, Κυριακή
19 Μαΐου 2024

search icon search icon

Τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου

Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη σε συνδυασμό με το ανάδρομο Ερμή που ξεκινά σήμερα, μας ωθεί να εξετάσουμε τους στόχους μας, να φροντίσουμε κάποια λάθη που έχουν γίνει κατά το παρελθόν, αλλά και να προσέξουμε τις τυχόν παγίδες που μπορεί να παρουσιαστούν.

Η παρουσία του Ποσειδώνα σε αυτό το Νέο Φεγγάρι, προκαλεί ανασφάλεια και κινδύνους από το υγρό στοιχείο. 

Για σας που σήμερα έχετε γενέθλια, θα υπάρξει η επιθυμία σας να αλλάξετε κάποια πράγματα στην ζωή σας, αλλά θα πρέπει να έχετε μία καθαρή εικόνα πριν τις αποφάσεις που θα πάρετε.

ΚΡΙΟΣ

Είστε αρκετά μπερδεμένοι με την Νέα Σελήνη, όπου και ο ανάδρομος Ερμής συμβάλει στο να αναθεωρήσετε κάποια πράγματα. Ίσως να μην είναι φρόνιμο να κάνετε νέα ξεκινήματα πριν αλλάξει η χρονιά.

ΤΑΥΡΟΣ

Η ψυχολογία σας είναι αρκετά περίεργη και σε αυτό θα συμβάλει η Νέα Σελήνη με την θολή παρουσία της στην ζωή σας. Ίσως μάλιστα βγουν στην επιφάνεια παράπονα και γκρίνιες, που για πολύ καιρό επιμελώς κρύβατε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτή την περίοδο θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί με τις σχέσεις σας. Τα πράγματα γύρω σας είναι αρκετά πολύπλοκα και σίγουρα θα χρειαστείτε μεγάλη προσπάθεια για να ισορροπήσετε και να βάλετε σε σειρά τους σημαντικούς τομείς της ζωής σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η εργασία και η καθημερινότητα σας θα επιβαρυνθούν αρκετά με την Νέα Σελήνη. Ίσως να σας εκμεταλλευτούν και εσείς να νιώσετε θύμα μιας κατάστασης, ή μίας σχέσης.

ΛΕΩΝ

Η Νέα Σελήνη θα σας εξαπατήσει συναισθηματικά, γι αυτό να είστε προνοητικοί και να μην αφήσετε τις αντιστάσεις σας να είναι πολύ χαλαρές. Γενικότερα θα βρίσκεστε σε μία συναισθηματική υπερχείλιση, κάτι που θα σας δώσει χώρο να ονειρευτείτε και να ζήσετε μακρυά από την σκληρή καθημερινότητα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το οικογενειακό περιβάλλον είναι ένας τομέας που έχει βγάλει και συνεχίζει να το κάνει, πολλά προβλήματα. Γενικότερα θα υπάρξει μία περίοδος αρκετά τεταμένη, αναστατωμένη, γεμάτη παρανοήσεις και λάθη.

ΖΥΓΟΣ

Ίσως δεν είστε πολύ συγκεντρωμένοι αυτή την περίοδο, όπου πολλά πράγματα θα ξεφύγουν από την προσοχή σας, με αποτέλεσμα να κινδυνεύετε ακόμη και με κάποιο ατύχημα.  

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτή την περίοδο θα έχετε πολλά έξοδα και θα υπάρχει η τάση να μην πολυσκέφτεστε τα πράγματα πριν τα κάνετε. Είστε επίσης προβληματισμένοι για κάποιους λόγους, με τις σχέσεις σας και με τα πρόσωπα που νιώθετε πολύ κοντά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είστε εσείς οι πρωταγωνιστές αυτής της περιόδου, όπου η Νέα Σελήνη στο δικό σας ζώδιο σας φέρνει μία νέα αρχή. Βέβαια επειδή υπάρχουν πολλοί παράγοντες που δεν είναι ευνοϊκοί, μην κάνετε οτιδήποτε που δεν θα το έχετε ζυγίσει, από όλες τις παραμέτρους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτή την περίοδο μάλλον θα είστε αρκετά κουρασμένοι για να διασκεδάσετε και να σκεφτείτε το ρεβεγιόν και τις εξόδους των εορτών. Η Νέα Σελήνη στον 12 τομέα σας, είναι ένδειξη μιας πιο μοναχικής περιόδου, που χρειάζεται καλή διαχείριση για να μην νιώσετε τελείως αποκομμένοι από τους άλλους. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για σας τους Υδροχόους, εκείνο που θα πρέπει να προσέξετε με τη Νέα Σελήνη είναι τα πρόσωπα που αφορούν το φιλικό σας κύκλο. Η εμπιστοσύνη σας θα δοκιμαστεί και καλά θα κάνετε να αμφιβάλετε για πολλά από εκείνα που σας σερβίρουν για αλήθεια. 

ΙΧΘΥΕΣ

Εσείς οι Ιχθύς του τρίτου κυρίως δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη σας επηρεάζει αρκετά και θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με τα επαγγελματικά σας, κάτι που ίσως έχει ξεκινήσει με μία δική σας λάθος συμπεριφορά. Γενικότερα να είστε φειδωλοί με όλους και ιδίως με νέα πρόσωπα που μπαίνουν τώρα στην ζωή σας.   

#Tags: Ζώδια

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.