, Πέμπτη
23 Μαΐου 2024

search icon search icon

Tα ζώδια για σήμερα Τρίτη 12 Δεκεμβρίου

Η Σελήνη σε σύνοδο με τον Άρη, φέρνουν στην επιφάνεια τεράστια αποθέματα ενέργειας που κάποιες φορές δεν μπορούμε να διαχειριστούμε. Τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού, [Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες], είναι περισσότερο εκτεθειμένοι σε ατυχήματα και καταστάσεις που δεν μπορούν να διαχειριστούν.

*Για σας που σήμερα έχετε γενέθλια, η προσωπική σας χρονιά θα έχει μία έντονη αναφορά σε καταστάσεις που δύσκολα θα μπορέσετε να διαχειριστείτε. Προσέξτε κάθε νέα πρόκληση, όπου θα  εγκυμονούν κινδύνους.

ΚΡΙΟΣ

Έντονοι διάλογοι με τους άλλους θα σας εξαντλήσουν και θα σας κουράσουν αρκετά. Είναι μέρα με έντονες αναφορές και καταστάσεις που δύσκολα θα μπορέσετε να διαχειριστείτε. 

ΤΑΥΡΟΣ

Για σας τους Ταύρους, θα υπάρξουν κάποιες οικονομικές υποθέσεις που μπορεί να σας δημιουργήσουν εκνευρισμό. Γενικότερα αυτές τις μέρες η ψυχή σας θα είναι αρκετά αναστατωμένη με συμπεριφορές που δεν περιμένατε από τους άλλους. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτές τις μέρες θα υπάρχουν έντονοι προβληματισμοί με τους σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σας. Ίσως να παρουσιαστούν  κάποια προβλήματα που έχουν ξεκινήσει από την δική σας ανοχή με πρόσωπα μέσα στα επαγγελματικά σας και με άτομα που κατέχουν σημαντική θέση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η καθημερινότητα σας είναι αρκετά έντονη και μάλλον έχετε δώσει πολύ ενέργεια και χρόνο, σε πρόσωπα που δεν θα έπρεπε. Φροντίστε την υγεία σας και την διατροφή σας.  

ΛΕΩΝ

Για σας τα Λιοντάρια, η μέρα σας θα είναι ανταγωνιστική και κάποιες στιγμές θα σας είναι δύσκολο να την διαχειριστείτε. Είναι επίσης πολύ πιθανόν να καταναλώσετε την ενέργεια σας σε λάθος εκτίμηση, για ένα πρόσωπο ή μια κατάσταση. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είστε αρκετά πιεσμένοι αυτή την χρονική στιγμή και νιώθετε ότι κανένας δεν σας καταλαβαίνει. Φροντίστε να είστε περισσότερο χαλαροί με τους άλλους, ακόμη και αν θέλουν να σας φτάνουν στα όρια σας, γιατί θα χάσετε πολύ από την χρήσιμη ενέργεια που έχετε.  

ΖΥΓΟΣ

Είναι δύσκολο σήμερα να υπάρχει κατανόηση και καλή συζήτηση. Ίσως μάλιστα να βρεθείτε σε έναν καυγά, που στο τέλος θα συμφωνείτε με τους άλλους, … διαφωνώντας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα θα υπάρξουν οικονομικά θέματα που θα σας κουράσουν και θα νιώσετε ανασφάλεια με τις υποχρεώσεις που θα πρέπει να τακτοποιήσετε έως το τέλος του χρόνου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη σήμερα στο δικό σας ζώδιο συναντά τον Άρη, όπου κάποιες καταστάσεις σε προσωπικό επίπεδο δεν σας προκαλούν ηρεμία. Ο τρόπος να αντίδρασης σας, είναι έντονος και ίσως εμπλακείτε σε καυγάδες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Βρίσκεστε σε μεγάλο ανταγωνισμό με τους άλλους, όπου πολλές καταστάσεις σας αναστατώνουν και σας ταλαιπωρούν. Να προσέχετε αυτές τις μέρες τις κρυφές ενέργειες εις βάρος σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτό το διάστημα ίσως γίνετε άπληστοι με τις κοινωνικές επαφές, τόσο που θα σας κουράσουν και θα νιώσετε ότι όλο αυτό μπορεί και να μην έχει εν τέλη ουσία. 

ΙΧΘΥΕΣ

Επαγγελματικά θέματα θα σας απασχολήσουν και πολύ πιθανόν να έχετε μία μεγάλη επιθυμία να εξουσιάσετε κάποιο πρόσωπο, που δυστυχώς θα παρουσιαστούν πολλά προβλήματα με αυτή σας την απόφαση. 

#Tags: Ζώδια

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.