, Τετάρτη
29 Νοεμβρίου 2023

Τα ζώδια σήμερα 20 Σεπτεμβρίου

Οι αστρολογικές προβλέψεις από την Αλεξάνδρα Καρτά.

Σήμερα, θα έχουμε μία αρκετά πολύπλοκη μέρα, με πολλές πληροφορίες, έντονους προβληματισμούς, απογοητεύσεις, αλλά και ευκαιρίες. Ίσως κάποια πράγματα που δεν μας είναι γνωστά έως τώρα, θα πάρουν μία ανεξέλεγκτη πορεία, που θα μας είναι δύσκολο να προβλέψουμε το αποτέλεσμα.    

*Εσείς που σήμερα έχετε γενέθλια, καλό είναι να κάνετε μία εσωτερική στάση για να αντιληφθείτε τα υπέρ και τα κατά των καταστάσεων γύρω σας. Κάτι σοβαρό θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε και θα είναι η αιτία μιας κατάστασης που θα έχει διάρκεια στο χρόνο.     

ΚΡΙΟΣ

Ένα έντονο αλαλούμ σήμερα θα υπάρχει στους ποιο σημαντικούς τομείς της ζωής σας. Συνεχίζουν να σας απασχολούν οι παρασκηνιακές καταστάσεις που σας προκαλούν κάποια άτομα, αλλά συγχρόνως θα έχετε μία τάση, να αφήσετε πίσω σας ότι σας ενοχλεί.

ΤΑΥΡΟΣ

Είναι μία μπερδεμένη μέρα για σας, όπου χαρούμενα, αλλά και δύσκολα γεγονότα μπλέκονται μεταξύ τους και στο τέλος αυτής της μέρας θα σας μείνει, μία γλυκόπικρη γεύση. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είναι αρκετά πράγματα που πρέπει να τακτοποιήσετε σήμερα και αυτό σας δημιουργεί έναν εκνευρισμό και μία ανησυχία. Ίσως ένα οικονομικό θέμα θα ολοκληρωθεί, μετά από αρκετή αναμονή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για σας του τρίτου δεκαημέρου θα υπάρξουν πολλές υποθέσεις που θα σας αναστατώσουν, ιδίως αν πρέπει να πάρετε αποφάσεις για τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΛΕΩΝ

Για σας του τρίτου δεκαημέρου, ίσως είναι μία δύσκολη μέρα για να δώσετε το καλύτερο, σε επαγγελματικά θέματα. Κάποιες ανατροπές και έντονες αναστατώσεις, θα δημιουργήσουν περίεργο κλίμα, αλλά μην απογοητεύεστε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είστε μέσα στις εξελίξεις, είτε το θέλετε είτε όχι, θα μπορέσετε να κάνετε κάποια πράγματα που το προηγούμενο διάστημα φαίνονταν αδύνατον να πραγματοποιηθούν. 

ΖΥΓΟΣ

Ήρθε άλλη μία μέρα που θα νιώσετε έντονη την ανασφάλεια, για τα οικονομικά σας, που είναι δύσκολο να τα διαχειριστείτε, αλλά  και για τα συναισθήματα σας, βρίσκουν αρκετά εμπόδια. Σαν αποτέλεσμα η μέρα έχει ένα έντονο στοιχείο ανησυχίας και προβληματισμού.  

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη άλλη μία μέρα στο δικό σας ζώδιο, με έντονες συναισθηματικές αναφορές, ξεσπάσματα θυμού και διεκδικήσεων. Το βράδυ θα συμβούν κάποια γεγονότα, που θα σας βάλλουν σε σκέψεις. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα επαγγελματικά σας θα σας απασχολήσουν έντονα και ίσως να πρέπει να απομακρύνετε από δίπλα σας, πρόσωπα που δεν εκτιμούν τις προσπάθειες σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν και η μέρα αυτή έχει ένα βαθμό δυσκολίας, εσείς μάλλον μπορείτε και διαφεύγετε από τα δύσκολα με μία μόνο κίνηση ματ. Πολύ σημαντικό το βράδυ σας, όπου κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο μπορεί να σας πει ένα μυστικό, ή να έχετε μία ευχάριστη συνάντηση. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πίεση, εκνευρισμός και έντονοι διάλογοι θα αποτελούν το σημερινό σας πρόγραμμα. Είναι καιρός να ανανεώσετε κάποια πράγματα στην εργασία σας, ή ακόμη και να φροντίσετε την υγεία αλλά  και την διατροφή σας.  

ΙΧΘΥΕΣ

Πολλά πράγματα σας έχουν προβληματίσει, αλλά στο τέλος κάτι γίνεται και βρίσκονται λύσεις. Βέβαια μην επαναπαύεστε στην τύχη που μέχρι τώρα σας προστατεύει, γιατί κάποια στιγμή θα πρέπει να πάρετε αποφάσεις, που μπορεί και να σας πονέσουν.  

#Tags: Ζώδια