, Σάββατο
24 Φεβρουαρίου 2024

Τα ζώδια σήμερα 14 Νοεμβρίου

Οι αστρολογικές προβλέψεις από την Αλεξάνδρα Καρτά.

Η Σελήνη σήμερα περνά στο ζώδιο του Τοξότη, μία μέρα μετά την Νέα Σελήνη τίποτα δεν είναι ίδιο και πολλές φορές οι αλλαγές έχουν ξεκινήσει από μέσα μας, για να περάσουν σε εμφανέστερη αλλαγή, που αφορά και το περιβάλλον μας. Γενικότερα θα   υπάρξουν σήμερα παγερές και ψυχοφθόρες συνθήκες, σε όσους ανήκουν στα μεταβλητά ζώδια των 2 πρώτων ημερών. 

*Για σας που σήμερα έχετε τα γενέθλια σας, θα υπάρξει στο ξεκίνημα της χρονιάς μία αρκετά έντονη και απαιτητική αλλαγή, σε προσωπικό και οικονομικό παράγοντα. Δεν είναι η πιο κατάλληλη προσωπική χρονιά, για επενδύσεις και ρίσκα. 

ΚΡΙΟΣ

Η χθεσινή Νέα Σελήνη σας επηρεάζει και σήμερα, ενώ το πρωί θα υπάρξουν έντονες τάσεις απογοήτευσης με άτομα μεγαλύτερης ηλικίας, ή άτομα που κατέχουν κάποια θέση ισχύος. Θέστε τα όρια σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Είστε αναστατωμένοι και αρκετά προβληματισμένοι με καταστάσεις που αφορούν τις σχέσεις σας, αλλά και τα οικονομικά σας. Προσπαθήστε σήμερα να μην πάρετε αποφάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είναι αρκετά έντονη η μέρα σας, ιδίως για σας που ανήκετε στο ξεκίνημα του ζωδίου σας, όπου η απογοήτευση μέσα από μία κοινωνική σας επαφή, είναι πολύ πιθανό να σας φτάσει στην απόφαση της απομάκρυνσή σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι πολύ πιθανόν μία αδιαθεσία, μία κακή ψυχολογία να σας απομακρύνει από το καθημερινό σας πρόγραμμα. Ίσως νιώσετε την ανάγκη να μιλήσετε με κάποιο πρόσωπο που βρίσκεται μακριά σας.

ΛΕΩΝ

Οικονομικές υποθέσεις, αλλά και συναισθηματικά θέματα έχουν σήμερα την τιμητική τους. Φροντίστε την ψυχολογία σας και μην πιέζετε καταστάσεις που αυτή την στιγμή είναι αδύνατον να γίνουν όπως ακριβώς θα θέλατε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι μία μέρα αρκετά έντονη, σε καταστάσεις που βρίσκονται ακόμη σε εξέλιξη. Αν ανήκετε στις πρώτες μέρες, είναι πολύ πιθανό να βρεθείτε μπροστά σε καταστάσεις που σας προκαλούν ανασφάλεια. 

ΖΥΓΟΣ

Επαγγελματικά, οικονομικά θέματα έχουν μπει στο στόχαστρο των αλλαγών και εσείς πρέπει να τακτοποιήσετε πρώτα τις σκέψεις σας και μετά τις καταστάσεις γύρω σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μία θυελλώδη περίοδος έχει έρθει στην ζωή σας και εσείς πρέπει να κάνετε ότι περνά από το χέρι σας για να βρεθείτε και πάλι σε ισορροπία. Το μεσημέρι έχετε να αντιμετωπίσετε μία οικονομική υπόθεση που μάλλον αφορά κάτι από το παρελθόν. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι πολύ πιθανόν να βρεθείτε σε μία έντονη ψυχολογική πίεση, κάτι που θα πρέπει να προσέξετε. Ίσως είναι καιρός να βάλετε τα όρια σας, ακόμη και στα πολύ αγαπημένα σας πρόσωπα. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για σας τους Αιγόκερους, ένα μεγάλο μέρος της ενέργειας σας σήμερα θα είναι στραμμένο σε σχέσεις και καταστάσεις που δεν μπορούν να σας δώσουν την ουσία που ζητάτε. Αφήστε τις μέρες αυτές να φανερώσουν και άλλες πληροφορίες, που θα σας είναι πολύ χρήσιμες. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για σας τους Υδροχόους, είναι μία μέρα μουντής ενέργειας και αυτό θα παίξει ρόλο και στις αποφάσεις που πρέπει να πάρετε. Είναι αρκετά έξυπνο και ασφαλές, να μην προκαλέσετε σήμερα καμία αντιπαράθεση.

ΙΧΘΥΕΣ

Είναι αρκετά έντονη η προσωπική σας προσπάθεια, η αναζήτηση σας σε καταστάσεις που σας έχουν κουράσει και χρειάζεστε ένα φως, ώστε να προχωρήσετε. Προσοχή επίσης να δώσετε στην κοινωνική σας εικόνα, όπου κάποιος μπορεί να θελήσει να σας την αμαυρώσει.    

#Tags: Ζώδια