλά είναι διαφορετικό. Έτσι μπορώ να χαρακτηρίσω και την Κυριακή, όπου θα θελήσετε να αποτινάξετε κάθε τι που σας είναι περιττό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την Σελήνη να περνά στο δικό σας ζώδιο, λίγο πριν αλλάξει η μέρα, θα νιώσετε επιτέλους λίγο καλύτερα, λύνοντας κάποια θέματα με την λογική και όχι τις συναισθηματικές παγίδες που είχατε πέσει τις προηγούμενες μέρες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ανάλογα με το δεκαήμερο που ανήκετε, θα έχετε και διαφορετικές ευκαιρίες, στο να περάσετε όμορφα, ή όχι, αυτή την μέρα. Για σας λοιπόν που έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, θα αποδειχθεί το πιο τυχερό εν σχέση με τα άλλα δύο, οπότε και θα έχετε αρκετά καλύτερα γεγονότα.

ΙΧΘΥΕΣ

Για σας τους Ιχθύες, η ψυχολογική σας κατάσταση είναι αρκετά καλύτερη από χθες, όμως επειδή μία έκλειψη Ηλίου δεν έχει διάρκεια μία μέρα, αλλά ένα εξάμηνο ακόμη από την στιγμή που θα συμβεί, ζήστε δυνατά και θωρακίστε τον εαυτό σας, για κάθε δυσκολία που θα υπάρξει.