, Δευτέρα
04 Δεκεμβρίου 2023

Τα ζώδια σήμερα 26 Σεπτεμβρίου

Οι αστρολογικές προβλέψεις από την Αλεξάνδρα Καρτά.

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου, μία θέση αρκετά συμβατή με καινούριες καταστάσεις που έχουν δημιουργηθεί και οι ειδήσεις θα είναι πλούσιες σε γεγονότα. Από το απόγευμα, οι συνθήκες που θα δημιουργηθούν δεν θα είναι οι πιο κατάλληλες για να έχουμε ηρεμία και ησυχία, αλλά όλο αυτό έχει να κάνει πρωτίστως, με το προσωπικό μας ωροσκόπιο.   

*Για όσους σήμερα έχουν γενέθλια, θα έχετε μία έντονη κοινωνική δραστηριότητα, άλλες φορές για καλό λόγο και άλλες φορές θα υπάρχει η τάση της ανατροπής και της απογοήτευσης. Ζυγίστε σωστά τις καταστάσεις για να μην βρεθείτε μπροστά σε εκπλήξεις. 

ΚΡΙΟΣ

Είστε έτοιμοι για να κάνετε νέα διαβήματα, να ανασυγκροτηθείτε, να ανοίξετε τον κοινωνικό σας κύκλο. Βέβαια από το απόγευμα, θα καταλάβετε ότι όλα εκείνα που φαίνονται ήρεμα, κάτι κρύβουν που θα πρέπει να τα προσέχετε. Αν ανήκετε σε μία ομάδα, ή ένα σύλλογο, μην εμπιστεύεστε όλα τα πρόσωπα που βρίσκονται δίπλα σας. 

ΤΑΥΡΟΣ

Για σας τους Ταύρους, η μέρα σας θα έχει αρκετή πίεση και κάποια επαγγελματικά θέματα θα έχουν μία έντονη αγχωτική στιγμή. Φροντίστε να στηρίζετε στις πεποιθήσεις σας, χωρίς να γίνεστε ανατρεπτικοί με τους άλλους. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είναι μια θετική μέρα για σας, αλλά εσείς του πρώτου και τρίτου δεκαημέρου, θα έχετε πολύ πίεση και ίσως να πρέπει να προσέχετε περισσότερο τις κινήσεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα οικονομικά σας σήμερα θα περάσουν σε μία ανατροπή, ενώ μία κακή διαχείριση θα σας δημιουργήσει σκοτεινές σκέψεις και θα χάσετε την εμπιστοσύνη που έχετε για κάποια πρόσωπα.

ΛΕΩΝ

Είναι αρκετά σημαντικό σήμερα να δώσετε βάση στις σχέσεις σας, στις γνωριμίες και τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες. Είναι πολύ εύκολο να απορρίψετε σήμερα πρόσωπα, να τα βγάλετε από την ζωή σας, αλλά και εκείνα να σας απορρίψουν. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι μία αγχωτική μέρα για σας, με πολλές υποχρεώσεις και καταστάσεις που δύσκολα θα μπορέσετε να διαχειριστείτε. Φροντίστε να έχετε δεύτερες σκέψεις και εναλλακτικές, για τα επαγγελματικά σας. 

ΖΥΓΟΣ

Είναι καλή μέρα για να βάλετε στο πρόγραμμα σας, πράγματα που σας ευχαριστούν. Βέβαια μην ρισκάρετε τα οικονομικά σας, ή αφήστε για αργότερα κάποιες επαγγελματικές βλέψεις. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φροντίστε να έχετε κοντά σας τα πρόσωπα που σας κάνουν και νιώθετε όμορφα, ενώ αποφύγετε να εκνευρίζεστε με άτομα που εναντιώνονται στις απόψεις σας.   

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι πολύ πιθανόν να ακούσετε σήμερα κάποιες ειδήσεις που θα σας φέρουν σε δύσκολη θέση. Μην αφήσετε να υπάρχουν κενά στις σχέσεις σας με πρόσωπα που μοιράζεστε μαζί τους χρήματα, αλλά και συναισθήματα.   

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για σας τους Αιγόκερους, σήμερα να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή στα οικονομικά σας, όταν μάλιστα πιέζεστε από αγαπημένα σας πρόσωπα να κάνετε κάποιες αγορές, ή να επενδύσετε σε κάτι που δεν έχει σταθερή βάση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είναι πολλά εκείνα που σας απασχολούν σήμερα και θα πρέπει να ακολουθήσετε το ένστικτό σας, για να βρείτε τις λύσεις που αναζητάτε. Ήρθε ο καιρός να αλλάξετε κάποιες καταστάσεις, με όποιο κόστος.

ΙΧΘΥΕΣ

Είναι μία μέρα με πολλές εκπλήξεις και ξαφνικά γεγονότα, που καλό είναι να είστε προετοιμασμένοι για κάθε ενδεχόμενο. Μην αφήσετε τους άλλους να σας βλάψουν παρασκηνιακά, όταν μάλιστα το γνωρίζετε.

#Tags: Ζώδια