, Δευτέρα
04 Δεκεμβρίου 2023

Τα ζώδια σήμερα 25 Σεπτεμβρίου

Οι αστρολογικές προβλέψεις από την Αλεξάνδρα Καρτά.

Σήμερα η θετική όψη του Ερμή με τον Δία, λειτουργεί πολύ θετικά σε υποθέσεις συμβολαίων, επικοινωνίας, οικονομικών, εργασίας και γενικότερα δίνει μία αισιόδοξη νότα σε κάθε κατάσταση. Τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο είναι οι Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι, του δευτέρου δεκαημέρου. 

*Για εσάς που σήμερα έχετε γενέθλια, η προσωπική σας χρονιά θα έχει μία έντονη αισιόδοξη τάση και θα υπάρξουν καταστάσεις που θα σας ανανεώσουν πνευματικά. Αν είστε επιχειρηματίες, ή εργάζεστε στο εξωτερικό, η τύχη θα είναι με το μέρος σας. 

ΚΡΙΟΣ

Η ευνοϊκή γωνία του Ερμή – Δία, θα σας δημιουργήσει θετικές προοπτικές για τους στόχους σας. Είναι μία πολύ σημαντική στιγμή για να κάνετε επενδύσεις, να εμπιστευτείτε την γνώμη ατόμων με θετικότητα και εμπεριστατωμένες απόψεις.  

ΤΑΥΡΟΣ

Είστε αρκετά αισιόδοξοι σήμερα για μία νέα εμπειρία και ένα συναισθηματικό γεγονός. Θα πάρετε μία απάντηση που σας είναι πολύ χρήσιμη, ή θα μπορέσετε να συμφωνήσετε για κάποια υπόθεση σας, που είχε καθυστερήσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα είναι μία πολύ καλή μέρα για να πάρετε επαγγελματικές αποφάσεις, να δουλέψετε πάνω σε ένα θετικό για σας πρόγραμμα και να μιλήσετε με πρόσωπα της οικογένειας σας, που έχουν να σας δώσουν λύσεις πάνω σε πρακτικά θέματα. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η μέρα αυτή είναι πολύ σημαντική για την επικοινωνία με άτομα που ανήκουν στο φιλικό σας περιβάλλον. Μην αφήνετε σήμερα τις ευκαιρίες να γλιστρήσουν από τα χέρια σας, όπου μπορεί να αναδείξουν κάποιο ταλέντο σας.   

ΛΕΩΝ

Σήμερα είστε έτοιμοι να διεκδικήσετε μία προσωπική σας επιδίωξη. Αν τα οικονομικά σας βρίσκονται σε μία μεταβατική περίοδο, σήμερα θα σας δοθούν ευκαιρίες να ανακάμψετε και να διορθώσετε. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είστε σε μία πολύ θετική στιγμή μέσα στον μήνα, όπου οι συνθήκες θα δουλέψουν προς το δικό σας όφελος. Είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε πολλές και διαφορετικές προκλήσεις, αλλά παντού θα υπάρχει μία θετική λύση. 

ΖΥΓΟΣ

Είναι πολύ θετικό για σας να εργαστείτε μέσα από την προσωπική σας ανάπτυξη και να βρείτε τους δρόμους προς την επιτυχία. Για σας του δευτέρου δεκαημέρου, θα υπάρξει μία καλή επαγγελματική πρόταση. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για σας του δευτέρου δεκαημέρου, είναι μία αρκετά θετική στιγμή για να ανοίξετε την κοινωνική σας ζωή και να βάλετε δίπλα σας θετικές προσωπικότητες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα θα έχετε μία πολύ καλή εξέλιξη στα επαγγελματικά σας, κάτι που θα σας ανεβάσει αρκετά την ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση. Βέβαια μην τάξετε περισσότερα πράγματα από εκείνα που μπορείτε να κάνετε για τους άλλους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είστε σε μία καλή στιγμή να κάνετε συμφωνίες και να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με τους άλλους. Ίσως μάλιστα να να έχετε μία επιτυχημένη πρόταση, που θα σας ευνοήσει αρκετά στο μέλλον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είναι μία πολύ καλή στιγμή για σας, όπου θα υπάρξει μία ουσιαστική βοήθεια από το οικογενειακό σας περιβάλλον. Μία υπόθεση με ένα δικό σας ακίνητο, θα έχει μία καλή έκβαση. 

ΙΧΘΥΕΣ

Συζητήσεις και συμφωνίες σήμερα θα έχουν πολύ καλό αποτέλεσμα. Ίσως ένα ταξίδι να είναι η αιτία να γνωρίσετε ένα ενδιαφέρον πρόσωπο.

#Tags: Ζώδια