fbpx

, Παρασκευή
19 Ιουλίου 2024

search icon search icon

Tα ζώδια σήμερα 11 Ιουλίου

Σήμερα ο Ήλιος σχηματίζει θετική όψη με τον ανάδρομο Κρόνο, όπου θα υπάρχει η τάση σταθεροποίησης των καταστάσεων γύρω μας.

Επίσης οι συναισθηματικές μας ανάγκες γίνονται έντονες και όσοι ανήκουν στις τελευταίες μέρες του Καρκίνου, Σκορπιού και Ιχθύων, θα έχουν κάτι ευχάριστο σε προσωπικό επίπεδο. Η Αφροδίτη το βράδυ περνά στο ζώδιο του Λέοντα, ανανεώνει την προσωπική μας ζωή, ενισχύει την διάθεση για φλερτ και νιώθουμε έτοιμοι για να απολαύσουμε τις Καλοκαιρινές μας στιγμές.

ΚΡΙΟΣ

Η μέρα αυτή είναι γεμάτη γεγονότα, ιδίως σε θέματα που αφορούν το οικογενειακό σας περιβάλλον. Αφιερώστε τον χρόνο σας στα αγαπημένα σας πρόσωπα και μην βρίσκεται όλο κάτι για να γκρινιάξετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Αν θα πρέπει να κάνετε μία κίνηση σε κάποιες μακρόπνοες υποθέσεις σας, αυτό θα είναι πολύ ευνοϊκό να γίνει σήμερα. Γενικότερα, θα πάρετε ένα θετικό μήνυμα από το σύμπαν, αλλά όπως έχουμε αναφέρει, τα πιο σημαντικά καλό είναι να γίνουν μετά τις 20 Ιουλίου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Για σας τους Διδύμους, τα οικονομικά σας θα έχουν μία πολύ θετική έκβαση και είναι καιρός να βάλετε σε σειρά ένα θέμα που αφορά κάποια κληρονομιά, ή χρήματα που οφείλετε ή σας οφείλουν. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για σας τους Καρκίνους, είναι πολύ πιθανό να έχετε σήμερα ένα πολύ ευχάριστο γεγονός. Το απόγευμα εσείς των τελευταίων ημερών θα έχετε μία ερωτική αποκάλυψη, ενώ εσείς των 2 πρώτων ημερών θα υπάρξει ένα οικονομικό θέμα με έντονη επιθυμία για αγορά ακριβών πραγμάτων.

ΛΕΩΝ

Το πιο σημαντικό για σας είναι η είσοδος της Αφροδίτης στο δικό σας ζώδιο έως τις 5 Αυγούστου. Αυτή την περίοδο θα έχετε μία έντονη επιθυμία για να ασχοληθείτε με την συναισθηματική σας ζωή και την εικόνα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για σας τους Παρθένους, αυτό το Καλοκαίρι είναι πολύ δυνατό για τα επαγγελματικά σας, κάτι που θα σας βοηθήσει να βάλετε ένα πολύ σημαντικό προορισμό και να τον ολοκληρώσετε. 

ΖΥΓΟΣ

Για σας τους Ζυγούς, η κοινωνική σας ζωή αρχίζει να γίνεται πιο έντονη, αλλά μέσα σε αυτή την υπερβολή ίσως γνωρίσετε καλύτερα κάποια πρόσωπα που δεν είναι απέναντι σας και τόσο έντιμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα επαγγελματικά σας γίνονται ο τομέας της εξέλιξης σας, ενώ δεν αποκλείεται έως τις 5 Αυγούστου εσείς οι αδέσμευτοι, να έχετε κάνει μία ενδιαφέρουσα γνωριμία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι περίοδος έντονης επικοινωνιακής δραστηριότητας, ταξιδίων και νομικών υποθέσεων. Μην αφήσετε τους άλλους να σας πιέζουν με υποθέσεις που αυτή την περίοδο σας δημιουργούν επιπλέον άγχος. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για σας τους Αιγόκερους, τα οικονομικά σας, αλλά και οι προσωπικές σας επιλογές θα μπουν σε μία έντονη αναζήτηση. Λάθη που έχετε κάνει στο παρελθόν θα έχουν αυτές τις μέρες την τιμητική τους. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Αφροδίτη περνά απέναντι από το δικό σας ζώδιο, όπου οι προσωπικές σας επιλογές γίνονται πιο έντονες. Ανανεωθείτε μέσο των υγιών σχέσεων σας, αλλά θα υπάρξουν και κάποιοι χωρισμοί, αν σε αυτό συμφωνεί και το προσωπικό σας ωροσκόπιο. 

ΙΧΘΥΕΣ

Είναι μία πολύ απαιτητική μέρα από κάθε άποψη. Ίσως βρίσκεστε σε μία δύσκολη θέση λόγο των επιλογών σας, ή θα πληρώσετε δυστυχώς τα λάθη κάποιων δικών σας.

#Tags: Ζώδια

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.