, Τρίτη
21 Μαΐου 2024

search icon search icon

Τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου

Σήμερα η Σελήνη συνεχίζει το σύντομο ταξίδι της στο ζώδιο του Αιγόκερω έως τις 20.00, όπου περνά στον Υδροχόο. Κατά την διάρκεια που η Σελήνη θα βρίσκεται σε κενό πορείας, από τις 18.00 έως τις 20.00, καλό είναι να μην κάνουμε νέα σημαντικά ξεκινήματα.

Για σας που σήμερα έχετε τα γενέθλια σας, θα υπάρξει η δυνατότητα να κάνετε ξεκαθαρίσματα στην προσωπική σας ζωή, αλλά και σε καταστάσεις που νιώθατε ανασφάλεια. Προσοχή τον Απρίλιο 2024, που θα αποδειχθεί ένα απαιτητικό πέρασμα για σας.

ΚΡΙΟΣ
Κατά την διάρκεια της μέρας θα νιώσετε ότι έχετε αφήσει υποχρεώσεις, που θα σας δημιουργήσουν ανασφάλεια και πισωγύρισμα σε κάποιες καταστάσεις, που δεν βοηθούν καθόλου την εξέλιξη σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Είναι καιρός να τακτοποιήσετε μία υπόθεση σας, αλλά από τις 18.00 έως τις 20.00, καλό είναι να αφήσετε στην άκρη τα δύσκολα και να ασχοληθείτε με απλές υποθέσεις, όπως με κάποια εργασία ρουτίνας, ή ακόμη καλύτερα, να χαλαρώσετε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Είναι πολύ σημαντικό να αφήσετε για λίγο πίσω σας τις δύσκολες στιγμές και να βάλετε πλώρη για μία πιο ευχάριστη περίοδο που θα πρέπει να κάνετε και κάποια ξεκαθαρίσματα, με άτομα και υποθέσεις, που δεν σας ταιριάζουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Είστε αρκετά προβληματισμένοι με κάποιες προσωπικές υποθέσεις, που από ότι φαίνεται θα σας απασχολήσουν αρκετές μέρες ακόμη. Φροντίστε να έχετε υπομονή και μην κάνετε σήμερα παρακινδυνευμένες αγορές.

ΛΕΩΝ
Επαγγελματικά θέματα επιθυμείτε να τακτοποιηθούν, εσείς κυρίως που ανήκετε στο τρίτο δεκαήμερο. Το βράδυ ένα παλιό προσωπικό θέμα παρουσιάζεται, γιατί ζητά άμεσα λύση και εσείς νιώθετε έτοιμοι να το αντιμετωπίσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Είναι καλή μέρα για να φροντίσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα και να βρεθείτε με νέες συνθήκες, όπου θα σας βοηθήσουν να πάρτε κάποιες αποφάσεις.

ΖΥΓΟΣ
Για σας τους Ζυγούς ίσως μία υπόθεση με κάποιο ακίνητο, σας απασχολήσει έντονα αλλά μην μπλέκεστε σε υποθέσεις που από την αρχή φαίνονται χαμένες και είναι ξένες για σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Για σας τους Σκορπιούς, η επικοινωνία σας σήμερα θα σας βοηθήσει να καταλάβετε αρκετά από εκείνα που κάποιοι ήθελαν να τα καλύπτουν επιμελώς για προσωπικούς τους λόγους.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Είναι αρκετά εκείνα που σας απασχολούν, αλλά σήμερα θα εστιάσετε την προσοχή σας σε οικονομικά θέματα. Είναι ευκαιρία για σας, να βάλετε τάξη σε χρήματα που έχετε επενδύσει κατά κάποιο τρόπο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η Σελήνη έως τις 18.00 θα βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο, όπου πολύ πιθανόν να αναπτύξετε συναισθήματα για ένα πρόσωπο. Γενικότερα βρίσκεστε σε μία εσωτερική αναστάτωση και πολύ πιθανόν να την έχει προκαλέσει κάποιο πρόσωπο από το παρελθόν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Είστε σήμερα μέσα στις σκέψεις και τους προβληματισμούς, ενώ θα υπάρξουν στιγμές που θα έχετε την τάση να διαγράψετε από την ζωή σας πρόσωπα που δεν σας έχουν συμπεριφερθεί με τον καλύτερο τρόπο.

ΙΧΘΥΕΣ
Για σας των πρώτων ημερών, το βράδυ θα έρθετε πιο κοντά σε μία αλήθεια, μία απάντηση, ή ένα πρόσωπο θα σας διδάξει κάτι σημαντικό. Γενικότερα είστε σε μία χρονική στιγμή που δεν έχετε την τύχη με το μέρος σας, αλλά θα μάθετε πράγματα που αγνοούσατε για καιρό.

#Tags: Ζώδια

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.